Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • medousssek

jsem

ahooj tak už jsem tady..omlouvánm se ale přidávala jsem na blog už poslední díl příběhu Whˇo's The Best .- tak se kdyžtak jukněte a napište komentík. děkuju www.star-ashtisdale.blog.cz
    • omajda

Re: jsem

ok jdu se podívat dyztak mezi tím můžete pridat i tapety a a obrázky:-D
      • omajda

Re: Re: jsem

a jeste je ta sibenice normal napises na písmeno a markéta ti řekne jestli to písmeno v tom slově je *15* noa potom jestli markéta nakreslí sibenici ( nakreslí vzdy cast když neuhodnete spravne písmeno)tak jste prohrály
      • simca2

Re: Re: jsem

jo
  • puspuspusinka

Vashril xD

Avril: 4 a půl dne 22.8.2011 to bude přesně 5 let *14* *14* *14*

Ashley: 4 a kousek dne 24.12.2011 to bude 5 let

Nessie: 4 roky a kousek a to je to samý jako u Ashley ...

24.12.2007 sem poprvý viděla HSM 1 a hned si Ashleynku totálně zamilowala a Nessie dcl taky ... až potom později sem si jí zamilowala víc ... *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: Vashril xD

Tak to já myslím taky tak nějak 2007 protože to jsme bydleli ještě na starém baráků a oni dávali HSM 2 a já si zamilovala Nessku *14* pak jak to hned skončilo šla jsem na pc zjistila jsem o ní vše a narazila na tuhle báječnou adresu
      OSOBNOSTI.CZ a pak jsem se zareg.a dali si Nessy fotku a tak pak jsem jí začala poslouchat a dívala se na novinky a od té doby to furt ve mně je *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Vashril xD

Nechtělas napsat HSM 1?? Protože v roce 2007 se HSM 2 teprve natočilo to ještě nebylo nadabovaný ne??? *7* *7* *7*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Vashril xD

Jaj vlastně sorry *15* *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Vashril xD

V pohodě ... *15* No já taky tak nějak ale když sem našla tuhle stránku tak sem byla ještě taková no moc se s netem neuměla.. a neregistrovala sem se sem to až později někdy v roce 2009 ... nebo kdy tak nějak noo ... *14*
    • puspuspusinka

Re: Vashril xD

To má být 4 a půl roku a vůbec roky ... to sem tam zapoměla napsat *15* *15*
  • puspuspusinka

xD

Tenhle seriál bych chtěla vidět, jenže prej v čr nefaká *9* *9* *9*
    A ta písnička je od Evánka jak si říkala, že je úúžasneeej *14* *14*
    http://www.youtube.com/watch?v=CqJ44BA5Nr0
    • kajuska4

Re: xD

Užasnej seriál a Evánek je booží *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: xD

Anooo ... *14* *14* *14* Já sem z něj úplně mimo ... *15* *14* *3*
        • kajuska4

Re: Re: Re: xD

*1* *14*
  • anulka123

Ashley byla nominovaná!!

Ashley Tisdale byla nominována i se svým klipem He said, she said v soutěži Video Music Awards 2008. Žebríček všech nominovaných si můžete přečíst tady:Jordin Sparks "No Air"
    Mariah Carey "Touch My Body"
    Britney Spears "Piece of Me"
    Leona Lewis "Bleeding Love"
    Ashley Tisdale "He Said She Said"
    Rihanna "Don't Stop the Music"
    Alicia Keys "No One"
    Madonna "4 Minutes"
  • Vzkaz fanouškům

Takže bych ráda napsala všem fanuškum Ashley. Když jsem si přečetla novinku na její stránce, že je zase blondýna měla by si sama ujastnit co vlastně chce, ptž ve všech rozhovorech říkala, že už nikdy nechce být sladká blondýna a že teďkase přikloní ke své hnědé barve jako sexy bruneta... Chapete to?? Nejdřív řekne, e už necche být blondýna a teď se přebarví. Tak si ujasněte jaká ona vlastně je. Toť vše.
    • devilishsmile

Re: Vzkaz fanouškům

já se taky ostříhala a říkala jsem si že si to už echám řekla jsem to celé mé rodině a ted si nechávám dlouhé vlasy tak berte to tak ...věci se mění...
  • kajuska4

náš popcorn

Ashleynka je v našem popcorně *4* *14*
    • mmaarrkkeettaaaa

Re: náš popcorn

V novém Bravu je nádherný plakát ashlinky :)
      • kajuska4

Re: Re: náš popcorn

já wím Makýsku protože on byl v Německým Bravíčku a já si naše už nekupuji protože vím že to naše kopíruje *3* *14* *14*
        • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: Re: náš popcorn

jo to máš pravdu, já si občas koupila německé a potom to naše a kopírka jak.... Ale v německém jsou lepší plakáty :)
  • .

ta hnědá ji sluší nejvíc...Ta blond z ní dělala strašnou krávu ....
    • kajuska4

Re: .

hm nwm kdo tu dělá krávo že? *8*
      • kajuska4

Re: Re: .

Ahojky ehm miluji Ashleynku už 4roky *14* *4* jsem doní blázen né že bych byla lesba ale víte jak to myslím vy jí taky určo lowhujete *14* *3* jen chci říct že jí sluší i hnědá i blond *14* takže pššt *3* *14* možná bych si udělala i profilek a psala tu *3* *3*
        • kajuska4

Re: Re: Re: .

čauky vítej a klidně si uděleje profilek *4* *14* a přesně sluší jí oboje *14*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: .

O díky.. *3* *1* ehm dobře jdu si ho udělat *8*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: .

aha škoda pa *4*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: .

No srry já už musím tak bud zejtra nebo nwm kdy paa *4* *14* *4*
  • blog

my blog:http://anule22.blog.cz/
    jukne te se? a napšetekomentík?prosím
    • mmaarrkkeettaaaa

Re: blog

pěkný blog, šikulka :)
      • Re: Re: blog

díkyyyyyyy
  • marsa12

!!!!

Ashley se dostala do hitparady na OCKU..s pisnickou It´s Alright It´s OK...tak dystak pro ni hlasujte za nej pisnicku...ale je celkem super ze uz je to jeji 2.pisnicka ktera se tam dostala *14*
    • marsa12

Re: !!!!

drive tam byla pisnicka Not like that a dostala se mezi ty nejlepsi pricky!!! *14*
    • medousssek

Re: !!!!

já o tom vím, už jsem pro ni dávno hlasovala:-)
  • hannah_martina

hannah_martina

Ashley a Miley jsou nejlepší na světě!!! *14*
    • misisek

Re: hannah_martina

Souhlasím, ale Miley moc neznám. Vím, že je to herečka z Hannah MOntany, ale to je všechno...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit