-
Vězení
Baví se tři chlapi v kriminále, za co jsou zavření. Ten první říká, že za dalekohled. Ostatní nad tím kroutí hlavou. On jim to vysvětlí: "Dal jsem si ho na pušku a mířil jsem na prezidenta!"
Druhý povídá, že on sedí za slepice. Dva spoluvězni se na sebe nechápavě podívají, že to není ani možný.
"Ale jo, chlapi, ty slepice vyhrabali tchyni na zahrádce!"
Ten třetí vězeň říká, že sedí za lovení ryb. Opět nechápavé pohledy spoluvězňů, na které on reaguje: "Hodil jsem do rybníka granát a vyplavala jedna ryba a čtyři potápěči!"
*1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Vězení
*15* *15*
-
-
ona je nádherná *3*
-
-
kdo jaaa dik dadado 125 *4*
-
-
...
Viděli jste už Aliens in the Attic-Příšerky z podkroví v češtině?? je to úžasný!!! *14* *14* já miluju Ashley!!! *14* *14* *4* -
-
Re: ...
Joo Neboj už sme to viděli všichni *14* -
-
Re: Re: ...
Jen já ne *9* ach jo to je ale vždycky když někam jedu tak to běží a když dojedu tak se to dozvím potýdnu *9* -
-
Re: Re: Re: ...
*9* *9* Tak si to stáhni na ulozto.cz *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Stáhni si to buď na uložto.cz a nebo bych ti to mohla vypalit a poslat :) *14* *14*
-
-
-
-
-
xDD
Tak coo teď? *15* -
-
Re: xDD
nwm *15*
-
-
Ahoj
Ahojík, ano na všech Candids vypadá úplně dokonale ... jinak Kajuško mám rpo tebe děsně blbou zprávu ... *9* *9*
Asi se tu 3 týdny neukážu ...
Táta si prohlížel známky na netu a řekl mi že sem zase všechno posrala a že sem blbá a že noťase už nebudu dostávat ... takže teď budu muset fakt makat a opravit si známky a cca za 3 týdny mi ho snad začne o5 půčovat i když jistě to nevím ... *9* *9* *9* *9* Já dneska brečela jak malá, protože sem se těšila že tu celý Velikonoce budu s tebou a já nebudu mít o Velikonocích noťase ani minutku a nebudu tu vůbec *9* *9* *9* *9* Zase brečím ... se na to vykašlu ... *9* *9* -
-
Re: Ahoj
Ahojky!To snad né..já se taky těšila..ježiši chudinko moja zlatá..ach jo opravíš to já v tom věřím!!MÍŠO DO TOHO! *14* *9* *14* -
-
Re: Re: Ahoj
No budu muset, jinak mi vezme počítač na celé VP ... *9* *9* *9* Jako, ale co mám dělat teďka o prázdninách?? To budu jenom makat a nudit se a pak učit a žádnou zábavu mít nebudu ... *9* *9* Ale zasloužím si to když sem kráva blbá a neučím se ... *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Ahoj
Né ty nejsi kráva,škola je kráva že nám kazí život! *8* *13* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoj
To joo noo ... *9* *9*
Mě sere celej svět ... všechno jenom umím podělat ... *9* *9* No nic skusím tátu ještě přemluvit dneska se naučím večer mu ukážu že to umím a pak skusím znova přemluvit ... *4* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj
ok *14*
-
-
-
-
-
-
Oznámení !!!
Psala jsem správci osobností, co se děje s fotogalerií a proč nejdou přidávat fotografie,... Takže lidi musíme nějaký čas počkat, je tu jistý technický problém a netýká se to jen mých přídavků, ale všech takže máme být trpělivý a až se ten problém vyřeší, tak budou zpětně všechny fotografie, který sme za poslední dobu přidaly zveřejněny, takže strpení *14*
Ufff.... sem si oddechla ... aspoň že tak .... *14*
Díky bohu,.... bude to OK,... už se těším na ty fota,... *14* -
I must go, goodbye my love...
Kajuško, musím už jít ... *9* *9* *9* Pááápááá ... *9* Miluju Tě... *14* -
-
Re: I must go, goodbye my love...
Miluji tě též a ahojj *14* *14*
-
-
Ahojky
Ahojte!Chtěla bych všechny správné fanoušky Ashley pozvat na náš docela populární blog www.tisdale-dream.blog.cz -
DOPIS
a stím dopisem se nikdo neozval že:-(? -
-
Re: DOPIS
ne este ne a van fan zase opakuji chcou ji taky poslat dopis -
-
Re: Re: DOPIS
ale mam dobrou zpravu kdyby ji to neprislo tak se to anulce vrati bud to prislo na jinou adresu nebo ji to prislo ale ona nam neodepsalaze nema cas *4* -
-
Re: Re: Re: DOPIS
třeba ještě vodepiše. nebo nám dá nějakej jinej vzkaz..... nebo to prostě tááák dlouho trvá
-
-
Re: Re: DOPIS
vždyť oni jsou uplne trubky. neumi vymyslet nic svého. to jsou prostě kopiiirky
-
-
-
hm..
Tož já mám jednoduché tak si ho jdu změnit.. *3* -
-
Re: hm..
Ok..fajn.. *5* -