Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anulka123

Jj blondee

Jj blonde já jsem se dívala na Vanessinu diskuzy a tam někdo psal jako neregistrovanej uživatel..a myslím si že to byl ten stejnej člověk co tady taky urážel Ashleyy...od nás to nikdo nebyl..to ne!!
  • kajuska4

..

Ashleynka má new písnišku je překrásssssná *14* *14* *14* http://www.youtube.com/watch?v=p0PRBL-m5Wc *14*
    • mileycyruska

Re: ..

Překrásná písniška♥
    • Re: ..

jeeeeeee ten je nadhernej hned si ho dam do mobilu...no ja si myslim ze neni new jenom sme o neznali nebo tak:D

*3*
  • jessinka666

Dobrou

Dobrou noc Mashley!!I love you Mashley!!
  • nicky0012

...

jo super moc děkuju seš zlata!!!si ta, budu taky psát s ash jo diky!
  • simca2

Asley

ashley se stejně nejíp oblíká!!! je super že je na 2.místě *14* *14*
    a já jsem to ani nepřidalal na blog mám takový frmol ze skolou *9*
    • medousssek

Re: Asley

no vidíš to, teď is mi to připoměla že já jsem to napsala sem ale na blog jsem to taky nedala. no nic dám to tam zejtra!!
      • simca2

Re: Re: Asley

kde jsi to vůbec nasla na ashlytisdale.org to tam neníí *9*
        I LOVE ASH *14* *15* *14*
  • puspuspusinka

xD

Bože já tu umírám smíchy ... úplně vidím jak by ten film vypadal ... no coment ... rovnou bysme mohli jít na oskara *15* *15* *15* ba ne rovnou na nobelovku *15* *15*
    • kajuska4

Re: xD

lol *15* *15*
      hej taťka se tu divíí že chcípám!!
      *15* *15* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: xD

Nekecej že se díví ... *15* *15* *15* Já už se rači ničemu nedivím ... u tebe je všecko možnéé ... *15* *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: xD

*15* *15* *15* *1* no twe *15* *15*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: xD

čeky jdu se psem *4*
  • puspuspusinka

For You !!!

Hele lidi, koukněte se jaký to tu bylo dřív a jaký to tu je dneska, dit Ashleynky diskužka je úplně totálně neobydlená !!! Jako dřív sme tu byly denně a psali dlouhý slohovky a ted ste tu max. 1-2 tejdně a tj na prd!
    Já wím že možná nemáte čas nebo nemůžete pořád bejt u kompu, ale myslím si že pro naší Ashleynku bysme neměli takle upadat do spánku a trochu to tu zase rozjet, tak co říkáte že bysme uspořádali trochu víc párty ??? *14*
    Určitě by tu byla prča !!!
    A oživily bysme to tu aspoň trochu takže já mám akej návrh:
    Párty by se mohli konat vždycky poslední den v měsíci a přidávali bysme nejžhavější novinky a fotky a tapety Ashleynky a ve zbylý čas bysme pokecali !!!
    Takže je to jenom návrh jako, ale pls napište mi komentík pod !!! Abych věděla kdo by jako souhlasil *3* *14* *4*

I LOVE ASHLEYNKA TISDALE *14* *14* *14*
    • Re: For You !!!

Mno tak uvidíme co na to řekknou ostatní BG *14* , ale sem ráda že to zatím schvalujete !!!
      A bylo by to vždycky poslední den v měsíci kromě července samozřejmě to už bude párty 2.7. páč má Ashleynka narozky a to se pořádně rozjede a oslaví !!! *14*
      A já nwm asi bysme zůstali u těch 15:00 jako vždycky nn? *14*
      Mimochodem to sem já PusPusPusinka, sem se po dlouhý době přihlásila na účet spíš mých kámošek než můj !!! *14*
      • Re: Re: For You !!!

hasi mslím, že je to dobrý nápad:-D hej holky ale před rokem to tu proživaly jsme i my byly jsme tu tak 5 holek ale po chvíly sem přišlo dalších 10 holek *14*
        Ashleynka is bbbeeeeeeeeeeeeeest *14* *14*
    • Re: For You !!!

dobrej nápad *15* *14*
      • mileycyruska

Re: Re: For You !!!

čteš my myšlenky!!! tak kdy??? v kolik já bych ji usporadala v nejbizsi dobe jako na oziveni a pak jak rikala miska!! *14* *14* *14*

ASH IS BEST FOR-EVER!! *14* *14*
  • medousssek

MY jenom MY

my jsme se do nich táák pustzili že sklapli prdel a odešli :-DCHACHJACHA a kkdo jsou vítězovééé - NO přemy MY jenom MY a snáma naše ashleyyyyyyy a taky miliiii
    • jessinka666

Re: MY jenom MY

Hej a dokážeš si to představit jako kdybi to bylo doopravdy !Jako na živo kdybis ste se vyděli!!
  • puspuspusinka

Ehmmmm

O čem budeme kecat? XD *15*
    • kajuska4

Re: Ehmmmm

Tož o všem možným... *15* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Ehmmmm

Stahujes si hodně new songu ? Nebo poslouchas jenom Vashleynku? XD *15* *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Ehmmmm

Vashleynku *14* *1*
  • ve scary movie 5 byla skvělá!!! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit