-
jdu
jdu na obed za chvily se vratim *14* -
-
Re: jdu
ahoj tak idem na diskusi o ash *15*
-
-
no
taky se tak holky nudíte jako já?? -
Pištee
Ahojky, tak pište někdo plosííím.
Ať tady není taková nuda!
a hodně hlasujte pro Ashley na Twiteru -
pre
to by se psalo vsude predtim ze si ash nachla udelat tetovani a nyvic sem na ni to este nikdy nevidela to tetovani -
jj
asi je jeji faninka to mas pravdu ale treba emmu fakt nemusim ne zebychju nemela rada jako treba vtrapku ale toz .....nemusim jju -
jsi
jsi tu?? -
no já
no já si myslím že jí ktomu ta mikina neladí jinak je úžasná -
...<3...
já newm já prostě nemám van ráda a jak vy furt nadáváte ash tak se potom nedivte já bych tro radši taky ukončila my se nebudeme vubec bavit o van a vy o ash a bude to v poho!!a mužeme být všichni v poho kámoši třeba akorát vy budete mít rádi van a my ash! -
-
Re: ...<3...
Jo...Kámošce se taky líbí ten kdo je teď na osobnostech 1. a já ho tak nenávidim že ani neřeknu to jméno *15* Ale normálně se spolu bavíme... -
-
Re: Re: ...<3...
no vidíš já si myslím že to bez hádek pujde! *1* *3* a budem se v poho kámošit! -
-
Re: Re: Re: ...<3...
Jasně...Sorry že sem nadávala *9* Ale přece jenom v ty fotce tady přidaný vidim rozdíl... *15* No co každej si myslí něco jinýho *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ...<3...
jj každej si myslí něco jinýho máš pravdu!.. *1* *4* jj já se taky omlouvám trochu sem nadávala ale předtím ještě víc mno já sem uhádaná.... *15* *15* taky se omlouvám a budeme jim normálně říkat ASH a VAN jo a né vtrapka a ashkráva joo?prostě v pohodě! *3* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...<3...
Jo jasně:]
-
-
-
-
-
-
kámoška
moje kámoška tak ta má hodně plagátu hsm a hlavně Vanessy a ona si je furt kopíruje shlemi ví koho mám namysli a ona musí mít prostě každej časopis o hsm nebo bravo když tam je něco o Zacovi,Ashley nebo Vanesse prostě to jusí mít ona je do hsm zblázněná -
jj
jo presne holky ja du na obed tak za chvilku jj? *4*