Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • omajda

tak

tak uz sem tu
  • nespesna

no

no já žadnou vanessu neznám jo aha tobyla nějaka vanessa z marzu protože jeto mimozemštan no ale jak může vědět že ji známe? *7*
    • medousssek

Re: no

no to taky nechápu no.. ale tak ti mimozemšťani to maji v hlavě pomotany :-D
  • nespesna

všichni

mužem zato všichni kdo tady chodi protože jsme nadavali všichni takže tady neřikeje muže zatoten a ten protože zato muže každy!
    • medousssek

Re: všichni

máš pravdu!!
  • cool.girl.love

...

Ashleynka mucq:* *14* *14*
  • nespesna

stranka

http://novinky-24.blog.cz/
  • simca2

jennifer

jennifer tam vypadala uzasne a ashly tam mela krasne saty a jak chytila tu kytici treba doopravdy jse vezmou se scootem co myslite??? *7* *1*
  • kamickar

počkám

jo jasně počkám a jak se vůbec máš??a co škola??shelmi se má ta je doma ona má zlomenou nohu uklouzla a zítra deme na Landštejn ale ty asi nevíš kde je Landštejn viť??
  • simca2

JAKO

JAKO NA LIDECH? NEBO TADY TADY JE TO TRAPNY NECH SI TAM RACI ASH ALE JAK CHCES KLKIDNE SI NAS TAM DEJ AJ NA LIDECH *15*
  • simca2

nohodou

nahodou dost dobré jméno a no ony jsou tam vssehcny tak trochu zlé ale je už nenpravíš *9*
    • aakristina

Re: nohodou

javim je to pravda a ne zle hlavne sproste no co maji rady vanessu slapku a mi ashleynku krasou jak obrazek
  • thenicky

...

halooooo je tu někdo????já se tu hrozně nudííím!marky\???si říkala že tu budeš!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit