Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • medousssek

komenty

zůstaneme rači u těch komentářu
  • puspuspusinka

=)

Ahojky,...takže pro všechny co mají jenom půl mozkové buňky,...tu je znova kdy kde a co a konečně si to už zapište!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    Párty bude 31.3.2010 v 15:00 !!!
    Přiďte, jsou zváni všichni kdo patří mezi BG a nebo aspoň mají rádi Ashleynku *14* *14* *14* *14* !!!
    • Re: =)

já tu nebudu
      • Re: Re: =)

a ploč *7*
        • Re: Re: Re: =)

nemám čas.!!!!!!!!!
    • Re: =)

hele já jen zapoměla tak se hned nečerti. *5* *16*
      • puspuspusinka

Re: Re: =)

Cože??? *7*
        Poznáš ty vůbec někdy smysl pro humor ??? *1* *1* *1*
        Proto sou tam ty smajlíky, abyste si to nevyložily špatně,...to měl bejt vtip!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
        • Re: Re: Re: =)

tomy taky došlo to moje bylo taky vtip jen sem čekala jak na to zareaguješ víííííííííííííš *14* *14* *14* *14* *14* *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: =)

mno tak jako ty smajlíky tam!!! *1*
  • tizie

Diskuze o Ashley

Ahojte lidi! Tohle je můj první příspěvek do téhle diskuze a první příspěvek na osobnostech vůbec. Napadlo mě, že se tady zaregistruju, abych mohla přidávat fotky, novinky, atd. A jelikož tohle je diskuze, napadlo mě zeptat se na váš názor..
    Co myslíte, jaká barva Ashley víc sedí? Blond nebo Hnědá? *7* Těším se na odpovědi =o)
    • Re: Diskuze o Ashley

Ahojík vítej mezi Ashleynkami *3* *3* *3* ať se ti tu líbí *4*
    • kajuska4

Re: Diskuze o Ashley

Čauky jasně vítej u nás.. *4* *14* Mno mně se asik Ash líbí v hnědých vlasech *14* a tobě? *3*
      • klaruska44

Re: Re: Diskuze o Ashley

Ahojky víš Ashleynce sluší blond je v tom taková roztomiloučká a mladší a v té hnědoučké vypadá starší *4* *14* Kájushko srry ale každej má svůj názor hlavně se neuraž.. *14*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Diskuze o Ashley

No jasně že BLOND !!! *14* *15* Hey Klaruškoo mluvíš mi z duše, přesně to si myslím v tý blond je roztomilá nezávislá a sladká a v tej hnědej bych řekla že je taková starší a už ne tolik crazy !!! *14* *15*
          • tizie

Re: Re: Re: Re: Diskuze o Ashley

Nooo, tak v tomhle se nedokážu rozhodnout *7* Ashley jako blondýnka mi příjde roztomiloučká,přesně tak jak jste to napsaly a jako hnědovláska mi příjde dospělejší a hnědé vlasy přesně sedí k jejímu albu Guilty Pleasure, vlastně celé to album bylo něco jiného. No a taky k Hellcats, ale jako blondýnka mi připomíná Sharpay, kterou naprosto zbožňuju, ale taky její první album Headstrong.. *15*
            Takže vlastně mi ani moc nezáleží jestli je Ashley blondýnka nebo hnědovláska, mám jí pořád ráda. Pro mě je hlavní to, jak se chová, je prostě úžasná, talentovaná, nádherná, má skvělou postavu, je milá.. prostě jí zbožňuju *14*
            • pus-pus-pusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Diskuze o Ashley

*1* Joo noo v hnědých jí to fakt sluší, ale myslím si že jí takhle nikdy nedokážu přijmout vždycky pro mě prostě bude nejlepší blond, ale miluju Ashleynku 4ever a je mi jedno co bude mít na palici ... *14* *1* Už ste vůbec viděli Ashleynku v bílí paruce? Nemyslim tu paruku v HSM3 ale jinou ... ty fotky sem přidávám týden a furt s eneobjevily *9*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Diskuze o Ashley

tak jo je v blond roztomilá máte tentokrát prawdu souhlas ok *14*
  • puspuspusinka

:(

Twe dneska byl totálně hnusnej den ... i když už se moc neučíme (díkybohu), tak byly na mě ve škole zasejc všeci hnusný ... *9* Normálně tam po mě hodily kytku ... *9* Já neiwm proč mi to dělají nikomu nic nedělám ... *9* *9*
    • kajuska4

Re: :(

Cože?To nemyslíš vážně twe..blbi..proč ti to dělají.. *9* já dnes naštěstí nebyla ve škole jsem si řekla že si udělám volno když jdu zítra naposled do školy ale ty si chudinka.. *9*
      • puspuspusinka

Re: Re: :(

NJN ... :( Co nadělám, musim to tam přežít a to se tedy máte, že ve středu už nejdete do školy ... my máme zítra sportovní den ... *8* *9* A ve středu besídku a do školy musím ... *9*
        • kajuska4

Re: Re: Re: :(

Aha.. *9*
          my máme zítra besídku.. *9*
  • puspuspusinka

OMG xD

Milá dítka ... gratuluju přivedete svou milowanou maminku do blázince ... to ste ale hodníí ... kdo m uklízet ty hovna na schodech co tam vypadly z Bagrida... *7* *7* Já se z vás snad vožeru *15* *15* *15*
    • kajuska4

Re: OMG xD

Ááááá zase jsem spadla ze židlé to si řekla dobře *15* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: OMG xD

Díky ... ale už nepadej miláčku nebo se mi zmrzačíš ... ze všech mých 2 dětí tě mám nejradši ... Klaruško neboj tebe mám taky ze všech svých 2 dětí nejradši ... ste obě dvě na prvním místě... *15* *15* *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: OMG xD

Děkuji maminko *14* *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: OMG xD

xDD
  • puspuspusinka

Čáááo xDD

Jsem teďka v DDM na kytaře a chvilku tu můžu být :-))) Jak se máš zlatko?? *15* *14*
    • kajuska4

Re: Čáááo xDD

Ahojky,
      to je šíleně dobré a mám se skvělé a ty?? *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Čáááo xDD

Mám se bezva ... ale začíná mi hrabat ... z vedlejšího pokoje hraje furt dokola Black Eyed Peas jedna písnička už asi po 10x a mě už z toho šíleně hrabe *15* *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Čáááo xDD

*15* *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

xDD

Kajuško máš těch fotek dost?? Protože jestli ne tak budeš brzy na suchu pokud je budeš furt takle měnit ... *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • kajuska4

Re: xDD

Já nevím akou si mám dát a už mám *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: xDD

Jo koukám, teprve 4. ... *15* *15* *15*
  • kajuska4

ježiši

S Mileyny se stala feťačka normalně!!
    Kouří,Chlastá a fotí se nahá!
    http://www.imagebam.com/ima ge/c7ad3e117916129 *13* blbka posraná *9* domluvím jí s Bagrydem! *15*
    • puspuspusinka

Re: ježiši

Já už jí neřeším ... líbí se mě ve filmu a tím to hasne ... jinak jasnýý ... s Bagridem budou překrásný pár myslím že vyhrajou tak všechny žebříčky nej hollywoodksých párů *15* *15* *15* *15* *15*
      • kajuska4

Re: Re: ježiši

*15* *15* *15*
        • klaruska44

Re: Re: Re: ježiši

To ano a ať si dělá co chce nejsou to naše plíce ne? *9*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ježiši

Tak já osobně si myslím, že to má teďka těžká po rozchodu rodičů ... já bych se asi zhroutila .. ale Kajuška si to taky prožila a hned se kvůli tomu nezačala chovat jako nána pitomá takže je blbá podle mě... *8* *9* a je to škoda bývala skvělá *9* *9*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ježiši

Víš mno já to věděla od začátku že taťka mamku podvadí mno takže mně to bylo líto pobrečela jsem si ale nezačala jsem hulit,chlastat jako Mileyna!! *13* *9*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: ježiši

jj *9* *1*
  • Mám nový blog

Ahoj,mám nový blog o HSM a zajímá mě jaký na něj máš názor.Mohla by ses podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Ti líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík *4* *3*
  • Mám nový blog

Ahoj,mám nový blog o HSM a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz *4* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit