-
PAPÁ
Já už budu muset ahojky
*14* ASHLEY IS THE BEST *14* -
ash!!!!!
ash mela ve filmu HSM hrat misto vanessy gabrielu protoze je ash lepsi a hezci! -
ahhhhhhhhhho
ahojky *4* -
-
Re: ahhhhhhhhhho
Ahojky všichni, poslední dobou je tu nějak mrtvo.
-
-
nn
tak co marky???jaký bude téma!!?? -
-
Re: nn
no ja newm *15*
-
-
Božeee.... xD
Božeeee... těm to tááák sluší, lidičky taky se vám hlavou honí myšlenky ako mě? *14* Myslíte že si Ashleynka našla konečně toho pravýho? A a a a ... a že se vezmou??? *14* *14* *14* -
-
Re: Božeee.... xD
Jj přesně a možná že se i vezmou *4* *14* *14* -
-
Re: Re: Božeee.... xD
jjj vezmou mohli by :) :* *14* *14* *14*
-
-
-
terysku
Terysku tak to newim..ale taky sem jí už slyšela..a je BEST..škoda že ještě není úplně zveřejněná..jako samostatná mp3..ono to vždycky dlouho trvá..ale si počkáme..jinak Ashleynka je NEJLEPŠÍ!!Jo a terýsku už budu mít napsanej ten dopis..takže tedka v tomhle týdnu i ho pošlu a ty ho přeložíš ok?? -
Je v poho !
mě se zdá dost v pohodě *3* vy si myslíte že je namyšlená protože v HSM ( high school musical ) hraje krávu a namyšlenou dilina ale když sem se koukla na pár rozhovorů tak mi příde upe v pohodě holka *4* tak newim co řešíte *5* *5* -
-
Re: Je v poho !
komu to cpeš bdržko
-
-
Ash
ash je supr.......mám ji ráda...je faakt supr aje krásna....má pekný vlasy a supr hadry!!!! *14* -
as je super!!!!!!!!!!
http://s3.bitefight.cz/c.php?uid=10 4521 kouknete se do blogisku pls -
?
De nektera zvas na Hannah montana ve filmu ja jo ! natacijou high school musical 4 ale bez Efrona. *5* *5* *5* -
-
Re: ?
takze tam bude hrat i ashley ,corbin a tak dale a vanessa tam bude hrat? nic proti ni ale doufam ze ne -
-
Re: Re: ?
budou vsichni kromne Zaca! *16* *16*
-
-