-
facebook!
holky mám velkou NOVINU!!!!napsala jsem ASHLEY TISDALE na FACEBOOKU že i máme strašně rádi a že je nej herečka i zpěvačka a že ji prosíme aby přijela do ČR!!!mno byla to trochu blbá ajina ale tak snad to vyluští má to hned na první straně tak hlavně at si to přečte!!holky já jsem tak štastná že sem to poslala jedna holky tam psala že chce aby přijela d evropy je to super já jsem tak štastná aspon nejakej kontakt mám s ASHLEY TISDALE !!!POKUD JÍ BUDETE CHTÍT NĚCO NAPSAT tak mi to napište a já ji to odešlu ju???SUPER to je ten nejlepší dárek! -
-
Re: facebook!
pls kdy prijede do ČRnebo alespon nejekej konzert poblíž *1* -
Re: facebook!
tak to je super....... někdy ji zase za nás za všechny něco napiš aby viděla, že tady má velkou spoustu fanouškůůů... -
-
Re: Re: facebook!
jj napíšu já ji píšu každej den dneska zase!!!aby kdyby byla zrovna na complu aby si to přečetla bo aby to bylo na první straně!!! *4*
-
-
-
1 díl
je 7:30 a u megastar ashley tisdale zazvoní mobil!
Ashley: Kdo to asi může bejt? (zvedne telefon)
Ashley: Co...? to jsi ty? to snad nemyslíš váážně
..............pokračujte další -
-
Re: 1 díl
2.díl
Vanessa: No a co! Mužes si za to sama! Zac je se mnou a s tim se smiř!!!!!
Ashley: Ale ja sem s tim smiřená! Štve mě, že už voláš za toto ráno 6 krát! -
-
Re: Re: 1 díl
3.díl
Vanessa: ,,To už je tvůj broblém!" vykřikla! ,, Pstě zaca chceš!"
Ashley:,, Ty nejsi normalní, vždyť já mám super kluka!!!" víš co běž někam!!!
...další -
-
Re: Re: Re: 1 díl
4 díl
Vanessa: ale prosím tě Scott je jenom prostředek, jak získat Zaca, ale ten je můj chápeš?
Ashley: Di někam Scott je úžasný a jestli toho debila Zaca někdo chce tk je to Megan. Čau!
Odpovědět na příspěvek -
-
Re: Re: Re: Re: 1 díl
5 díl
Vanessa: Jo??? Prestaň veď viem že si do Zaca tak už buď ticho joo??
Ashley: Vanessa, už mi nevolaj jasné? A niesom do Zaca je hnusnej som do Scotta ,,,ashley tipla mobil
=D další -
-
Re: Re: Re: Re: Re: 1 díl
7 íl
dalsi dil.....tady.....
Vanessa: Ta je ale blba!
Zac: Co se deje Vanesso? Že ty jsi volala ZASE Ashley?
Vanessa: a co ma bejt!
dalsi.......
-
-
-
-
-
-
nevšímejte si jí
ahojky nevšímejte si tý sáry jen ze sebe dělá to co není je to ubohá kunda která je úúplná rasistická píča,nikoho nesnáší,mno tak já jdu pp *4* -
nespesná
ahoj máš moc hezkou photešku ashleynky mno a o tom jaké máme rádi písničky jsme se už byvily mno a co kdyby chom se začali bavit o tom co myslíte že práve ash dělá já si myslím že bud relaxuje a nebo nakupuje a co vy? -
ash
Já mám Ashley ráda,ale nechápu o co vám všem(těm co ji pomlouváte)vlastně jde!Každý má rád někoho jiného a je to jeho věc!Jak vás může bavit sedět a pomlouvat někoho,koho ani neznáte!Kdyby jste ji znali,tak to pochopím,ale nevíte o ní vůbec nic!Všecno jsou to jenom doměnky!Nikdo nevíte jaká doopravdy je!Může to být fiflena,ale může být taky fajn.Ale co,stejně si tu budete psát co chcete,na všech stránkách je to stejný!Jeden píše jak je super a druhý zase jaká je to kráva.Takhle se taky můžete dohadovat dosmrti a stejně si každý nechá svůj názor!Vy,co ji nemáte rádi přece můžete psát hezký veci o někom,koho rádi máte.Stejně ničeho nedosáhnete,leda tak úlevu,že jste zese někoho z úspěchem pomlouvali. *13* -
-
Re: ash
Hele mas naprostou pravdu! Copak znáte Ashley? Víte jaká je? Haha z Fotek, z filmu, atd to asi těžko poznáte.. *5* -
Ano,plně s Tebou souhlasím,a Ti co jí pomlouvají,že neumí hrát,ať si to nejdříve skusí sami,a pak můžou hodnotit,co kdo umí lépe,a Ti co jí pomlouvají jí jen závidí a závist je hrozná ale opravdu hrozná věc.A každý má právo mít rád někoho jiného,nikdo nemůže nakazovat a určovat někomu co se mu má líbit a co právě ne. -
Jo přesně!Já mám také ráda Ashley a také newím proč (ti kteří ji pomlouwají) proč ji pomlouwají..Pomlouwejte si swoje nej osobnosti!! *3* myslím to s Vámi dobře.. *1* -
Mas uplnou pravdu! -
-
Re: Re: ash
Ty si holka??
-
-
je to pravda
Jo,je to pravda.Ashley je stejně dobrá jako Vanessa a Zac,Vanessi přítel.A vi co je pomlouváte, jim jenom závidíte ,že jsou slavní, a vi ne *5* *5* *5* -
-
Re: je to pravda
Hele Natálko mě se straně líbí tvoje názory a pstě se mi zdáš super,i jak chodíš na vanussu hudgens a ty tvoje komentíky jsou super tak nemáš icq nebo aspon mail? *1*
-
-
-
ashley
www.splatt.xf.cz -
-
Re: ashley
Ashley je fakt dost dobrá a Vannesa taky!!!! *14* -
-
Re: Re: ashley
Ashley Je sice dobrá ale Vannesa je lepší *13* -
-
Re: Re: Re: ashley
prečo si to mysliš ni je to pravda vanessa je sprostá a namyslená!
poučenie
-
-
-
-
Ashley
Ashley je strašně moc hezká holka *14* je to takovej můj vzor *14* -
ashley
je supeeeer miluju jí :-x *14* *3* *1* -
njn
nehádejte se tady ať vypadá tvoje oblíbená herečka nebo herec jakkoliv i bez make-upu nikdy nebudeš opravdoví fanoušek pokud se ti bude líbit jen s make-upem! *1* *3* *16* -
-
Re: njn
Tak to souhlasím. Pokud se ti hvězda líbí jen s make-upem, nejsi fanda.
-
-
<3
jj to je vážne dobře já už na diskuzu vtrapky nechodím je to zbytečný jo a ashleynko24 já tu jsem! -
-
Re: <3
jj a možeš ma volať ashley alebo ashleynka24 toje jedno *3* a teba mam ako volať *7* -
-
Re: Re: <3
normálně nicky
-
-