Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

hrozne

hrozne se mi libi ten new photoshoot cos tam dala *14* *14*
  • lucy1lucy

sem tu

tak to určo půjdu *15*
  • ahooj

ahooj jj dobrýý já ti simco psala do vzkazů že to nechápu *8* xD
  • kiki-ashleynka

ashleynečka tisdale

ashlenčka tisdaleje moje nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej enje nej nej nej nej nej nej nej nej nej ne´j nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej ne nej nej nej jen nejlepsiiii zpevacna ne celem sveta:-)
  • puspuspusinka

momentík...

Kajuš, já se dojdu převlíct ... už mi ty šaty lezou na nervy ale sou tááák kwásnééé ... *15* *15* Tak za 10 minut sem tu ... protože než se z nich vyvlíknu bude trvat ...
    • kajuska4

Re: momentík...

Dobře..počkám..

Zachvílku jdeme se psem....... *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: momentík...

hotovo ... tj děsný ... *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: momentík...

jako myslím sundat ty šaty že je děsný ne že deš se psem ... *15* *14*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: momentík...

Aha..hee *15*

Tak počky.. *14*
  • klaruska44

jj

Hej a teď to dáme ještě 13 a máme 19.000 takže to dáme!Ju?? *14* *15*
    • kajuska4

Re: jj

ju *14* *14*
  • ashley Tisdale nej nej

Ashley Tisdale je nej nej nej nejlepsi zpevacka,herecka,a modelka je uplne uzasna a dokona !!!! miluju ji mam jeji cd!! a je mrte !!!!!!!!!!!Ashley je nej nej nej!!!!!!! a tady http://www.hsmusicalweb.orge.
    a to sou oficoalni stranky High School Musicalu!!!!!!!!!!!!dyztak mi napiste kdybyste si oni chteli pokecat nebo spolcn udelat blog!!!piste na mail!!!! *4* *4* *4* *4* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14*
  • omajda

hm

to mas fakt dobre darky ja mam sice narozky az v zari ale zatim nevim vubec ci si prat asinic *4* *4*
  • kamickar

jo

jo já vím oni se seznámi při natáčení hsm2 a odtí doby spolu chodily až do teď
  • puspuspusinka

Jéééééééééééééééé

Kajuškoo ... já možná dostanu ten stroj na cvičení jak mají v posilovnách ... buď rotoped a nebo ten běhací ... newím ... ale jen možná ... mamka se o tom jentak na oko zmínila,a el newím to jistě ... páááni to by bylo úžasnéé ... konečně bych mohla non stop cvičit ... abych zhubla a konečně si mohla nakoupit ty Vashley oblčeky ... Já se úplně totálně zbláznila do Vashley Stylu ... furt hledám nějaké novéé !! *14* *3*
    • kajuska4

Re: Jéééééééééééééééé

Wow..se máš..ááá..se taky čučím furt na nějaké new styly *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Jéééééééééééééééé

Když já jich mám mooc málo v počítači, jenom Ashleynky asi 200 stylů a od Nessynky asi jenom 70 ... to je hrozně máloo ... *9*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Jéééééééééééééééé

Ehm..já nemám žádný já se dívám na netu protože nemůžu zabírat tolik místa už jsem si musela zrušit i můj profil kde jsem měla tolik fotek Vashleynky a teď chodím na mamky profil je správce a je to rychlejší ale po vánocích možná půjde PC do opravny ale uvidíme *4*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Jéééééééééééééééé

Jééj ... to já mám počítač na 150 GB ... a taky si zabírám fotkama hoodně místa,ale bez nich to prostě nejde... *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Jéééééééééééééééé

*1* My možná máme virus a nesmíme vypínat Pc jinak pak nejde zapnout..a nebo to trvá celej den a to bych tu nemohla bejt s vámi *9* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit