-
její máma
Jak se jmenuje její máma??? -
-
Re: její máma
maminka Ashley? Lisa Tisdale *4*
-
-
zdare
Zdarec nevíte kdy bych si mohla stáhnout písničku headstrong? Poradte pls díky *3* *4* -
!
Byla jsem na diskusy Vanessy a je úplně nenormální jak tam pomlouvají ashley... Je fakt že tady se taky Vanessa pěkně pomlouvá!... Ale tak říkát že Vanessa má víc fanoušků než Ashley mi příjde dost absurdní! *13* -
-
Re: !
jo je to divnééé!! -
Re: !
jono
-
-
no nic
no nic ja už musím jdu se dívat na telku:-D a nezapoměn na 22. prosince a na 3O. peosince a 1. ledna reknu ti přesně co myslím na vzkazech tak papa *14* -
Grrr :-//
Ty osobnosti mě neskutečně štvou !! :// Nemůžu se dostat na vzkazy nemůžu si změnit fotku nemůžu nic ani správcovat už nemůžu :(( Štve mě to já chci, aby mi to normálně fungovalo, na jiném počítači mi to jde v pohodě ale na mojim už nee ... :(( :(( :(( Achjoo, asi se na tenhle profil vykašlu a založím nějakej novej nebo už fakt nevím a vrátím se sem až to bude všechno v naprostém pořádku !! :// -
-
Re: Grrr :-//
To by byla škoda kdyby jsi se vrátila až to bude v pořádku :( To může trvat třeba dlouho :( -
-
Re: Re: Grrr :-//
Moje slova,ono už je to spravené..možná je to kvůli pc nebo fakt nevím :(
-
-
Re: Grrr :-//
To je divné,mně jde vážně všechno,krom smajlíku :( ♥
-
-
Brittany
máte rádi Brittany Murfy? *3* Ona je naprosto skvělá!! *14* je mi líto že zemřela! *9* *9* *9* -
Ashley
Ty Janu a Van nikdo neposlouchjete ,protože jsou to úplné píííče ..a jediný kdo je kurva jso ony protože stopro mojí rádi vanessu ,který se před ashley nedostala a zuří vzteky ..Udustese vy krávy ..já zase nemusím Vanessu .Máte ji rádi jenom prot že chodí se Zacem... -
-
Re: Ashley
promin ale s tebou já nesouhlasím ptže ikdyby vaný nebyla se zacem tak bych jí měla ráda stějně jako miliony fandů.. jinak nic proti,já mám ráda obě *3* -
přesně,úplně s tebou souhlasím!!! bez svýho milovanýho Zaca by Vanessa nebyla NIC!!! je strašná! -
ale zac chodí už ashley *4* -
-
Re: Re: Ashley
zac chodi s vanessou a ne ashley
*13* *13* *1* -
fakt jo? -
-
Re: Re: Re: Ashley
jj ashley a zac jsou spolu *14* teda pokud si to nevymysleli fanopušci zaca a ashley *9* ja jim to tak mocinky přeju *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Ashley
nejsou spolu..to jen jedna holka vymyslela..Ash má Jareda a je s ním zasnoubéná
-
-
-
fakt?
*15* -
-
Nechodí. To byi kecy. A fotomontáže -
proč se nezaregisruješ? *7* -
jj našla sem si to na internetu napiš tam jsou ashley tisdale a zac efron snoubenci a tam to máš *14*
-
-
-
-
ashley
ashley je nejlepší holka na snětě mááááááááám jí moooooooooooooc ráda *14* a zaca jí moc přeju *1* -
-
Re: ashley
To je fajn, že jí to přeješ, ale ona s ní nechodí, chodí s Vanessou. Se Zacem jsou jen přátelé... *9* -
-
Re: Re: ashley
Chtěla bych, aby chodila se Zacem, ale bylo by mi líto Vanessy. Takže pokud se sami nerozejdou, tak je "blbý" uvažovat o tom, jaký by to bylo s Vanessou...
-
-
-
pohádali
jak kdyby se pohádali ale druý den bylo zase vše dobrá sou roztomilý pár na lidé.cz tam je taky diskuze -
-
Re: pohádali
jo jsou nejroztomilejsi par na svete *14* -
Re: pohádali
jo???ja se tam asik neprihlasim nvm no!!!! *4*
-
-
Terina007
Ashley je nej!