-
vis
vis jak sem pridala tu novinku na nas blog??? -
STE TRAPNÝ
STE S TIM TRAPNÝ NO PROTOŽE ZNÁTE JENOM NĚJAKOU ASHLEYNU VZDECHLINU NO! *15* TRAPKÝÝÝ POSRANÝÝÝ!!TIM SEM SKONČILA A SKLAPNĚTE UŽ KONEČNĚ NEBU BUDETE ČUMĚT CO MI BUDEME TADY ŘIKAT O NEJLEPŠÍ ZPĚVAČCE,HEREČCE,MODELCE A TANEČNICY VANESSE ANNE HUDGENS!! -
-
Re: STE TRAPNÝ
ježiši.. co nám atyd nadáváš.. copak my musime znát nějaké ty vaneše poblbané holky z venuše a z marsu... jako... to nechápu... no tak promiň, kdo je vlastně ta Vanessa???? ou už vim.. to je ta co vám tam zasrala celej mars že ste se museli válet v hovnách.. už si na nu pamatuju.. byla ve správách:-D -
-
Re: Re: STE TRAPNÝ
kurvo jedna chcipni faganeeeeee *16* *8* *10* co si proboha myslis o sobe ty smrade co co?? *8* *16* *10* *10* *10* Sezer si tu svou Ashleynu a tahni do pice no bez bez ty kravo jedna chciplaaaaaaa *16* *8* *8* *10* *10*
GAFANE A KDYBY STE NEVEDELY CO TO JE *15* TAK TO JE FAGANEEEE *8* *16* *10* *15* KURVY!!!
-
-
-
muck
já musím pryč pp -
jsi tu??
jsi tu????kami??? *7*
ja sem tady nebyla ze jsem na nas blog pridavala tu svadbu vis??? *7* *7*
si tu teda??? *7*
ASHLEY TISDALE JE NEJ IS BEST!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
už si tu???
už si tu??? -
JÁ
JÁ VÍM *15* *1* -
sorry
promin me blbne pocak asi! -
-
Re: sorry
jo vidim jak to tam je hodnekrat no ale nevadi a prej kajuska4(hnusna) rikala ze jenom delala ze ma rada vanessu aleja to nedelam ze mam rada ashleynku to slibuju *14*
-
-
jojo
jojo promin ja sem si delala skolu a jak se mas teda mate???? -
hejjjjjjjjjjj
jse tady někkdo *7* -
Vanesa jo to jo
Jo to jo podlě mně je to taky lepší každý už ví že Vanessa má nahý fotky!
Ale Ashley tak ať je třeba Ashley fiflena já si to o ní nemyslím a nemusí ju každej srovnávat kvuli tomu že hrála Sharpay v hsm jako to mně štve upa nejvíc ! -
-
Re: Vanesa jo to jo
jo je to pravda -
Re: Vanesa jo to jo
jj to je pravdaa
-