-
Z5
Už jsem z5 *15* *15* Ale jdu obíhat AFFS tak za 20 minut se zejvím *14* -
-
Re: Z5
Jsem z5 *14* -
-
Re: Re: Z5
já se byla projít *14*
-
-
-
Můžete si to svoje věci řešit někde jinde??!! Víte, teďka existuje hodně diskuzí a nebo dokonce facebook!! tam si založíte svojí skupinu a můžete si valit co chcete a nikoho nebudete obtěžovat! A jestli jste si ještě nevšimly, tohle je o Ashley a né o vás a má se diskutovat o ní. Jenom o ní. Doufám že jste natolik normální a pochopíte to!!
Jinak Ashley mám moc ráda. Strašně se mi líbí její filmy a jak hraje, no a samozdřejmě i její písničky *14* . -
ja
a v té růžence bude hrát Ash? -
-
Re: ja
jo bude
RUZENKU!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: ja
jo bude *14*
-
-
Fotka
Přidala se mi dneska ta moje profilovka tu by mohli dát sem na Ash profil konečně by to změnily ale podle mě to změní až 2.7. -
-
Re: Fotka
To by už měli změnit,štve mně už *14* -
-
Re: Re: Fotka
Mě neštve ale změnit by jí mohli xD Už je tu skoro 2 roky -
-
Re: Re: Re: Fotka
jj
-
-
-
-
160?? asi nn
já bych řekla že měří víc není tak malá přeci je větší než má kámojda a ta má 160 a je malá h *1* ale ash má tak 180 bych řekla bo 170 mysíím *14* *14* -
-
Re: 160?? asi nn
awe Ashleynka je malinká a hubenoučká a krásnoučá !!! *4* *14* *4* *14* *14* má tk těch 160cm ono se to nezdá awe když nosí pořád podpadky tk jí to opticky 10 cm přidá awe ve skutečnosti tk 4-5 cm !!! *14* *4*
-
-
Zpívat umí hezky
Její hudba je pro mě přijatelná, zpívat umí hezky ale dávám přednost Britney Spears :D -
jj
ja mam dve 3 a dve 2 ae jinak uz 3 stranky jednicky mno kluk jeden je uplny debil -
a ashley
skoda ze jsi nejela na ten konkurs hannah montana:-D urcite bys vyhrala!!!syndynka rikala ze zppivas jak miley a ashley dohromady takze to by jsi urco vyhrala!!!! *14* *4* *14* -
-
Re: a ashley
ne to ne já bych nevyhrála!! -
-
Re: Re: a ashley
ale díky jo ae víš kam sem se přihlásial do soutěže zarajte si v ulici jestli máš domatvmagazín tak tam to je tam pošleš fotky porota vybere 12 finalistu a potom posíl mu hlasy a 6 kteří budou mít nejvíce hlasu budou hráztv ulici tak snad mě vyberou!! -
-
Re: Re: Re: a ashley
ty vogo!!! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: a ashley
mužeš tam taky poslat sbvoji fotky nic to nestojí!!!akorát 1 sms na www.astrosat.cz/ulice koukni se tam jo...a nebo at víš o co jde! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: a ashley
proč?neboj oni už sou dávno mrtví protože uviděli tu moji!!takže ji tam klidně pošli hele nemusíš jezdit na žádný castingy a když se jim nelíbíš tak ti to neřeknu do očí ae prstě te jen nevyberou! -
Re: Re: Re: Re: Re: a ashley
jeeeeeeee to je dobre ale ja tam svoji fotku davat nebudu to by tam asi omdleli!!!! *1* *15*
-
-
-
-
Re: Re: a ashley
ale jo!!!vyhrala *4* *3* musis si verit
-
-
-
Hlavní fotka
Krásná fotečka Ash myslím ta hlavní :) Moc jí to tam sluší *14* -
-
Re: Hlavní fotka
Přesně.. *4* *14*
-
-
Ashleynka
A´hojík ... sem tu jen na skok, dala jsem něco na blog a ty nové fotešky Ashleynky jsou překrásnéé ... *14* -
-
Re: Ashleynka
Jéé ahoj zlatíčko moje *14* jéé fakt jsou krásné much *14* -
-
Re: Re: Ashleynka
Už zase sem daly tu stariu fotku *8* *9* -
-
Re: Re: Re: Ashleynka
jj *8*
-
-
-