Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Z5

Už jsem z5 *15* *15* Ale jdu obíhat AFFS tak za 20 minut se zejvím *14*
    • puspuspusinka

Re: Z5

Jsem z5 *14*
      • kajuska4

Re: Re: Z5

já se byla projít *14*
  • Můžete si to svoje věci řešit někde jinde??!! Víte, teďka existuje hodně diskuzí a nebo dokonce facebook!! tam si založíte svojí skupinu a můžete si valit co chcete a nikoho nebudete obtěžovat! A jestli jste si ještě nevšimly, tohle je o Ashley a né o vás a má se diskutovat o ní. Jenom o ní. Doufám že jste natolik normální a pochopíte to!!
    Jinak Ashley mám moc ráda. Strašně se mi líbí její filmy a jak hraje, no a samozdřejmě i její písničky *14* .
  • lucy1lucy

ja

a v té růžence bude hrát Ash?
    • simca2

Re: ja

jo bude
      RUZENKU!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • omajda

Re: ja

jo bude *14*
  • puspuspusinka

Fotka

Přidala se mi dneska ta moje profilovka tu by mohli dát sem na Ash profil konečně by to změnily ale podle mě to změní až 2.7.
    • kajuska4

Re: Fotka

To by už měli změnit,štve mně už *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Fotka

Mě neštve ale změnit by jí mohli xD Už je tu skoro 2 roky
        • kajuska4

Re: Re: Re: Fotka

jj
  • mileycyruska

160?? asi nn

já bych řekla že měří víc není tak malá přeci je větší než má kámojda a ta má 160 a je malá h *1* ale ash má tak 180 bych řekla bo 170 mysíím *14* *14*
    • puspuspusinka

Re: 160?? asi nn

awe Ashleynka je malinká a hubenoučká a krásnoučá !!! *4* *14* *4* *14* *14* má tk těch 160cm ono se to nezdá awe když nosí pořád podpadky tk jí to opticky 10 cm přidá awe ve skutečnosti tk 4-5 cm !!! *14* *4*
  • Zpívat umí hezky

Její hudba je pro mě přijatelná, zpívat umí hezky ale dávám přednost Britney Spears :D
  • -_-hejushka-_-

jj

ja mam dve 3 a dve 2 ae jinak uz 3 stranky jednicky mno kluk jeden je uplny debil
  • simca2

a ashley

skoda ze jsi nejela na ten konkurs hannah montana:-D urcite bys vyhrala!!!syndynka rikala ze zppivas jak miley a ashley dohromady takze to by jsi urco vyhrala!!!! *14* *4* *14*
    • nicky0012

Re: a ashley

ne to ne já bych nevyhrála!!
      • nicky0012

Re: Re: a ashley

ale díky jo ae víš kam sem se přihlásial do soutěže zarajte si v ulici jestli máš domatvmagazín tak tam to je tam pošleš fotky porota vybere 12 finalistu a potom posíl mu hlasy a 6 kteří budou mít nejvíce hlasu budou hráztv ulici tak snad mě vyberou!!
        • simca2

Re: Re: Re: a ashley

ty vogo!!! *14* *14* *14*
          • nicky0012

Re: Re: Re: Re: a ashley

mužeš tam taky poslat sbvoji fotky nic to nestojí!!!akorát 1 sms na www.astrosat.cz/ulice koukni se tam jo...a nebo at víš o co jde!
            • nicky0012

Re: Re: Re: Re: Re: a ashley

proč?neboj oni už sou dávno mrtví protože uviděli tu moji!!takže ji tam klidně pošli hele nemusíš jezdit na žádný castingy a když se jim nelíbíš tak ti to neřeknu do očí ae prstě te jen nevyberou!
            • simca2

Re: Re: Re: Re: Re: a ashley

jeeeeeeee to je dobre ale ja tam svoji fotku davat nebudu to by tam asi omdleli!!!! *1* *15*
      • simca2

Re: Re: a ashley

ale jo!!!vyhrala *4* *3* musis si verit
  • mmaarrkkeettaaaa

Hlavní fotka

Krásná fotečka Ash myslím ta hlavní :) Moc jí to tam sluší *14*
    • kajuska4

Re: Hlavní fotka

Přesně.. *4* *14*
  • Ashleynka

A´hojík ... sem tu jen na skok, dala jsem něco na blog a ty nové fotešky Ashleynky jsou překrásnéé ... *14*
    • kajuska4

Re: Ashleynka

Jéé ahoj zlatíčko moje *14* jéé fakt jsou krásné much *14*
      • Re: Re: Ashleynka

Už zase sem daly tu stariu fotku *8* *9*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Ashleynka

jj *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit