-
gggg
AShoj všichni..jj ash na té akci vypadla super a líbila se mi jak jeli se scotem nakupovat(to bylo božíí)jsem ráda že jste tu holky!dlouho sme tu všichni takhle pohromadě nebyly! -
Malina
Na malinu se nemohl hodit líp nikdo než Vanessa!! *1* -
-
Re: Malina
a Paris Hilton.. to jsou dvě blbky :-D -
-
Re: Re: Malina
Souhlas!!!
-
-
-
Anketa
jestli máte zájem tak na www.escarlate.blog.cz je anketa Ashley vs Vanessa, tak kdyžtak hlásněte! -
Ashley
Juknete plss...na muj blog mam tam emaili celebrit díks http://spidercat.blog.cz/ *3* -
jjjjj
no ashley je pičaaaaaaaaaaa zjebana kurva NENAVIDIIIIM JU.a ten kto ju ma rad je idiot sprostyyyyyyyyyyyy.ashlyna sprostaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -
-
krávo
ty jsi uplně blbá ashley je nej na světě a vanessa je *5* *5* *5* *5* no coment -
Re: jjjjj
s tebou absolutne nesouhlasim, ash vypada a zpiva skvele! u ni ani nepoznas kdy zpiva na playback a kdy zive! vlastne si myslim ze zpivat na playback by nikdy nemela protoze kdyz zpiva zive tak to zni upa stejne a to se malokdy u zpevaku vydi! takze sklapni a zamysli se nad sebou P.S.nevim co ti pomuze kdyz se tady budes vyjadrovat sproste jen vsem ukazujes jaky si ubozak *13* !
-
-
:-)
hej kukni na mileyinu diskuzi něco jsem tam písla ju? -
-
Re: :-)
jasné!!!ale hned prijdu ju?? tak neodejdi prosím je tu sranda *14* -
-
Re: Re: :-)
okey:-)
-
-
-
Chce si o mě přečíst někdo pohádku?? xD
Hey chcete si někdo přečíst o mě pohádku?? *15* *15* *15* -
-
Re: Chce si o mě přečíst někdo pohádku?? xD
já *15* -
-
Re: Re: Chce si o mě přečíst někdo pohádku?? xD
http://diskuse.osobnosti.cz/avril-l avigne.php
A pozor, hlavně mi nechcípni smíchy... *15* *1* -
-
Re: Re: Re: Chce si o mě přečíst někdo pohádku?? xD
Haha dobrý.. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Chce si o mě přečíst někdo pohádku?? xD
Ale já jí nepsala ... já sem jenom ta co to slízne... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Chce si o mě přečíst někdo pohádku?? xD
však jo hehe *15* *4*
-
-
-
-
-
-
mrda
ty si ale debil žejo -
!!!!
Ashley nebyla psolední. náhodou měla krásné místo. Vešla se do první pětky, což je super umístění!!!
Jako nic proti Van, mě se víc líbili Ashleyiny šaty a ty Vanessyiny moc ne, ale tak jako asi se ostatním víc líbili ty vaenssyny......Jinak holkám to tam hrozně moc slušelo a po dlouhé době se taky oběvili jejich společné fotky -
.............
Ashley je rozhodně lepší než Vanesa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *5*