-
Kláášnýý
Holky viděli jste už fotky z akce MTV Mowie Avards na které byla Ashley??Jsou fakt kláásný..já jsem je objevila na blogu www.ashleytisdale.org. Ashley tam má narovnaný vlasy a moc moc jí to sluší..jinak Ashleynka je BEST!!muck:-*4ever!I Lowe You!! -
halo
si tu?? -
-
Re: halo
jojo sem a ty???
-
-
Ánettka
kdyz se vam ashley nelibi tak sem do p*dele nepiste! ste trapny! jinak ash je podle mne moc super ! -
I Lowwweee Vashleynkaaa
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* 14 999 *15* -
Ashley je prostě BEST !!!
Lidi od tý doby co sme se dali dohromady jako Vashleynky AshNessynky *14* tak mám pořád skvělou náladu *14* -
-
Re: Ashley je prostě BEST !!!
Já normálně taky :D *14* *14* -
-
Re: Re: Ashley je prostě BEST !!!
jo no je to lepsi, hele nedame si ICQ?? teda koho jeste nemam:-D
poslete mi o pls???budeme vic v kontaktu:-D *14* -
-
Re: Re: Re: Ashley je prostě BEST !!!
taky mám lepší náladu a to fakt *14* *3*
-
-
-
-
Ashley Tisdale je nejlepší!
Myslíte si, že Ashley je blbá? Tak to tedy není. To říkala moje kámoška ale jen díky této větě už mojí kámoškou není. Ashley je prostě "star" a role Sharpay je úžasná. Já bych to hned brala! Najde se někdo, kdo si to myslí? Toho prosím, ať sem taky něco napíše... -
-
Re: Ashley Tisdale je nejlepší!
Tak to asi moc velká kámoška nebyla když jsi ji tohle za takovou pitomost udělala.Má snad právo vyjádřit názor.Ať se ti to líbí nebo ne.Já ji taky zrovna nemusím -
Re: Ashley Tisdale je nejlepší!
Chudák ta tvoje kámoška i když tím, že se s ní nebavíš určitě o nic nepřišla. *5*
-
-
merry christmas
BestGirl - chtěla bych vám bvšem popřát krásné vánoce. já se tu objevím až 25.12 :-) tak šťastné a veselé
ashley je neeeeej *14* *14* *14* *14* -
-
Re: merry christmas
děkuju- tobě taky!!!! já see tu zítra vůbec neobjevím takže krásné vánoce *14* -
-
Re: Re: merry christmas
Ja taky nie krásne Vianoce *14* *14* *14*
-
-
-
Fotky z natáčení :)
Ahojte *15*
Přidala jsem sem pár fotek z natáčení nového filmu - Úžasná dobrodružství Sharpay. Fotky se tu určitě brzy objeví, tak se můžete podívat, jaké kostýmy nosí Ashley *3* -
-
Re: Fotky z natáčení :)
Mnooo tak za prvý, fotky k Ashleynce se teďka vůbec nepřidávají ... *9* Nějak to blbnee a já už je tu taky přidávala ty fotky a ani jedna se nepřidala ... a za druhý jenom se neboj všechny už sme tu fotky viděli ... to bysme nebyly správný fanynky ... neznát jee... a jinak na ten filmík se taky příšerně těším !!! *14* *4* *3* -
-
Re: Re: Fotky z natáčení :)
Máš pravdu, fotky znám taky :) A ty fotky, je pravda, že tu jen tak nejsou, což je děsná škoda, já tady vkládala Xkrát fotky a málokdy se ukázaly *9* -
-
Re: Re: Re: Fotky z natáčení :)
Těžko říct proč se ty fotky neukazujou, protože jich je fakt hodně a né jenom z filmu, ale mám taky pár akcí. Chtěla sem to sem hodit, ale nejde to *8* Snad se objeví. *7*
-
-
-
Re: Fotky z natáčení :)
čauky..
superrrr *4* *14*
-
-
.........
já nwm co to tady zkoušíte,neříkám všichni jo ae jděte s tima pomluvama do pr*ele pač jako jste jen závistivý paka,pokud se vám asley nelíbí nebo jí nesnášíte tak si běžte na tu osobu která se vám líbí ale ashley nechte bejt ta určo dokázala víc než vy všichni dohromady,fagt nemyslim všechny jen ty,kteří jí jen urážejí,nadávají a pomlouvají,stejně z toho nic nebudete mít takže se vzpamatujte je to od vás hnusný myslim si že by to nerada četla to co o ní nekterý z vás píšou,nezávidte a zkuste taky něco dokázat.a ještě jedna věc ashley a zac spolu nechoděj jak někdo tady píše vanessa a zac jsou spolu pořád a taky dlouho budou,jsou to jen kecy bulváru,to že chodí s ashley,abych prawdu řekla mě se k zacovi víc hodí ashley ae tag každej má jinej názor takže to nemá cenu řešit,a nwm proč tu píšete že by tu někdo uměl přebrat zaca vanesse toe upe největší hloupost co jsem kdy slyšela,stejně by zac nechtěl ublížit vanesse tagže to máte marnýý a pochybuju že byste se dostaly do usa,to je ještě větší hloupost a taky to že ,áte icq ashley na jednom rozhovoru se jí ptaly a prej na pc nemá čas a nemá icq ani profil jen www stránky tagže se nesnažte házet bulíky na ostatní!!!!dejte se do ppořádku jo??pa a někdy etě přijdu,teda budu tu pořád,pp *3* -
fotky.
Jupíí moje fotky se přidaly jdu přidat další a i tapetky se přidaly *4* *14* *4* *14* -
-
Re: fotky.
Moc krásný.. *4* *14* -
-
Re: Re: fotky.
fakt pěkný *14*
-
-