-
..
Ahojky zlatka.. *14* -
-
Re: ..
No konečně *15* *15* -
-
Re: Re: ..
*1* *1* Jžš ... já sem asi praštěná ... já sem hrozně HAPPY *1* *1* To už nejni normální ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ..
Čauky.. *14* *4* Míši tak to jsme dvě.. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Kajuš to ten puk že?? *7* *15* *15* Jak by řekl: Tebe asi puk preštil ... *15* *15* *15* Že my lezeme furt na ten hokej a pak se divíme že sme praštěný ... twe mě už vážně hrabee... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
*15* *15* *15* *15*lol
-
-
-
-
-
-
WOW...
Koukám že teďkonc sme všechny na blogu a úplně totálně se tam zaffskujeme *15* -
-
Re: WOW...
*15* *15* *14*
-
-
Vánoce
Veselé Vánoce přeji Vám všem holky :-* A samozřejmě i Ashleynka a Vanesska ať si je krásně užijí *14* Miluju vás, píšu to dnes, dlouho tu nebudu *3* -
-
Re: Vánoce
Tobě taky ZlatínQoo ... *14* Vše nejkrásnější a nejelpší a uží si Kouzelné Vánoce ... svátky MAGIE ... *14* -
-
Re: Re: Vánoce
Děkuji tobě taky přeji veselé vánoce a šťastný nový rok..I lowe you.. *4* *14*
-
-
-
...
No na českou stránku ... chodí i Američani, Angličani, semka na oso chodí, ale pochybuju že i celebrity ... *13* -
-
Re: ...
Jj přesně *9* -
-
Re: Re: ...
njn *7*
-
-
-
:(
Kajuško zítra dorazím až v 5 ... *9*
Poté si udělám, co je třeba do školy, takže na oso dorazím nejdřív v 6 ... *9* *9* *9* -
-
Re: :(
Dobře chápu *9* -
-
Re: Re: :(
Ale dorazím určitě slibuji ... *14*
Jo a štve mě že mě dneska nešli přidat Candids ... *8*
Nomrálně se mě ten imagebam seká *16* -
-
Re: Re: Re: :(
Mně někdy taky *16*
-
-
-
-
Tak...
Tak sem zase přidala nějaké fotky ... asi 8 ... *14* *14* *14* -
-
Re: Tak...
Jůů to je suprový *14* *14* -
-
Re: Re: Tak...
Snad se přidají *14* -
-
Re: Re: Re: Tak...
*14* *14*
-
-
-
-
Photoshoot
To je překrásný photoshoot ... *14*
http://www.ashleytisdale.org/photos/displayimage.php?album=2&pos=5 -
-
Re: Photoshoot
Jůů sluší jí to tam.... *14* *14* -
-
Re: Re: Photoshoot
Já budu, mít teď v kompu milion fotek Ashleynky jak stahuju ty shooty *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Photoshoot
*15* *15*
-
-
-
-
xD
Tak už jsem tu ... *14* Jenom jsem psala Elis ... *14* *14* *14* Ona mě taky psala, když jsem byla na horách ... *4* *4* *4* *4* -
-
Re: xD
okiii *14* *14* -
-
Re: Re: xD
Sakra, zase mi nešli osobky ... taky se ti sekly??? *7* *7* -
-
Re: Re: Re: xD
jj *9*
-
-
-
-
Pecka bomba cool !! :D :D
Dneska sem viděla dva díly Zacka a Codyho na Disney Channel, my ho opět máme. No a Maddie si vyměnila s London, protože se Zack a Cody přenesly do jiného světa a hotel se moenoval Fitzpatrick :D :D A Ashley hrála nehorázně blbou a London byla chytrá no já nemohla... :D :D :D -
-
Re: Pecka bomba cool !! :D :D
Tak to je pecka haha :D -
-
Re: Re: Pecka bomba cool !! :D :D
Jo, já fakt chcípala smíchy :D -
-
Re: Re: Re: Pecka bomba cool !! :D :D
Kajuško, musím vrátit kompa ségře :( Snad už zítra budu mít kompa... ale bojim se že zítra ještě asi ne... :// tomu chlapovi to trvá :/ :D -
-
Re: Re: Re: Re: Pecka bomba cool !! :D :D
pp
-
-
-
-
-
simco
ať se hádaj__:D mi se aspoň¨dokážeme na něčem dohodnout__:) ale hlavně aŤ nelezou zase na Ashley profil...ještě aby jí tady tak zase pomlouvali..to bych jim nedarovala!..JInak Ashley je nej nej nej..plostě oužastnáá__:D,,a za měsíc jí bude 24..frajerka jednáá__*14*,,já mám taky narozky v létě..heh aspoŇ něco máme společnýho__:D,,