Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blond nebo hneda?

ash je zase blond....jak ji to vice slusi z blond nebo s hnedou hrivou?
    • mart14

Re: blond nebo hneda?

sluší ji hněda i blond Ash sluší všechno *14*
  • simca2

my jsme

my jsme dobre holky jme parta *14* *1*
  • simca2

jooooooooo

joooooooo to berůůů ja tu chodím kazdej den!!!!!Ashley je nejjjj:-D mame taky blog tady ashley4-is-best.blog.cz zapis se do fanlistingu Ash!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • puspuspusinka

Jéé

WOW ... přidala se mi i jedna foteška ... jupííí ... *15*
    Aspoň že ta nejhezčí i když sem přidávala 7 fotek ... *14* *3*
    • mmaarrkkeettaaaa

Re: Jéé

Aspoň jedna se uchytila :D *14*
      • kajuska4

Re: Re: Jéé

krása *14*
  • puspuspusinka

?

Kajuško jseš tu? *7*
    • kajuska4

Re: ?

joo *4* jak se máš zlatoo *7*
      • puspuspusinka

Re: Re: ?

Promiň, já přidávám na blog, dej mi prosím chvíli ... musím tam přidat celý týden ... *4*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ?

Aha..ale já za chvíli jedu k mamčiné kamarádce na kafé..budeme zas tančit xbox hehe..ale večer tu budu a když ty tu nebudeš budu ti psát sms..Papa *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ?

Jo dobře ... páá ... *14* MT *14*
  • puspuspusinka

Jééééé xDD Miluju Vampíry xDD

Dneska dávaj film Svatba upírů ... wím je sice českej, ale mě se líbí já newim proč ale mě se líbí všecky filmy s upírama ... *15* *15* A nejlepší na světě Twilight ... miluju Twilight sagu ... áááá ... se budu dneska dívat ... *14* *3*
    • puspuspusinka

Re: Jééééé xDD Miluju Vampíry xDD

Klaruška už tu nejni?? *7* *9*
      • kajuska4

Re: Re: Jééééé xDD Miluju Vampíry xDD

Aha..Svatba upíru neznám a Twilight jsem nikdy neviděla tož to já nemám ráda upíří film..jj Klárush musela..asi.. *9*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Jééééé xDD Miluju Vampíry xDD

Já Twilighr nenáviděla, pak sem to náhodou viděla ... a už je to prostě jeden z mých nej ság ... ale nejlepší je stejnak Harry Potter *14* *14*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Jééééé xDD Miluju Vampíry xDD

ok *3*
  • kajuska4

twe

http://www.youtube.com/watch?v=a0bk poF7-o0 no jako že podívej teplá žižala
    *15* *15*
    • puspuspusinka

Re: twe

Tve já umírám ... to je kravina ... hlavně chcípu z toho vytlemenýho kameramana ... *15* *15* *15* Ale tohle je ještě lepší ... umírám ...

http://www.youtube.com/watch?v=_JThd5QMw_Y
      • kajuska4

Re: Re: twe

Mno *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: twe

Kajuško, jád jdu ... večer snad ještě dorazím ... *14* Pááá *14*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: twe

Aha tak to je škoda paa *14*
  • simca2

takkkk

taaaaaaaaaaaaaaaaak hodne stesticka a zdravicka ke svatku at se ti dari ve skole *1* *14* *4* *3* *5*
    • mermaid

Re: takkkk

To je pro mně????????? *7* Jestli jo tak děkujjjjju simca 2!
  • zdenkas

To si musíte přečíst...

zdroj: www.DisneyStarss.blog.cz

Miley a režiser HSM povídají o Ashley::

Miley Cyrus je skvělá kamarádka jak Ashley tak i kolegyně Vanessy Hudgens. Tady máte sestřih jak se o Ashley Miley vyjádřila. Je to moc hezké!
    Na otázku kdo je největší naděje Hollywoodu dnešní doby odpověděla: " Určitě je to Ashley. Ona je táák bezprostřední! Je to můj andílek. ona je tak neuvěřitelně milá, vtipná, usměvavá....Mám jí opravdu ráda. Tak je to krásná holka. I přesto není ani trochu namyšlená. Nevybavuji si její špatné vlastnosti. Žádné nemá!=D"
    Kdo je tvá nejlepší Hölywoodská kamarádka?? : "Ashley Tisdale je ten nejúžasnější človíček na světě. Vanessu Hudgens mám taky ráda, ale od vztahu se Zacem se velice změnila. Už se s námi tolik nebaví. Hodně buduje kariéru což jí nemám za zlé, ale spíš si staví na popularitě svého vztahu. Proto se už tolik nevýdáme...=("
    To je vážěn skvělé!! No tady ještě vyjádření režiséra HSM:

--------------------------- ----------------------------------- ------------------

Je někdo z HSM komu dáváte opravdu budoucnost??? : " Velmi sem si oblíbil Ashley. Odmítla roli Gabrielli, protože jí role nepadla. Rači vzala menší roli před hlavní, jen proto, aby se jí dobře hrála. To je podle mě osobnost!!! Je slavná od 12 let a přitom se nezměnila ani trochu. je věrná svým přátelům, neobjíždí diskotéky a ukončila dvouletý vztah, protože se bála komerce(Zac Efron). Tahle holka si prostě nestaví na kariéře jako osatní z HSM:. Zac je vážně prima kluk. Je to trochu "šamponák" ale je s nim docela sranda! =D lucas. Sláva pro něj není hlavní. Při hraní se jen baví. Prostě koníček! Vanessa..jo Vanessa... tahle holka je docela dobrá herečka. Ale mě osobně moc nenadchla. Nemá smysl pro humor. je hodná, ale od jedničky se změnila. Stouplo jí to do hlavy. Cž je škoda.
    Já myslím, že to je super! jen mě dostalo hodnocení vanessy....=O
  • ..

Ahojte nejde mně net doma ale dnes se to nějak musí spravit..budu online a¨nebudu tu paaa *14*
    • kajuska4

Re: ..

Už mně jde *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: ..

No supeer ... už jsem se bála že se někde bavíš s new kámoškama a na nás ses vykašlala ... *15* *9* Jak si tu včera nebyla a já na tebe čekala...
        • kajuska4

Re: Re: Re: ..

Srry ale to bych vám nikdy neudělala..já tu moc kamarádek nemám jen ze třídy a ty jsou liné... *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ..

Já wím že neee... ty nee... ale znáš mě sem šílenej zmatkař ... *15* *15* Já hned panikařím ... *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ..

ááácha *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit