-
ale
lae i kdyby to tak nebylo bylo by to skvely *14* -
zítra
zítra je halowen ja se tak těším!!! *14* *14* -
-
Re: zítra
jsem zvědavá jak ash bude vypadat:-D
-
-
...Ešli...je nej..
Já nechápu co tady Ashley pomlouváte..Ste namyšlený nány..Jak můžeze Ashley pomlouvat když ji neznáte..Já taky Van nemám v láasce a nepomlouvám ji..Jako Vanessa by asi nebyla nadšená že jí pomlouváte nej.kámošku..Anezáleží na tom jestli je Ashley 4. na žebříčku Stars..počkejte až vydá to album..tak bude Vanessa zase na 4 místě..Nányyy namyšlený!! -
maky
maky ty máš super nápady? už jsi to napsala? to je bombááá *15* *15* *15* -
-
Re: maky
uz to pisu:-D a diky *15* moc se tesim!!!!jsme originalni!!!!ale pššššššššššt!!!!sleduji nas!!!!! -
-
Re: Re: maky
jj ... já vím :-D jsme sledování na každém kroku stejně jako celebrity.. takže pššššt -tohle se nesmí dozvědět!! jupíííííííííííííííí *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: maky
ja? *9* -
-
Re: Re: Re: Re: maky
jo ty jo!!!si nase kamojda ne???hned ti to napisu:-D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: maky
jo!!!ale ty jsi hodna!!!!:-D ale slibujes ze to nereknes???bude to mezi nami *4* -
neee.nic jí nepiš -
Ďakujem. Ale veď keď som fans Van? *7*
-
-
-
-
-
-
Lidišky,,,,, :-)
Lidišky, právě jsem našla od Ashlinky písničku Time after time, super super super, stojí za poslechnutí :-) *3* *14* -
..
Sakra...mně to nejde nějak nastavit... *9* -
-
Re: ..
Mám?? *7* -
-
Re: Re: ..
Jj pošlu ti udaje.. *14* -
-
Re: Re: Re: ..
je to takle OK?? Nebo sem to zmrvila?? *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
áá děkuji zlatínko..mocccccccccccccccccccccc *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
i já tobě *14* *14* *14* mooooc *14*
-
-
-
-
-
-
simca2
ash je proste nej nej nej nej nej zpevacka herecka na svete *14* *14* *1* *3* *5* *14* *14* -
Szupr super super
dneska jsem zase nappsali spoustu komentářůů,. je to super, že sin tady můžeme tak skvěle pokecat -
-
Re: Szupr super super
jo ted jsem to chtelůa rict !!!!!!! me aj nekdy napada jsi vzit na sebe telefon ale asi ne protože by nás trefil šlak kdyb jsme si zavolali a ted trebe hlas a tak *1* -
-
Re: Re: Szupr super super
:-D:-D no to by byl mazeec a my sme si vlastně ještě ani neposlali fotku, zejtra to musime napravit. dnesk už ne, protože zachvilku jdu -
-
Re: Re: Re: Szupr super super
zitra to napravíme ale trefí te slak po druhe protože my jsme dvojčata *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Szupr super super
vááááážně? tak to musí bejt super být dvojče.-D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Szupr super super
hm ani ne no vlastne j j az na to že se oblekas stejne už s tím chci zkoncit na stopro!!!! ale tak rok nebo víc to potrvá *4*
-
-
-
-
-
-
xD
Sem tu ... a dneska sem objevila super fotku ... *15* Tady se mi Ashleynka děsně líbí *15* *15* -
-
Re: xD
Jé mně taky kráska *14* *14* -
-
Re: Re: xD
*15* *15* Tak já pudu zapnout skype ... a Kajuško seš namalovaná nebo ne, protože já ne aby ses nelekla *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: xD
Já trošičku.. *15* *15*
-
-
-
-
áá
Samé nové fotky když byla na letišti pak šla do tělocvičny a teď jak byla s přáteli s Hellcats na véči..
nádhernéé *14* *14* -
-
Re: áá
Jsou boží fakt moc boží *14* -
-
Re: Re: áá
Yeahhhh *14* -
-
Re: Re: Re: áá
jjj *14*
-
-