Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ashley je opravdu nejlepší máme ji moc rádi *1* je úžasná herečka a zpěvačka *2*
    • Konečně mí lidi *14* . Vy všechny moreny byste si s holek měly brát příklad a psat taky něco o Ashley a né o sobě.
      • pardóón...*Z holek ;)
    • kajuska4
      Moje slova :P *14*
  • Super kočka

Ashley je ta nej holka pod sluncem ma hezke pisničky a je hezka cela *14* *3* bude mit super zivot
  • mmaarrkkeettaaaa

výška

Proč pořád řešíte kolik měří???:D A ví už někdo kolik teda měří???:-)
    • puspuspusinka

Re: výška

jj už to řešit asi nebudem stejnak se to nedozvíme přesně pokud si jí nezměříme sami *15* *15* *15* !!! awe asi těch 160cm má! *14* *4*
      Tak jak se tu máte? *4* *7*
    • jessinka666

Re: výška

Ashley měří kolem 160 cm myslim teda
  • puspuspusinka

For Miss Evullka !!!

Jestli máš opravdu ráda Ashleynku tak vítej, protože Ashleynka je nejlepší !!! *14* Ale jestli si tady ty hraješ na dvoj roli Ashley Tisdale a Evullka tak seš pěkně trapná blbka !!! *8*
    Ale nic ve zlým, jen ti nemůžeme hned od začátku věřit, už tu bylo dost kraw !!! *8*
  • Jeto píííííčááááááááááá áá

Jeto píííííčááááááááááá áá
    • hanka2341995

Re: Jeto píííííčááááááááááá áá

Ne modrá je špatnáá!!! Jsiš nějaká vadná!!! Co si o sobě mislíš?? Nádhero jedna pitomá!! A přestaň se tu před námi strapňovat!!
  • lucy1lucy

sem tu

kouknu se *3*
    • simca2

Re: sem tu

ok
  • lucy1lucy

sem tu

koukla sem se na trailer a vypadá to že to bude dobrá komedie zvlášť když tam hraje Ash
    • simca2

Re: sem tu

taky si myslím žeto bude spíse komedie dívala ja jsem se na ukázky s filmu a e to fakt dost legrační *15*
  • Yeahh

Kajuško zlatíčko, my sme včera dostaly Ashleynku z 19. místa na 18. ... yeahh ... báječnééé ... *14* *14* *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: Yeahh

no to je báječný jsem ráda *14*
  • puspuspusinka

Čekááám :-))

Ale dneska půjdu o5 dřív ... jsem děsně unavená po těch práškách ... *9*
    • kajuska4

Re: Čekááám :-))

Jsem tu.. *4*
      • puspuspusinka

Re: Re: Čekááám :-))

OK. *14* A o čme budeme kecat? *4*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Čekááám :-))

Mno..nwm..nwm..třebáá..o..Vashle ynce *14*
  • mileycyruska

srkyy

heve best girl já tento týden budu mít na fotos nessy pak pristi miley a pak zase ash a takhle porad dokola tak sry ze tam ted nebude ash *14* *4* *14* *14*
    • puspuspusinka

Re: srkyy

To neřeš jakou máš fotku je čistě tvoje věc !!! *4* *14* Hlavní je že Ashleynky fanynkou zůstaneš a jakou fotku máš je nám úplně jedno !!!
      Že je to ták BestGirl? *14* *3*
      • vanessavk

Re: Re: srkyy

já nejsem medzi BestGirl ale píšem tu a tak je to tvoja vec *3* klidne si daj aj obamu *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: srkyy

Ale seš !!! Mezi BG patří všecky pokud maj upřímě rádi Ashlynku a jj Káji klido si dej Obamu !!! *15* *15* *15* *15*
          • Re: Re: Re: Re: srkyy

jn je upa jedno jestli ms rada i vanessu i tak mezi BG patris:-D *14*
            • mileycyruska

Re: Re: Re: Re: Re: srkyy

je obamu teda neci *3* no i když *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit