Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ashley Tisdale

Ashley Tisdale je nej nej nej nej zpěvačka a herečka na světě!!! Mám jí mooc ráááda!! Její písničky jsou good!!! Hlavně písnička He said, She said! :-) *4* Ta je moc krásnááá *1* nebo Not like that, Kiss the Girl!! No prostě úúúúžasný! V HSM je bombováá! Nwm kdo by to takhle skvěle zahrál jako ona!!! *7* Je prostě nejlepší.
    • Re: Ashley Tisdale

Máš moc moc moc velkou pravdu taky zbožnuješ?když písni *3*
    • miss-evans

Re: Ashley Tisdale

Souhlasím s vámi!!!je skvělá i jako modelka!!!oproti ní sou všichni hnusní!!! *15* *3* *15*
  • ashley-michelle-tisdale14

AMT

Ashleynka Michelle Tisdale - láska moje největší, prostě miluju miluju miluju miluju !!! *14* *14* *14* Jseš prostě BEST BEST BEST BEST !!! *14* *14* *14* Ani nevíš jak moc velkej blázen jsem do tě !!! *14* *14* *14*
  • ashley

mimochodem navštivte mojí stránku www.teac-cosmetics.estranky.cz díííky *14*
  • musim rict ze ashley je ta nejkrasnější a nejroztomilejší dívčina na světě kterou moc miluji
  • Je nej....

AT je prostě ta nej.... *14*
  • klaruska44

To se mně líbí.. *15*
    • kajuska4

Re: jů

*15* *15*
  • AShleY

Je skvělá herečka a zpěvačka miluju její styl oblíkání a tak a nechová s ejako nějaká namyšlená fiflenka *13* a role Sharpay jí skvěle sedla(nemyslím tím ž eje zlá ale že to uměla skvěle zahrát)NO PROSTĚ JE UŽASNÁ! *1*
  • písně

Ashley má suprový písničky. Hodně mám na CD. *3* *3* *4*
    • klaruska44

Re: písně

přesně já mám originálku s netu *14*
      • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: písně

A já mám taky originálku doma :) Z obchodu :) Je fakt super *14* *14* *14*
  • vanessavk

čauik

ahoj ste tu?
  • miley.the.best

...

Ashley a Vanessa jsou zas vedle sebe *16* !
    • medousssek

Re: ...

njn...co naděláš ale neřeš to .. VAnessa na Ashley nemá aji kdyby ju předběhla...
      • medousssek

Re: Re: ...

ASHLEY IS BEST FOREVER

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit