-
Hsm3
Včera jsem byla na premiéře Hsm3....bylo to super *14* .....všici jděte.....SandrušKa *14* -
-
Re: Hsm3
Ahoj ja Tam BylA TAkY *14* RoByLO UPA UZo ZHe?
-
-
kámarátka
tak ja som taaaaaaa čo saba(ashleynka24) vravela thak som to ja!!!! jauž mizím inak sabinka je umna *1* a ona musi ist na pc ahoj! *14* *14* *14* no skodaa paaaaaaaaaaa -
-
Re: kámarátka
supeeeeeeer ahojik vitam te tady *14* *14* *14*
-
-
Miluju jí!!
Ahoj!! *3*
Ashley je senzační je t podle mě ta nejúžasnější celebrita na světě!
Vanessa je proti ní nula!!!!!!! *5* Vanessu já nejnášim! -
-
Re: Miluju jí!!
Ty jsi spíš nula proti Vanesse *8*
-
-
Ashley
je to super baba.. upa ůžasná.. *3* -
Je super!
AShley je prostě...nejjjjjjjj! *14* *14* *14* -
-
Re: Je super!
JO TO JE PRAVDA VELKÁ VELIKÁ *1* *1* *1*
-
-
TRAPAAAS
je to hnusná zplastikovaná káča a jediný co mně při pohledu na ní napadá je :1. blééééé 2. fůůůůůůj 3 . LoL , RoFl & to si děláte prdel !! xDD *1* *1* *1* *1* -
:-/
Není pěkná, je taková plastická a navíc neumí zpívat...až se zbaví hlasu pětileté holky tak prosim! *9* *13* -
-
Re: :-/
Mno..plastická jo má možná za sebou dvě plastický operace ale Paris Hilton..to je jen plastika která nic neumí a jenom se chlubí tim že má hodně peněz takže neřikej že je plastická a hlas pětiletý holky nemá stačí mít dobrej sluch *1* a když ji nemáš rád tak sem nelez nemáš tady co dělat *13* -
Re: :-/
halo ashley vie spievat a nie je plasticka.ja jej pesniky pocuvam ´kazdy den tak ked ju nemas rada tak sem laskavo nepis co si myslis!!!jesne ti to je???? *8* ashley ma ta strasne moc rada!!! *14*
-
-
Vanessa cigna
Fuj cigna jedna nic neumí zpívá jako koza jedna vypatlaná *3* Nic nedokázala hraje si n frajerku a nemá naní -
Ashley tisdale je NAJ!
Ashley je ta naj naj naj hrecka a spevacka!!!♥ -
Ešlulda:-*
Heyy lidi vy ste úplně strašní..Když Ash nemáte rádi tak sem nelezte..Nikdo vás sem nenutí...A ty komentáře hnusný jak tady o Ashley píšete tak s těma dětě doprdele..Ste s tím upaa trapní..Náhodou je Ash suprováá zpěvačka a herečka..Mám ji moc moc láda..Je upaa nej..:-* -
-
Re: Ešlulda:-*
By sem v tom případě moc lidí nechodilo... *15*
-