-
prewpááááááááááááááá ááááááááááááááááá
prepačte že som nadavaa na ash a miil *9* -
:):):):):):):)
ty fotky z toho červenýho koberce jsoou best,. a ta rtěnka je uplně užasná.. ashley to tam hroozně mooc sluší. vyapdá tam uplně bestovně!!!!!!§ a ty šaty.... a ty boty prostě wowwwwwwwwwwwwwwwwwwww -
-
Re: :):):):):):):)
jooooooooooo mocinky ji to sluší ale s rtěnkou nesouhlasím jí takové tmavé barvy nesluší *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: :):):):):):):)
práávě že slušíí.. vyapdá bestovně, bez té rtěnky by to nebylo vono... -
-
Re: Re: Re: :):):):):):):)
první pohled mě zakzila ta rtěnka ale potom se mi líbilo upa hodně!!!! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: :):):):):):):)
věř mi.. ta rtěnka je supeeeeeeeeeeeeer -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :):):):):):):)
už to věřím ale nejvíc ash sluší světle růžová *14*
-
-
-
-
-
-
--wOw--
---TaaaQ Ash... tOe je upe mega mots bezva héérečka i zpěvačka... nechapu proč na ni tady někdo nadává aale když vám tO ukonejší vaše egO prOsim...---
BTW. Ozvěte se.. ráda se seznámim aale jenom s někym kdo má o Ash stejnej názOr jakO já! :] -kujuuu:)--- *4* *4* -
-
Re: --wOw--
že prý to vaše BTW znamená česky MCH
-
-
Yeeeahhh... :-*
Ahojky, dneska jak jsou ty fotešky z Hellcats ... no ty sou úplně nádherný ... jak je tam Ashleynka s tim culíkem jak roztomilá holčička ... to je úplně nádherný ... *15* *15* *14* -
-
Re: Yeeeahhh... :-*
čauky přesně Míši *14*
-
-
Ja blbá:D
V minulosti ako som hovorila že od HSM som milovala Ash. Len juu! Vanessu som nemala rada keď som ju tam videla tak som si v duchu hovorila, aby ma mamka nepočula:D Ježiš to čo je za nánu. Blejk to je romka? blééé vydno že je to namyšlenka a taka hnusna fuj *8* *10* *9* a keď som videla ash tak ako hovorila som si (v duchu) hm.. to je dievča *14* je pekná. normalna než ta romka čo? ale páčila sa mi. každú minutu som myslela na nu každú minutku ale zase ma až tak nezaujímala *15* vtedy som nebola na celebrity bola som upa normal na všetky veci *1* (skoro) ani na witch -
-
Re: Ja blbá:D
pokračovanie *15* -
-
Re: Re: Ja blbá:D
som nebola bola to blbosť ako svet *15* *9* ale na konci filmu som si šla do google hľadala fotky ash tak vtedy som nevedela ako sa volá ale vedela som aké ma postavu(meno) ale nenapísala som sharpay evanes ale som dala šarpei edems *1* ale potom mi tam ukazovalo: mali ste namysli shar pei edems? ale napadlo ma že sharpei edems *1* a zase mi tam ukazovalo: maly ste...: sparpay edems *1* *1* a nič a dala som ale zase sharpei high school musical a pekné obrázky *1* SORRY že som taka nudna teraz ešte čo si horšie *10* *1* vtedy som mala rada Zaca a Ashleynku. bože to som bolá blbá *15* a fakt neviem prečo ale hovorila som a ešte už som vedela ich krstné mená: čavko avko nejlepši ja zac oviea a ešte moja ashley oh yesss *15* *15* *15* ale vtedy som ešte moc na vaessu nenadavala *15* no tak viete a sorry také dlhé *15* *15* *15*
-
-
-
llloovveee
*14* *14* *14* ash je ua nejj kebych ju videla tak zacnu *8* jecet a asi omdlim je upa nej má krásný *14* styl oblíkání skvěle zpívá a raje prostěě můůj 2.vzor upa nej!!!!(1 vzor je mileynkaa!! sry) *14* *14* *14* *14* -
mp3
Na netu se objevily verze mp3 písní Ash
http://www.youtube.com/watch ?v=uMX113UDI1I&playnext_from=TL&vid eos=NDDcaAB0UvQ&feature=rec-LGOUT-e xp_stronger_r2-2r-2-HM
http://ww w.youtube.com/watch?v=kUEWKaEiR6w&f eature=related
http://www.youtub e.com/watch?v=QJMztpSo7fc&feature=r elated
http://www.youtube.com/wa tch?v=dZJpqN-UWaU&feature=related -
-
Re: mp3
Jj, slyšela sem! *14* Krásné!! *14* *14* -
-
Re: Re: mp3
jj *14* *3* -
-
Re: Re: Re: mp3
jsem si je stáhla do mobilu *4* -
-
Re: Re: Re: Re: mp3
jj já taky *14*
-
-
-
-
-
Páání ...
Kajuško, to je dokonalý ... :)) Tos mi neřekla, že sis nechala ten můj starej blog a máš teď i o Nessy i o Ashley... :)) ... Je to vážně skvělý ... :)) Musíme spřátelit ... :D -
-
Re: Páání ...
Já ti to chtěla říct ale buď já jsem odešla nebo ty ....jo spřátelíme ráda :D :) -
-
Re: Re: Páání ...
Jo v pohodě, když ty tak mi to nevadí ... naštvalo by mě, kdyby nějaká cizí holka ... ale když ty tak to jsem ráda :-* -
-
Re: Re: Re: Páání ...
Jo dobře dík ♥ ;)
-
-
-
-
pááápááá
no nic.. tak já valímm. mějte se všichni pěkně. večer tady ještě určitě budu.. tak pááááááááááááááááá ááááááááááááá -
-
Re: pááápááá
PAPPPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *15* *3* *4* A MAS PRAVDU DOCKALI SME SE NADHERY *14* *14* *14* -
-
Re: Re: pááápááá
jj paaaapaaaaaaaaaa berušško:-)
-
-
-
??
Kajuško žiješ?? Nebo si šla vyvěšovat plakáty po městě?? *15* *15*
"Hledám hezkého a mladého učitele zpěvu a také hezkehého a mladého učitele dramatického kroužku" *15* *15* *15* -
-
Re: ??
*15* *15* nee já si lakuji nehty
*15* *15* srry a nebo vidíš dobre nápad
*15* *15* -
-
Re: Re: ??
Jo já sem úplnej nápadník *1*
To znělo blběě... noo... *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: ??
Ne dobrý.. *15* *15* jsem se nasmála