Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • andyytisdale

Andyy

njn co chcete k naší ash dodávat :) je pstě úžasná a já ji mám stráášně mooc ráda :) není vůbec namyšlená jako ostatní celebrity a zdá se mi že i u nás v české republice se dost proslavila nato,že když jsem si o ní založila blog tak ji lidi vůbec neznali,max. z HSM1 :D a ted je její fanklub na 7. místě!!!!! to je supééér!!!! jo a jinak jestli se o ní chcete dovídat nové věci tak o ní mám blog,kam dávám každý den novinky,fotky grafiku a mnoho dalšího tak neváhejte :) www.ashleyytisdale.blog.cz *4* *4* *14*
    • andyytisdale

Re: Andyy

jj to jo :D
  • nicky0012

prasáci!

ahoj holky mužete my říct co je to tady za dva prasáky bo to je jeden a dělá že jsou dva?
    • medousssek

Re: prasáci!

newím, jako ať sem rači vubc nelezou..tohle přece nebudem poslouchat!!!
  • super

Ashley je určitě fajn holka..super zpívá a taky hraje..Podle mě není taková super barbína jako v muzikálu ,ale hraje to fakt skvěle!! *4*
  • Blog o HSM

www.highsch00lmusical.blog.cz - jukněte + zanechte komentář *14* *14*
  • simca2

ahok

ahoj proste ashley slusi vse!!!! *14* *14*
  • Ashley je nej!

Ashley mám nejradši ale mám ráda i vanessu. Ale kdybych měla já plakát vanessy a z druhý strany ashley tak vanessa by byla ta která by koukala do skříně! *1* *1* *1*
  • nicky0012

hnusiota emma!

ahoj to fakt newm a o čem se tu bavítu docela dlouho sem tu nebyla a udělaly jse hoodně komentářu a ta hnusná emma je před ashley já ji nesnáším!!!a vtrapka nás dohání co se s ashley děje??
  • Skělá

Ashley Tisdale je ta nelepší modelka,herečka i zpěvačka.Je prostě super *14* *14* *4* *4*
  • ivetka936

MySpace

Máte rádi Ashley? Tak jděte na MySpace a uložte si jí mezi přátele. Zde je adresa http://www.myspace.com/ashleytisdal e
    Zrovna včera tam byla.
  • petra.n

ashley je nej

ashly je nejlepší *14* mam ji moooocinkyy ráda *14* a strašně ji přeju zacovi efronovi *14* ona je prostě nejnejnejlepší *1* *1* a vanessa se jí nevirovná *13*
    • Re: ashley je nej

Vanessa je lepší než Ash,ale Ashley neni špatná.Zac se více hodí k Vanessce a tak přestańte,že Ashley se k němu hodí víc.
      Ashley dobře zpívá a v High school musical měla super roli. *1* *1* *1*
      • petra.n

Re: Re: ashley je nej

hele každej má jinačí názor ash se hodí víc k zacovi *14*
        • petra.n

Re: Re: Re: ashley je nej

podle mě *3*
          • misisek

Re: Re: Re: Re: ashley je nej

Zac hodí se Vanessou
            • misisek

Re: Re: Re: Re: Re: ashley je nej

Podle mě se Zac hodí k Vanesse, ale Ashley mám radši než Vanessu.
    • slu.nicko

Re: ashley je nej

Přesně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit