-
Ahojky xD
Ahojík zlatíška ... Tak co už jste slyšely ty úseky z Avriliných songů?? Nebo Vás to až tolik nezajímá??? *14* Jestli je chcete slyšet dám vám odkaz ... protože ty songy jsou no ani nedýchám jak úžasný ... Ale jestli vás to tolik nebere jako mě a počkáte si až budou celý tak mě to nevadí ... jen se ptám ...
P.S. Omlouvám se jestli teď budu hodně žvanit o Avril a jejím new CD ale když já opravdu Avril miluju stejně jako Ashleynku šíleně mooc ... a já vím že vy dvě nee tak moc, ale když já si nemůžu pomoct ... pro mě znamená Avrilka stejně jako Ashleynka všechno na světě a pro Vás je to Nessie a Ashleynka ... tak pro mě je to Avrilka a Ashleynka a až pak Nessynka ... prostě to tak mám ... a jestli Vám to nějak vadí tak řekněte ... ale já už se nezměním ... !!! *14* *4* *3*
Jinak jak se máte??? *14* *14* -
-
Re: Ahojky xD
Ahojík zlatko *14* ..
Mám se skvěle a co ty?
A víš slyšela ale není to můj styl hudby omlouvám se.. *5* Ale jako WTH nemá chybu boží písnička občas když nemám náladu tak si jí zapnu jinač poslouchám Vashleynku *14* *14* -
-
Re: Re: Ahojky xD
Neomlouvej ... mě to nevadí ... vždyť nemůžeš mít stejný názory jako já ... miluješ prostě jiný style ... a já to chápu ... a líbí se mi to .. nechtěla bych kámošky s kterýma mám jenom všechno do punti společný ... musí být rozdíly ... *14* *14* *14* A to já na tobě miluju ... že máš svojí hlavu ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Ahojky xD
Ácha haha *15* *14*
-
-
-
-
ashley
ashley je šupér *14* -
sem tu
tam Ash...nechtěně jsem to odeslala ale nedokončila jsem tu větu *15* -
-
Re: sem tu
*15* *15* *15* *1* *1*
-
-
blog
Holky založila jsem so blog a všech celebritách sice před 30 minutama a ještě na něm nic nemám ae to nevadí...moc děkuju markéééééétce že mi sním pomuže...děkuju...bude o ashley o miley.....(samo že nééé o vanesse)-prosteo všech ae o ní ne!-a bude taky o filmech... *4* -
-
Re: blog
ja ti taky pomaham:-D -
-
Re: Re: blog
jj děkuju vám mooc"!!!!já totiž newm kde je menu a kde ho mám založit,proč se mi neobjevuje anketa co jsem založila....a proste nic tam nevidím!! *9* děkuju vámholky ste moje zachránkyne!
-
-
-
...
ahoj holky to je dost že ste tu taky!!no téma nemám mno....a jinak se mám...docela to ujde! -
-
Re: ...
to je staršný vymyslet něco, o čem bysme se mohli bavit *15* *15* *15* *15*
-
-
hrála taky v čarodějkách
*1* *3* *3* -
-
Re: hrála taky v čarodějkách
já wím my wíme *1*
a byla tam sladkááá *14*
-
-
holky
holky ste tu??? -
sem tu
*15* *15* -
no nic
jj tak se měj pp -
Music
Jo to by bylo to by bylo super!!To by bylo uplně na jiné koleji než někdo !Ale jako prostě oni dvě jsou pro mně nej jako !! I love you Mashley!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Music
i love you MASHLEY♥
-