Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • omajda

jdu

jdu na obed za chvily se vratim *14*
    • vanessavk

Re: jdu

ahoj tak idem na diskusi o ash *15*
  • kamickar

no

taky se tak holky nudíte jako já??
  • medousssek

Pištee

Ahojky, tak pište někdo plosííím.
    Ať tady není taková nuda!
    a hodně hlasujte pro Ashley na Twiteru
  • simca2

pre

to by se psalo vsude predtim ze si ash nachla udelat tetovani a nyvic sem na ni to este nikdy nevidela to tetovani
  • simca2

jj

asi je jeji faninka to mas pravdu ale treba emmu fakt nemusim ne zebychju nemela rada jako treba vtrapku ale toz .....nemusim jju
  • kamickar

jsi

jsi tu??
  • kamickar

no já

no já si myslím že jí ktomu ta mikina neladí jinak je úžasná
  • nicky0012

...<3...

já newm já prostě nemám van ráda a jak vy furt nadáváte ash tak se potom nedivte já bych tro radši taky ukončila my se nebudeme vubec bavit o van a vy o ash a bude to v poho!!a mužeme být všichni v poho kámoši třeba akorát vy budete mít rádi van a my ash!
    • vananneh

Re: ...<3...

Jo...Kámošce se taky líbí ten kdo je teď na osobnostech 1. a já ho tak nenávidim že ani neřeknu to jméno *15* Ale normálně se spolu bavíme...
      • nicky0012

Re: Re: ...<3...

no vidíš já si myslím že to bez hádek pujde! *1* *3* a budem se v poho kámošit!
        • vananneh

Re: Re: Re: ...<3...

Jasně...Sorry že sem nadávala *9* Ale přece jenom v ty fotce tady přidaný vidim rozdíl... *15* No co každej si myslí něco jinýho *1* *3*
          • nicky0012

Re: Re: Re: Re: ...<3...

jj každej si myslí něco jinýho máš pravdu!.. *1* *4* jj já se taky omlouvám trochu sem nadávala ale předtím ještě víc mno já sem uhádaná.... *15* *15* taky se omlouvám a budeme jim normálně říkat ASH a VAN jo a né vtrapka a ashkráva joo?prostě v pohodě! *3* *1*
            • vananneh

Re: Re: Re: Re: Re: ...<3...

Jo jasně:]
  • kamickar

kámoška

moje kámoška tak ta má hodně plagátu hsm a hlavně Vanessy a ona si je furt kopíruje shlemi ví koho mám namysli a ona musí mít prostě každej časopis o hsm nebo bravo když tam je něco o Zacovi,Ashley nebo Vanesse prostě to jusí mít ona je do hsm zblázněná
  • simca2

jj

jo presne holky ja du na obed tak za chvilku jj? *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit