Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • omajda

vis

vis jak sem pridala tu novinku na nas blog???
  • vananneh

STE TRAPNÝ

STE S TIM TRAPNÝ NO PROTOŽE ZNÁTE JENOM NĚJAKOU ASHLEYNU VZDECHLINU NO! *15* TRAPKÝÝÝ POSRANÝÝÝ!!TIM SEM SKONČILA A SKLAPNĚTE UŽ KONEČNĚ NEBU BUDETE ČUMĚT CO MI BUDEME TADY ŘIKAT O NEJLEPŠÍ ZPĚVAČCE,HEREČCE,MODELCE A TANEČNICY VANESSE ANNE HUDGENS!!
    • medousssek

Re: STE TRAPNÝ

ježiši.. co nám atyd nadáváš.. copak my musime znát nějaké ty vaneše poblbané holky z venuše a z marsu... jako... to nechápu... no tak promiň, kdo je vlastně ta Vanessa???? ou už vim.. to je ta co vám tam zasrala celej mars že ste se museli válet v hovnách.. už si na nu pamatuju.. byla ve správách:-D
      • kajuska4

Re: Re: STE TRAPNÝ

kurvo jedna chcipni faganeeeeee *16* *8* *10* co si proboha myslis o sobe ty smrade co co?? *8* *16* *10* *10* *10* Sezer si tu svou Ashleynu a tahni do pice no bez bez ty kravo jedna chciplaaaaaaa *16* *8* *8* *10* *10*

GAFANE A KDYBY STE NEVEDELY CO TO JE *15* TAK TO JE FAGANEEEE *8* *16* *10* *15* KURVY!!!
  • nespesna

muck

já musím pryč pp
  • simca2

jsi tu??

jsi tu????kami??? *7*
    ja sem tady nebyla ze jsem na nas blog pridavala tu svadbu vis??? *7* *7*
    si tu teda??? *7*
    ASHLEY TISDALE JE NEJ IS BEST!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • kamickar

už si tu???

už si tu???
  • simca2

JÁ VÍM *15* *1*
  • simca2

sorry

promin me blbne pocak asi!
    • aakristina

Re: sorry

jo vidim jak to tam je hodnekrat no ale nevadi a prej kajuska4(hnusna) rikala ze jenom delala ze ma rada vanessu aleja to nedelam ze mam rada ashleynku to slibuju *14*
  • simca2

jojo

jojo promin ja sem si delala skolu a jak se mas teda mate????
  • syndynka

hejjjjjjjjjjj

jse tady někkdo *7*
  • jessinka666

Vanesa jo to jo

Jo to jo podlě mně je to taky lepší každý už ví že Vanessa má nahý fotky!
    Ale Ashley tak ať je třeba Ashley fiflena já si to o ní nemyslím a nemusí ju každej srovnávat kvuli tomu že hrála Sharpay v hsm jako to mně štve upa nejvíc !
    • omajda

Re: Vanesa jo to jo

jo je to pravda
    • medousssek

Re: Vanesa jo to jo

jj to je pravdaa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit