-
ja
ja sem to nepsala fakt slibuji jo a poslu a kami si tu??? *7* -
ten dopis??
ty myslíš ten dlouhej dopis co dala i sem??jestli ho myslíš tak ten sem si četla -
haha
to bylo dobrý co si teď řekla tak já to napravým Ashley is best -
rttrh
heyyy jako holky já vždycky přidám fotky a nikdy se mi neukážou já se na to vy*ery!! -
jj kdyby
ano. ja by som naštartovala auto a by som išla *15* *1* *1* -
no
no to ne jeste neskoda ale premiera u nas byla 22.10. takze ve zline a u vas to urco bude -
jo
to jo máš pravdu že je skvělá nejlepší a dospělá ale sama Ash říkala že i když jí je 24 tak se dospělou pořádně necítí ale je úplně moc skvělá mám jí strašně moc ráda *14* *14* *14* -
holky
holky???vite co si myslim???ze je slovenstina krasnejsi nez cestina!!!!!me se to strasneeeeee libi *14* *14* to tiež a tak..............no krasneeeeeee *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* -
-
Re: holky
já bych na náš jazyk nedala dopustit. čeština je nejky a angličtina se mi taky moooc líbí -
-
Re: Re: holky
umíte už anglicky -
-
Re: Re: Re: holky
fakt? wow *15* ano anglina je krásny jazyk hm... ani moc nie *1* -
Re: Re: Re: holky
nej videjko:http://www.youtube.com/watc h?v=E5362yFxuxw&feature=related *14* *14*
-
-
-
Re: holky
JO JE HEZČÍ *4*
-
-
ashley
holky nevíte kde je 9 díl príbehu ashley ??jedna holka mi rekla ze to tam budeee nejak kolem 17-18 hodiny -
-
Re: ashley
promiň.. bude tam dnesak asi kolem 7.hodiny večer -
Re: ashley
to fakt newm!! -
-
Re: Re: ashley
tož to taky newm *9*
-
-
-
???
Hele lidi, proč nemáte rádi Vanessu Hudgens? Když mám k tomu něco říct já, tak řeknem jen to že neodsuzujte lidi, vždyt je aj vanessa celkem dobrá, vím že jsem v diskuzi v Ashley Tisdale a samozřejme že mám ráda Ashley Tisdale ale mám ráda i Vanessu Hudgens... Takže vás vůbec nechápu.. Vy se "naserete" když tu někdo příjde nadávat na Ash ale vy nadávate na Vanessu takže nevím co dodat noo.. -
-
Re: ???
promin ale myslím že je naše věc na koho nadáváme já proste nesnáším vanessu a fans van zase ashley a taky na ni budeme nadávat!!chápeš??každej má jinej názor a pokud ty ji máš ráa my třeba ne vííš!!! *3* takže na ni budeme nadávat!!a každej se zlůobí když někdo nadává na jejich nej hvězdu!! *4* -
-
Re: Re: ???
jo a ještě k tomu já vanessu když byla v hsm měla docela ráda zezačátku když sem videla hsm1 i víc než ashley ale potom sem se dívala na hsm víckrát .... a ashley mi přišla jako zajímavjější role!a ve dvojce už sem ju nemusela..jak furt jak nejáká tutka se snažila dát všechny dohromady...přišlo mi to nudný a hnusný....a to už jsem ji přestala mít ráda uplne!v hsm3 jsem ji nenáviděla vždycky když tam hrála sem si zakrývala oči!-ale potom to neják přešlo a mě se víc začala líbit miley než ony dvě...a potom sem začalo poslouchat songy od vanessy .... ale přišla jsem na tuhle dizkzui a ashley se mi zase začalo trochu víc líbit!a tak sem se přidala kvám!a taky k miley!!a stali se ty dvě míma nej hvězdama a vanessy písničky mě zase omrzeli a jak sem se koukla na nvanessy dizkuzi tak mi ji zprotivily...že se to nedá vubec popsat!!jak furt že je ashley hnusná...a od tý doby vanessu nenávidím!!
a znáte celý muj příbeh co se týče oblíbenost ashley a neoblíbenosti vanesy!!
stačí??? *4* *3* -
-
Re: Re: Re: ???
ja ji docela chápu kdybycg mohla na nikoho bych nenadavala ale to ted tak sváddí a navíc kdyby nebylo vanfans tak bych na vanessu nbyla tak nas..... ony me ji uplne znechutily ale to je jedno a no a vanessu jsem mela taky rada ale jak nafotila ty NAHÉ FOTKY uvědomila jsem si že ash má vetsi rozum a navic jsem na youtub narazila na jeji pisne kráááása *14* *14* ale holky s tím že bychom tu nenadávaly na vanessu nebudou souhlasit -
-
Re: Re: Re: Re: ???
na VANESSU Se prostě nadávat bude!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ???
no ale zase...... no už jsem rikala nechci byt jako vanfans podlá a zlá blé!!!!
-
-
-
-
-