-
já?
já sem dost mimo jo? mě to bude vykládat nějaká holka, která sem přijde nadávat jako pětiletý děcko místo toho aby to tady vyřešila v klidu mě bude vyklásat že já su mimo... no promiň, ale tohle už je vážně sranda *15* *15* *15* *15* -
-
Re: já?
jo přesně ty... *5*
-
-
vashley..
hele kiki, já si myslim, že vtrapka a ashleynka nejsou kámošky''' -
-
Re: vashley..
no mě je to jedno !Vanessa je piča a já ju prostě nesnáším " -
-
Re: Re: vashley..
jj.................vtrapka je prostě fujkovniček:-D ashleynka jeeeeeeeee beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest -
-
Re: Re: Re: vashley..
Je DOKONOLÁ! -
-
Re: Re: Re: Re: vashley..
nejlepšejší ashleynka *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: vashley..
však vanessa je rozjetá jak lochnessa.... fuj - zvracím tady z té osoby!! ale ashleynka je neeeeeeeeeej -
Re: Re: Re: Re: Re: vashley..
Je neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeej
-
-
-
-
-
-
holky!
holky tož je tu někdo má tu bejt párty ne??? i když já tu něco napíšu -
-
Re: holky!
ne paryt m byt až zitra ve tri!!! *4*
-
-
jana267
cau holky ja du na tv pa *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
wow ...
Noo jakoo asi mi to zabere spousta času a práce ale já to dělám hrozně mooc ráda a jsem ráda když se mi povede i prkotina ... *14* *3* *14* -
-
Re: wow ...
ok *14* -
-
Re: Re: wow ...
Yeahh ... Už se těším až to bdue za mnou ... *14* Doufám, že to ta změna je jedině k lepšímu??? *7* *14* -
-
Re: Re: Re: wow ...
spíš k lepšímu.. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: wow ...
Mylsíš?? *14* Že bude k lepšímu?? *7* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: wow ...
Děkuji Ti Moooc ... za důvěru kterou ve mě vkládáš a za to že mi věříš ZlatínQo ... *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: wow ...
i k nejlepšímu.. *14* *14*
-
-
-
-
-
-
...
Už aby Klaruška dojela... *15*
I když počkat to budu pak zase vožralá ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: ...
*15* *15* *15* -
-
Re: Re: ...
no včera sem byla *1* -
-
Re: Re: Re: ...
Já taky *15*
-
-
-
-
ahoj
ahoj holky ted sem se divala na vanessynu diskuzi a reknu vam ze se tam pekne hadaj *10*
ahley je BEST!!! -
ahojky anulko
super že jsi tady anulko.... -
medousssku
jo já sem taky zvědavá kdy se objeví ty moje tapety... *7* ,,a ta rebarbora to hraje na obě strany!..byl to náš nápad tak ať si s tou svojí vanessou vymyslej něco svýho a nepřebírají nám NAŠE NÁPADY! Ashley je stejnak enjlepší a já se budu co nejvíc snažit aby Ashley byla pořád na 4.místě nebo i líp na 3. a né že půjde zpátky na 5.místo..to si ona nezaslouží!lowííkujůů jíí... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
hm
co je to kompl ted to fakt nevim