-
jo
počkám -
já
jo já tu sem -
ja
ja ani nvm o cem to je -
pro mě konec
takže já skončím z mírem. ale je rozdíl končím a porušuju.. já pouze skončím, já ho neporušila, to oni ho porušili, prostě ste nenormální, npo tak se z té vaší vanessy poserte, stejnak ste pro ní uplně ukradeníí, kdy vám naposled poslala nějaké video hm??? nikdy, protože ju nezajímáte!!!!! a ani neumíte dodržet mír jsem trubky!!!!!!
SKIS -
nespesna
Ahoojky...si tady..?? *3* -
jo
vow doufam ze budou hodne stesticka jenuifer!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
ashley tisdale is best!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* -
Konečně
KOnečne se mi levila trošku sem se sněma pohádala!!A je mi senzačně !! -
-
Re: Konečně
pěkně si jim to tam nandala. já z nich uchcávám. prej že vanessa něco dokázala. já jim klidně mužu řict co všechno dokázaala: dvakrát se nafotila nahá a potom ještě vyhrála zlaatou malinu :-D:-D takže jako a upe nejlepši je když oni napsali že smrdiš kikI, tim padem jim muselo smrdět něco doma ne, přece tě nemužou citi přes kompl:-D te´d se ztranili jak hovado, je mi jich líto. Miluju vás lidi, zato jací ste, a že se nechovátze jak oni, jste zlatíčka společně s ashleynkou naši nejmmilovanější.. -
A kdy?
*15* *15* -
A kdy?
-
-
....
jj a marky jo taky si založ lidé i s magdou!!je to dobrá věc!! -
jj
ten videoklip je super dneska sem se dívala ash to tam samo sluší že?? -
no
noja se mam dobre -
-
Re: no
A co takový to kouzelný tlačítko "ODPOVĚDĚT NA PŘÍSPĚVEK", říká Ti to něco? *5* -
-
Re: Re: no
PrOč By jÍ To mĚlO NěCo řÍkAt???Je tO SnAd JeJí vĚc jAk pÍšE a kAm Ne??TaKžE jÍ NeCh lAsKaVě nApOkoJi!! *13* *16* -
-
Re: Re: Re: no
Já nerozumět tady tomu hyeroglifu. Nepiš jak vypatlaná pí*a a piš Česky, jestli mi chceš něco říct. *16*
-
-
-