Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jessinka666

Ahooojky

Ahooojky ,jak pak se máš ?
    • ashleynka24

Re: Ahooojky

ahoj *3*
      • medousssek

Re: Re: Ahooojky

ahoojky, jejda nás tu je hoooodně *15* *15*
    • Re: Ahooojky

ahojjjjjjjjj jessinka BESTGIRL *14* *14* *14* i love ash
    • medousssek

Re: Ahooojky

mám se fáájn.. co ty?
  • nicky0012

...

já už taky musím ještě se nchystám a zítra brzo vstávám tak papa!! *9* *9* zase někdy!(moc smetoho nenapsali ale aspon něco)
  • kajuska4

..

Ehm.. *3*
    • puspuspusinka

Re: ..

*15* *15* *15* *15* Ahm, Ehm, Ihm, Ohm, Uhm ... *15* *15* *15*
      • kajuska4

Re: Re: ..

jj *15* *15*
  • Ashley

Ashley je super, je krásná, má nádhernej hlas a super písničky. Líbí se mi její styl a je moc milá. Krásná je...je to modelka.
  • ashley-ash

ashley

ashley je nejlepší a newím kdo tady říka že ne ..!!!! ash je nejlepšííííí a nikdo nebude tady říkat žže ne !!!! *14*
  • blonde

čupr..

Jasnýý všechno musíme zkusit__*4* ´,,aby jsme jednou neřikali "že jsme možná měli šanci" a proto pro to uděláme všechno!!jojo vy jste taky supéér všechny!! *14* *14*
  • ja vím

ja vím moc lidí tu nechdí ale to bude tím že prostě je to tu nebaví:-D ě už tak trochu taky ne, ale ráda se tu chodí divat:-D

ale na party k narozkám ash přijdu 100000000000000000000000000000000% *15* *14*
  • holky:-D

čauky holky!Ash is best *14* *14* *14* *14* víte co je škoda?že nás zž tu nechodí víc jako dřív *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • Mrs.Wesley
    Ashley tisdale je tak úžasná!!!je skvělá hlavně v superkočkách a high school musical a je fakt hezká
  • anulka123

Ashley bude aspoň 2..

Holky přidávejte k Ashley hodně videj pač Vanessa jich má nějak 114 a Ashley jenom 66..tak šup..
    • Re: Ashley bude aspoň 2..

TY tak akorát ZUŘÍŠ !!!!!!!! Že má Vanessa víc videj a víc fanoušků to má důvod je víc OBLÍBENÁ *1* Vanessa je prostě moje zlatíčko,ale nebudu nadávat Ashley jen proto,že má fanoušky který vanessu pomlouvaj *13* Já mám rozum a vím,že za to nemůže Ashley mám taky moc ráda obě dvě každá mi přijde jinak krásná a nebudu tu nadávat mám na to svůj názor,ale nelez k Vanesse a nenadávej jí tam když se ti nelíbí že sem lezou van fans a nadávaj Ashley *10*
    • simca2

Re: Ashley bude aspoň 2..

a jak se to stahuje?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit