Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ashley.sharpay

...

a viděli jste někdo disney channel games 2006 a 2007? jestli ne,tak doporučuju!! v roce 2006 je Ashley kapitánka zelenejch!! *14* *14* *14* a v roce 2007 je v týmu červenejch... *14* *14* *14* *14* fakt doporučuju..Jsou tam všechny hvězdy z disney channel,ale v roce 2006 hlavně z HSM,Sladký život,Hannah Montana...2007 třeba i Gepardí kočky.. *3* najdete to na youtube,když tam do vyhledávače napíšete: disney channel games 2006 event 1 part 1...a to samý i u 2007..dohromady to má tři party *4* ,ale potom zase musíte dávat event 2,3,4,5,6 atd... *3* *14* *4* *14*
    • tizie

Re: ...

supééér, hned si to jdu pustit *14* *14* *15*
      • ashley.sharpay

Re: Re: ...

*14* *14* a uvidíš,že to je hustýý!!! *3* *4* *14* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ...

Také si to jdu pustit *14*
          • ashley.sharpay

Re: Re: Re: Re: ...

tak mi potom kdyžtak napište jak se Vám to líbilo... *4* *14* *14*
    • pus-pus-pusinka

Re: ...

Wow... *14* Supeeer... *14* To musí být super jenom škoda že já si nemůžu na youtube nic pouštět máme pomalý internet a trvalo by celej den než by se mi načetla jedna část *9*
  • mmaarrkkeettaaaa

4 místo

Ashley předhonila Avril Lavigne a teď je Ashlinka čtvrtá *9* Snad to tak zůstane a už více neklesne. holky, kluci, přidávejte si Ashlinku, prosííím :) *3*
    • puspuspusinka

Re: 4 místo

Jooo sice je mám ráda obě, ale teďka mě nasralo že Avril zase odložila CD, takže sem u Ashley, jinak je miluju obě *15*
      • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: 4 místo

Já taky je mám ráda obě ale Ash víc :D A to že Avril odložila vydání CD jsem nevěděla, to je škoda :( A seriál Hellcats doporučuju, viděla jsem 4 díly a je to super *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: 4 místo

JÉÉÉ Ashleynka je borkyně *14* konečně tu ..... Předhonila..srry já vím že Avril máte rádi ale já NE! *9*
          • klaruska44

Re: Re: Re: Re: 4 místo

Super *14*

I love you Ash *14* *14*
  • CD

Ahoj, prodávám 3 CD,
    Vanessa Hudgens- IDENTIFIED
    HSM1+Karaoke version
    HSM2 Remix
    Jsou to všechno originálky, stál by jeden kus 129 Kč a k tomu bych nabídla dáreček. Ozvěte se na e-mail, pro zájemce nafotím výrobek. *4*
  • ashley je lepsi nez naka nafintena vanesska

ashley je nej nej vanessa si hraje v muscalu na nvinnou holčičku a pritom si lakuje nehty na cerno maluje se jako ***** no to rikat nebudu ashley je nej a este neco paparazzi jsou dementi
  • puspuspusinka

16 000 wow...

Tohle je komentář číslo 16 000 ... wow ... *14* *15*
    • kajuska4

Re: 16 000 wow...

Ááá..supér... *14* *4*
  • -a-s-h-l-e-y

ashley

Ashley je nejjjjjjjjjjjj na světě *1* *1* *1* *1* *1*
  • Ashley je nej!

Ashley je nej na světě! *1*
  • nicky0012

no

no ale to spolu byly hroozně dlouho tak já vubec nechápu proč se rozešly!!to jako je hrozný!!a ještě vlastne byly zasnoubení chudák Ash! *9* *9* *16* *8* *8* *9* *7*
  • nicky0012

nn

nne neměla bože fandové Vtrapky prostě vymyslely tuto kokotinu aby byla ash horší ale my víme že si to vymyslely!!á je nesnášim a jak se hned po nás opičily ashtrapka jak tohe říkaly chudince naší ashleynce sluníčko naše chudáček!!Vtrapka je nejhorší a oni to ví taky a jde to vidět i podle žebříčku!!!
  • nicky0012

facebook

ahoj holky máte prosím vás někdo z vás facebook jestli jo napíšete mi ho prosím na vzkazy já vám taky ju pls\!! *14* *4* *3* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit