-
Ahooojky
Ahooojky ,jak pak se máš ? -
-
Re: Ahooojky
ahoj *3* -
-
Re: Re: Ahooojky
ahoojky, jejda nás tu je hoooodně *15* *15*
-
-
ahojjjjjjjjj jessinka BESTGIRL *14* *14* *14* i love ash -
mám se fáájn.. co ty?
-
-
...
já už taky musím ještě se nchystám a zítra brzo vstávám tak papa!! *9* *9* zase někdy!(moc smetoho nenapsali ale aspon něco) -
..
Ehm.. *3* -
-
Re: ..
*15* *15* *15* *15* Ahm, Ehm, Ihm, Ohm, Uhm ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ..
jj *15* *15*
-
-
-
Ashley
Ashley je super, je krásná, má nádhernej hlas a super písničky. Líbí se mi její styl a je moc milá. Krásná je...je to modelka. -
ashley
ashley je nejlepší a newím kdo tady říka že ne ..!!!! ash je nejlepšííííí a nikdo nebude tady říkat žže ne !!!! *14* -
čupr..
Jasnýý všechno musíme zkusit__*4* ´,,aby jsme jednou neřikali "že jsme možná měli šanci" a proto pro to uděláme všechno!!jojo vy jste taky supéér všechny!! *14* *14* -
ja vím
ja vím moc lidí tu nechdí ale to bude tím že prostě je to tu nebaví:-D ě už tak trochu taky ne, ale ráda se tu chodí divat:-D
ale na party k narozkám ash přijdu 100000000000000000000000000000000% *15* *14* -
holky:-D
čauky holky!Ash is best *14* *14* *14* *14* víte co je škoda?že nás zž tu nechodí víc jako dřív *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Ashley tisdale je tak úžasná!!!je skvělá hlavně v superkočkách a high school musical a je fakt hezká
-
Ashley bude aspoň 2..
Holky přidávejte k Ashley hodně videj pač Vanessa jich má nějak 114 a Ashley jenom 66..tak šup.. -
-
Re: Ashley bude aspoň 2..
TY tak akorát ZUŘÍŠ !!!!!!!! Že má Vanessa víc videj a víc fanoušků to má důvod je víc OBLÍBENÁ *1* Vanessa je prostě moje zlatíčko,ale nebudu nadávat Ashley jen proto,že má fanoušky který vanessu pomlouvaj *13* Já mám rozum a vím,že za to nemůže Ashley mám taky moc ráda obě dvě každá mi přijde jinak krásná a nebudu tu nadávat mám na to svůj názor,ale nelez k Vanesse a nenadávej jí tam když se ti nelíbí že sem lezou van fans a nadávaj Ashley *10* -
Re: Ashley bude aspoň 2..
a jak se to stahuje?
-