-
...
mno já emmu nesnáším jen jsem řekla že mi píjde namyšlená což mi přijde prtž když hráje v Hp TAK PROstě se tim chlubí a cítí se jako největší hvězdy a nějaká miša ´mi napsala že se seru do všech osobnostech přitom to není pravda víš co so myslím že je fanynka Vtrapky protože akorát do ní se seru!!!! -
tak jo
pošleš mi tu fotku prosím jo a můžu tě oněco porosit prosím?? -
dik
dik a ty prani
1.setkat se ashley(s kamaradit se sni)
2.uvidet ji na zivo zpivat
3. podivat se do říma
a jdu na snidani tak za 45 minut jj? -
Proč...?
Holky já teď nebudu psát nic sprostě ale proč si musí fanoušci Van a Ash nadávat?Každýmu se líbí něco jjinýho....Já mam ráda obě...!Ale proč se kvůly tomu všichni nesnáši? *9* -
jo
jo dobre a bez na tapety a bez trozku dolu kami a vis jak ma shelmi ten obrazek na profilu ????:tak tam je takova tapeta tak hned vedle je ten obrazek kde je bile pozadi a ma tokovy svetr podoba se andelovy teda me tak pripada tak to je ten plagat -
rac31
jo to máš pravdu je úžasná -
vydržím
jo neboj vydržím -
anulka123
Anulko ty tady přídeš a budeš říkat co máme dělat !! Oni se rozhodli že pudou !! Sem sami !! Oni na té dizkuzi psali taky o Ashley !!A my tady sme taky psali !! Já za to nemůžu že sou tak blbí a jdou sem nám nadávat !! Jo řekla sem že Vanessa má hlas jako stara babka ale zese oni řekli že má hlas jako malí děcko !!
Jestli si myslíš že nám tady budeš radit co máme dělat !!Tak seš asi debil "!!
A MEDOUSSEK za nic nemůže jeli sme v tom společně nespesna já a medoussek !!
Takže nikoho tady neodsuzuj že za to může nebo já nevim co se tu dělo ale podle medousska sme to tak pochopila !! -
někdo
je tu někdo? *7* -
stránka
http://misa-kulisek.blog.cz/