-
Ashley je opravdu nejlepší máme ji moc rádi *1* je úžasná herečka a zpěvačka *2*
-
-
Konečně mí lidi *14* . Vy všechny moreny byste si s holek měly brát příklad a psat taky něco o Ashley a né o sobě.
-
-
pardóón...*Z holek ;)
-
-
Moje slova :P *14*
-
-
Super kočka
Ashley je ta nej holka pod sluncem ma hezke pisničky a je hezka cela *14* *3* bude mit super zivot -
výška
Proč pořád řešíte kolik měří???:D A ví už někdo kolik teda měří???:-) -
-
Re: výška
jj už to řešit asi nebudem stejnak se to nedozvíme přesně pokud si jí nezměříme sami *15* *15* *15* !!! awe asi těch 160cm má! *14* *4*
Tak jak se tu máte? *4* *7* -
Re: výška
Ashley měří kolem 160 cm myslim teda
-
-
For Miss Evullka !!!
Jestli máš opravdu ráda Ashleynku tak vítej, protože Ashleynka je nejlepší !!! *14* Ale jestli si tady ty hraješ na dvoj roli Ashley Tisdale a Evullka tak seš pěkně trapná blbka !!! *8*
Ale nic ve zlým, jen ti nemůžeme hned od začátku věřit, už tu bylo dost kraw !!! *8* -
Jeto píííííčááááááááááá áá
Jeto píííííčááááááááááá áá -
-
Re: Jeto píííííčááááááááááá áá
Ne modrá je špatnáá!!! Jsiš nějaká vadná!!! Co si o sobě mislíš?? Nádhero jedna pitomá!! A přestaň se tu před námi strapňovat!!
-
-
sem tu
kouknu se *3* -
-
Re: sem tu
ok
-
-
sem tu
koukla sem se na trailer a vypadá to že to bude dobrá komedie zvlášť když tam hraje Ash -
-
Re: sem tu
taky si myslím žeto bude spíse komedie dívala ja jsem se na ukázky s filmu a e to fakt dost legrační *15*
-
-
Yeahh
Kajuško zlatíčko, my sme včera dostaly Ashleynku z 19. místa na 18. ... yeahh ... báječnééé ... *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Yeahh
no to je báječný jsem ráda *14*
-
-
Čekááám :-))
Ale dneska půjdu o5 dřív ... jsem děsně unavená po těch práškách ... *9* -
-
Re: Čekááám :-))
Jsem tu.. *4* -
-
Re: Re: Čekááám :-))
OK. *14* A o čme budeme kecat? *4* -
-
Re: Re: Re: Čekááám :-))
Mno..nwm..nwm..třebáá..o..Vashle ynce *14*
-
-
-
-
srkyy
heve best girl já tento týden budu mít na fotos nessy pak pristi miley a pak zase ash a takhle porad dokola tak sry ze tam ted nebude ash *14* *4* *14* *14* -
-
Re: srkyy
To neřeš jakou máš fotku je čistě tvoje věc !!! *4* *14* Hlavní je že Ashleynky fanynkou zůstaneš a jakou fotku máš je nám úplně jedno !!!
Že je to ták BestGirl? *14* *3* -
-
Re: Re: srkyy
já nejsem medzi BestGirl ale píšem tu a tak je to tvoja vec *3* klidne si daj aj obamu *15* -
-
Re: Re: Re: srkyy
Ale seš !!! Mezi BG patří všecky pokud maj upřímě rádi Ashlynku a jj Káji klido si dej Obamu !!! *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: srkyy
jn je upa jedno jestli ms rada i vanessu i tak mezi BG patris:-D *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: srkyy
je obamu teda neci *3* no i když *1*
-
-
-
-
-