Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

Ashley

Ashley udelala novy photoshoot BG! je nejlepsi ktery jeste udelala!!!!woooooooow *14* *14* *14* *14*

podivejte se tady jinde nvm kde je:

http://ashley4-is-best.blog.cz/1003/scany-z-casopisu-nylon-novy-photoshoot#komentare

jenom je ve scanech ale brzy se objevi v shootech!!!!!!! woooooow upa bozi!!!!
    • puspuspusinka

Re: Ashley

Ty vole, tak to bylo první na co sem se zmohla, řeknu ti vyrazilo mi to dech, no vypadá tam no jak jinak než úžasně/božsky/suprově/krásně /kouzelně,....pstě vyrazily mi fakt dech je tam prostě dokonalá,....já nwm co říct jsem vedel je tak krásňoučkááá!!! *14* *14* *14* *14* *14* Hrozně moc krásný!!! *14* *14*
      • simca2

Re: Re: Ashley

ne je tam WOOOW prostě ja jsem myslela, že mě raní mrtvice *15* *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Ashley

jo úplně ti rozumím a úplně tě chápu *14* *14* *14*
          • simca2

Re: Re: Re: Re: Ashley

ale faakt:-D
  • tomasfifa

RE Nic

škoda že je hvězda škoda že nehodí semnou do třídy to by bylo žůžo *1* *1* *14* *5* *3* *14* *3* *4* *16*
  • omajda

holky??

holky skoda ze vsechny nebydlime blizko to by jsme mohli byt taky S BARCOU nej komosky myslim tim i kamilu a tak *14*
    • medousssek

Re: holky??

jj to by bylo super, aspoň že existuje aspoň internet a mužeme se bavit tady:-)
      • omajda

Re: Re: holky??

jo!!!mate profil na lidech.cz??ja ne *9*
        • medousssek

Re: Re: Re: holky??

nemám-(
          • omajda

Re: Re: Re: Re: holky??

me je 12
        • omajda

Re: Re: Re: holky??

my jsme si s kami poslaly fotky vis aby jsme kazda videly jak vypadame to bylo srandovni kolik vam je vlastne???? *4* *3*
          • medousssek

Re: Re: Re: Re: holky??

mě je 13, tobě?
  • medousssek

mmmmm..

Taky si myslím. vanessa je moc krásná, ale na ashley prostě nemáá...a stejně si myslím, že Ash je hezčí a můžou mi zato nějací fans vanessy nadávat,a le můj názor nezměníím .. Ashley BEST FOREVER....... a takhle to bude pořád...... *4*
  • puspuspusinka

AHoj xDD

Aoooj .. *15*
    • kajuska4

Re: AHoj xDD

Kam jdeš...?
      Srry byla na Pc mamka. *4*
      • puspuspusinka

Re: Re: AHoj xDD

Nikam zdravim ... *15* *15* *15* Aoooj .. *15* *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: AHoj xDD

Aha.. *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: AHoj xDD

Noco se nudííím ... *15* *15* *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: AHoj xDD

*15*
  • puspuspusinka

Vzpomínání ...

No pojďme rači změnit téma, napadlo mě VZPOMÍNÁNÍ ... že bysme vzpomínaly, jak jsme se vlastně poznaly a jak naše BFF začalo ... pamatuješ si ještě vůlbec něco??? *14* *7*
    • kajuska4

Re: Vzpomínání ...

Ano pamatuji..to bylo užasné..ikdyž tu byly hádky samé u Nessky a u Ash ale nevadí,já tě furt měla ráda *14* *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Vzpomínání ...

No nebýt mě, tak tu hádky jsou asi dodnes ... všichni jste mě považovaly za blázna když jsem se pokusila dát světy Ash a Nessie dohromady *15* Tak jsem se nejdřív začala bavit s oběma skupinama a řekla si že když přesvědčím takový ty hlavní (za ty jsem považovala tebe a Simcu2 ) že to snad i půjde nelíbilo se mi že jsou mezi vámi hádky a že se nemáte rádi i když jsou Vashley BFF ... no jenže potom ti někdo od Ash nakecal že to všechno jenom hraju a že Nessu nemám ráda a že tě chci jenom zneužít nebo jak to bylo ... a tys mi napsala něco hnusnýho a já tě hned poslala do pr a začala sem ti hnusně nadávat a takle sme si psaly asi týden a pak IGNORACE ještě že sem tý povahy že se prostě musím usmířit a nesnáším když sem s někým blbě skončila ... Tak sem ti to všechno vysvětlila ... a Najednou jsme začaly si být blízké a pak jsme byly BFF až do dnes ... a už plánujeme i společný prázdniny ... jsem tak šťastná že to tak dopadlo ... a už jsem i vzpoměla kdo nás rozeštval myslím že to byla Aakristina jak tě nenáviděla a přitom ste byly bývalé BFF a teď už se spolu zase bavíte ne? *3* Jsem ráda že to takle dopadlo ... A že jsem nakonec dala dohromady i ty dva světy a začaly jste mít všichni nebo spíš většina rádi obě dvě *14* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Vzpomínání ...

Přesně tak s Aakristinou se už tak nebavím,stejnak tu nechodí ale ty si má přednější kamarádka a bff *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Vzpomínání ...

Děkuji *14* Ale štvou mě ty ostatní ... Simca2 a pak ty další 3 který už si nepamatuju jména ... byly tady denně ... a od VELKÉHO SMÍŘENÍ se na to vykašlaly ... podle mě měly víc než Ashley rači ty hádky *9* *9*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Vzpomínání ...

Ale víš mně to tak připadá stejně,na tuhle stránku se nechci nikdy vyprdnout a na Vashley a na tebe a na Klárušku taky nikdy!To bych byla ůplně blb*
              *9* *14* *14*
  • je nejj

Plastická děláš si pr*** nebo co to spíš ta Paris Hilton( taková čupka jedna)je nejnejnej!!!! a jestli tobě připadá že spívá hrozně tak se pleteš spívá nejnej nej *14* *14* *14* *4* já jí MILUJU!!! *14* *4*
  • Yeahhh

Holki, za půl hodiny je na nově Táta za všechny peníze ... s Ashleynkou v překladu Picture This ... yeahhh ... *14* *3* Budeme koukat ne ... *15*
    • kajuska4

Re: Yeahhh

Jasnééééé *14* *14* *14* *14*
      • klaruska44

Re: Re: Yeahhh

Budu ikdyž to mám na Dvd.. *14* *14*
  • loolashii

Ashleynka

Ash, je v poho ale sluší jí to víc když má hnědy vlasky :)
    • Re: Ashleynka

myslím že ne! *13* ale to je tva věc! *9* *15*
  • daisy1

AshleyTisdale

Je nejlepší *3*
    • kajuska4

Re: AshleyTisdale

přesně *14* *4*
      • zacbenda

Re: Re: AshleyTisdale

jo je dobra
        • kajuska4