-
...
a viděli jste někdo disney channel games 2006 a 2007? jestli ne,tak doporučuju!! v roce 2006 je Ashley kapitánka zelenejch!! *14* *14* *14* a v roce 2007 je v týmu červenejch... *14* *14* *14* *14* fakt doporučuju..Jsou tam všechny hvězdy z disney channel,ale v roce 2006 hlavně z HSM,Sladký život,Hannah Montana...2007 třeba i Gepardí kočky.. *3* najdete to na youtube,když tam do vyhledávače napíšete: disney channel games 2006 event 1 part 1...a to samý i u 2007..dohromady to má tři party *4* ,ale potom zase musíte dávat event 2,3,4,5,6 atd... *3* *14* *4* *14* -
-
Re: ...
supééér, hned si to jdu pustit *14* *14* *15* -
-
Re: Re: ...
*14* *14* a uvidíš,že to je hustýý!!! *3* *4* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: ...
Také si to jdu pustit *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
tak mi potom kdyžtak napište jak se Vám to líbilo... *4* *14* *14*
-
-
-
-
Re: ...
Wow... *14* Supeeer... *14* To musí být super jenom škoda že já si nemůžu na youtube nic pouštět máme pomalý internet a trvalo by celej den než by se mi načetla jedna část *9*
-
-
4 místo
Ashley předhonila Avril Lavigne a teď je Ashlinka čtvrtá *9* Snad to tak zůstane a už více neklesne. holky, kluci, přidávejte si Ashlinku, prosííím :) *3* -
-
Re: 4 místo
Jooo sice je mám ráda obě, ale teďka mě nasralo že Avril zase odložila CD, takže sem u Ashley, jinak je miluju obě *15* -
-
Re: Re: 4 místo
Já taky je mám ráda obě ale Ash víc :D A to že Avril odložila vydání CD jsem nevěděla, to je škoda :( A seriál Hellcats doporučuju, viděla jsem 4 díly a je to super *14* -
-
Re: Re: Re: 4 místo
JÉÉÉ Ashleynka je borkyně *14* konečně tu ..... Předhonila..srry já vím že Avril máte rádi ale já NE! *9* -
-
Re: Re: Re: Re: 4 místo
Super *14*
I love you Ash *14* *14*
-
-
-
-
-
CD
Ahoj, prodávám 3 CD,
Vanessa Hudgens- IDENTIFIED
HSM1+Karaoke version
HSM2 Remix
Jsou to všechno originálky, stál by jeden kus 129 Kč a k tomu bych nabídla dáreček. Ozvěte se na e-mail, pro zájemce nafotím výrobek. *4* -
ashley je lepsi nez naka nafintena vanesska
ashley je nej nej vanessa si hraje v muscalu na nvinnou holčičku a pritom si lakuje nehty na cerno maluje se jako ***** no to rikat nebudu ashley je nej a este neco paparazzi jsou dementi -
16 000 wow...
Tohle je komentář číslo 16 000 ... wow ... *14* *15* -
-
Re: 16 000 wow...
Ááá..supér... *14* *4*
-
-
ashley
Ashley je nejjjjjjjjjjjj na světě *1* *1* *1* *1* *1* -
Ashley je nej!
Ashley je nej na světě! *1* -
no
no ale to spolu byly hroozně dlouho tak já vubec nechápu proč se rozešly!!to jako je hrozný!!a ještě vlastne byly zasnoubení chudák Ash! *9* *9* *16* *8* *8* *9* *7* -
nn
nne neměla bože fandové Vtrapky prostě vymyslely tuto kokotinu aby byla ash horší ale my víme že si to vymyslely!!á je nesnášim a jak se hned po nás opičily ashtrapka jak tohe říkaly chudince naší ashleynce sluníčko naše chudáček!!Vtrapka je nejhorší a oni to ví taky a jde to vidět i podle žebříčku!!! -
facebook
ahoj holky máte prosím vás někdo z vás facebook jestli jo napíšete mi ho prosím na vzkazy já vám taky ju pls\!! *14* *4* *3* *1*