-
...
Dneska budu ještě dělat ten pro Káťu new ... a potom večer až nastavím Klarušce ten layout v New Yorku ... protože tam musím ještě doladit pár věcí ... začistit to překrývání a okraje a potom dolat ty stíny ... *14* Aby to měla krásné .. *14* -
-
Re: ...
dobře *14* *4* -
-
Re: Re: ...
Promiň ... musím být děsná ...
Furt tu jenom melu o tom jakej mam blog a jaký mám layouty atd. ... OMG ... sem blbá ... ti tu furt říkám koukni na to a na tamto ... se divim že mi něco neřekneš ... *9*
promiň ... furt bych se tu jenom chlubila jak mi to začalo jít ... už přestanu slibuju ... *4* *9* -
-
Re: Re: Re: ...
Nééé právě že mně to baví takhle poslouchat v pohoděě *14*
-
-
-
-
ach jhooo__
ashley pořád na 5.místě__=( *16* -
asley007
asley je nej nej zpěvačka,moc ji obdivuju! *14* *14* *14* *14* *14* -
Blonde a jessinka
jj pokusíme se to tady pořáááááádně oslavit... a kde je anulka123, to fakticky newím .-( -
To snad NE
teď jsem se byla mrknout na Vanessyn profil do diskuze a rozebírají tam, že je ashley před vanessou. a ta rebarbora co tady byla tam píše že je to jenom kuli té oslavě..a že vanesska taky bude mít abnrozky. jako ta párty narozeninová byl nš nápad, tak ať se opovážijou udělat oslavu taky... -
-
Re: To snad NE
to je fakt tak se omlouvám,ale nehraju to na obě strany jen mám obě ráda ....nevím proč máte zato,že když mám ráda jednu musím nenávidět druhou sem ráda že sem dala ashley dárek tak mi tu nenadávejte....ale oni se tam chěli dohadovat otom že avnessa je za ni taks em jim vysvětlila že tady byla oslava ale si říkejte co chcete
-
-
cos
cos dostala na vízo -
vlasy
já měla obarvený vlasy když my bylo sedm ale nechala sem si to odrust se mi to nelíbylo vypadala sem hrozně byla jsem druhák! -
Ahoojj
Ahojky, tak už jsem tady.. už jsem na té stránce pro Ashley hlasovala..... kéž by dohnala Vanessu -
:D
ty by si chtela aby byla Ash zase blondyna?nebo ne? me to tak zajima..jak se to komu libi.. *5* -
-
Re: :D
..podle mě jí to víc sekne v hnědých vlasech -
-
Re: Re: :D
a proc? *3* *4* me se spis libila v blondatych..ale tak nevadi kazdy na to ma svuj nazor -
-
Re: Re: Re: :D
protože když byla blondána, vypadala hrozně moc mladě a taky ji lidi brali jako Sharpay Evans...teď když je hnědovláska-má svou přírodní barvu a má svuj nový vlastní styl -
-
Re: Re: Re: Re: :D
jo to ze ji vsici brali jako Sharpay to me vadilo..ale mela sem ji radsi ze mi prisla taka mlada..:Dale tedka je taky mooc pekna..ji to vzdycky slusi *3* taky ale kdyz je modelka.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :D
jj vypadá krásně všude....ona je prostě kráska už od narození v jakých koliv vlasech a v jakých koliv oblečeníí
-
-
-
-
-
-
žejo
já jsem si taky říkala že je to divný no ale mě se to její tetoo líbí ale já bych si tetování nikdy nenechala asi!!!