-
ja ma
ja mam blog takze vím vsechno a jsou vyfotila se se svu nej kapelou!!! *14*
a naš b log jw ashley4-is-best.blog.cz ale ted menim dess takže to moc pekna podívana nebude *15* -
Jzs
Pane bože Nessie ma new tetování ... Jeee zase motylka xD tak tohle chci taky Přesně stejny na to samy místo i kdyz možna trochu menšího xD -
-
Re: Jzs
Přesně já taky chci *14* -
-
Re: Re: Jzs
Jurwa a ja uz čekala s naději že napíšeš cože to sem nevěděla acty potvurko malá uz zase všechno Víš xDD -
-
Re: Re: Re: Jzs
Mám novinky a každej den je přidávám *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Jzs
Njn xD to je v krdeli xD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jzs
*1* *1*
-
-
-
-
-
-
filmy
jo myslím že jo ale asi později to bude v kinech si myslím *9* -
-
Re: filmy
mozna ano *4*
-
-
I Miss U !!!
I MISS YOU !!! *14* *9* *14* -
-
Re: I Miss U !!!
You too *14* *14*
-
-
jj
jj díky a môžem napísať článok že som nová adminka? a stále neviem prezývka napadla ma sabína(moje meno no fuj *9* ) ale je moc škaredé *15* -
Udělala..
Udělala jsem něco špatně??? Se semnou nebavíte??? Prosím řekněte mi tooo ... vážně by mě zajímalo co sem já kráva zase podělala... *9* *9* *9* *7* -
-
Re: Udělala..
Nééé já byla venku se psem a volala mně KLáruš *4* -
-
Re: Re: Udělala..
Acha já už se tááák lekla ... *14* -
-
Re: Re: Re: Udělala..
neboj *14*
-
-
-
-
:-)
No mam ji rada ale zda se mi ze se furt mota kolem zaca...... *5* *5* *3* *3* *3* *3* -
-
Re: :-)
mě se spíš zdá, že se zac motá kolem ní *1* -
ashley is fine *1* -
Miss.Natie ( Baby N )
Pravda ! Ash je mrcha pořád se montuje mezi něj a Vanesu ( mimochodem dělá to marně ) Zac s Nessou se v lednu zasnoubily *1* *1* *1* *1* *14* -
-
Re: Miss.Natie ( Baby N )
asne neni mrcha ty kravo treba si ty mrcha!!!!! a uz mne serete jak ji pomlouvate *13* *13* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Miss.Natie ( Baby N )
moje řeč sestro *15* neni mrcha mrchy sou ty kteří jí pomlouval sou krávy blbí :) -
-
Re: Re: Re: Miss.Natie ( Baby N )
JO UZ MNE SEROU JAK POMLOUVAJ
-
-
-
Re: Miss.Natie ( Baby N )
nikdo se nezasnoubil vy amatérky, a Zac Vannesa a Ash sou jenom kámoši tak newim na co si tady hrajete ani newíte co melete *15* *15* *13* *13* Ash chodí s Jaredem Murillo
-
-
ježiši no a co že se kolem něj motá!!!!!stejně s má bejt wona a ne vanessa!!§ *13* *13* *13*
-
-
Album
Ahoj já si myslím že cool a nejvíc se mi líbí z alba headstrong *3* *9* -
Ashley
Podle mě je NEJ !!!!!!!!!!!!!!!!! *14* -
ty
ty tolik pridavas tapet??? -
-
Re: ty
jj a ted přidám ještě 3 snad se objeví! -
-