Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • terysek...

No jasně =)

no to je jasný Janečková poletí...
    se tam objeví stejně tak jako zmizí *4*
    Ashley Tisdale se na to 3.místo dostane a nevim proč by se tam nedostala když se na 4. místo dostane nějaká Janečková Ashley Tisdale jo 100 krát lepší než nějaká Vaněčková *14*
  • blonde

LOLky

No to je na 100procent lepší, a je i lepší než Vanessa,, takže plostě to dokážeme__LOL né asik poletí všichnííí=D
    Ashley na to máá!!
  • klaruska44

Ashleyyyyyyy

*4* *14* *14* Miluji tě Ashleynko *14* *14* *4* *4*
    • kajuska4

Re: Ashleyyyyyyy

Já takyyyyyyyyyyyyy *14* *14* *14*
      • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: Ashleyyyyyyy

i jááááááá *14* *14* *14* *14* *3*
  • puspuspusinka

Sem to ale úchyl... xD

Twe já sem do Vashleynky a Avrilky už snad úchylná ... já už úplně newim ale poslouchám jen jee... samo i jinéé ... ale hlavně ty 3 ,... tj děsný já už nejsem nomrální a potom ještě Simple Plan ... tohle je už normálně nemoc ... *15*
    • kajuska4

Re: Sem to ale úchyl... xD

To jsme dvě akorát já jen Vashley a US5 a ještě Taylor ale spíš Vashleynku tu nejfíc.. *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Sem to ale úchyl... xD

Myslíš tay Swift nebo jakou??? Protože jestli áno tak ta je boží ... *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Sem to ale úchyl... xD

Ano...je boží moc.. *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Sem to ale úchyl... xD

Yeahh ... Tak tu též žerůů ... a to jak měla Love Story, tak tu žerůů pořád ... *15* *14* Noo a ona má také Country Style... a tj úplně boží že se liší není stejná jako ostatní ale je originál a to je na ní kwásné ... a dyžtak čučím, ono jí je už 21 let ... páááni ...
            Heey zítra má Nessynka 22. narozeninyk ... wááá ... *14* Budu se snažit dorazir, bojím se že to monžá nevýde... *8* *9* Kvůli školee... ale prostě budu se snažit ... *14* *3* Snad dojdu na 99% *14* *3*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Sem to ale úchyl... xD

Super byla bych moc ráda koná se to v 8 protože já v 6 s mamkou jedu na taneční vystupuje tak musím jet... *14*
  • Přihlaste se do Prosřeno! na TV Prima a rozjeďte to ve velkém!! Již od zítřka startuje přihlašování na novou sérii!! *3*
  • blonde

blondeee

achjunkooo, ják já tu holkůů zbož'nujůů,,Nejlepší stár na světě!její krásný blon'datý vlásky a ten její dokonalej ůsměv...Ashley je celá dokonaláá!!FOREVER ASHLEY *14*
  • anulka123

Jj jeee nejlepší!!

Ashley je nejlepší na světě!!:-*Jančekový teď nějak klesklo skore..To je supr..Ashley je nej.nej.a tak to bude pořád..:-*muck:-*
  • terysek...

No jasný všichni polet =)

no jasný všichni poletí vážně nevim proč by se Ashley Tisdale nemohla dostat aspoň na to třetí místo ona má i na první místo je nejlepší prostě je uplně úžasná v high school musicalu 3 tu roli zahrála uplně suprově *14*
    je úžasná ......
    takžee všichni poletííí *4*
  • puspuspusinka

xD

Kurňa dneska žádný newsy Ashleynky *9*
    • kajuska4

Re: xD

Ani o Nessy..máme to stejné.. *9* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: xD

Kurňa ... Hey jak má ty krátký vlasy teď tak vypadá mladší a roztomilejší *15* *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: xD

Ano máš pravdu.. *14* *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: xD

*14* *3* *14*
  • omajda

ash

ASHLEY IS BEST AND BEST AND BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *1* *1* *1* *1* *4* *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit