-
?
Kajuško jak se menuje Ashley v Hellcats??
Savannah ... a dál??? *7* -
-
Re: ?
savannah monroe *14* *14* -
-
Re: Re: ?
Děkujíí ... *14*
Už by to tu mohli také řpidat ... Já pak nic newím ... *8* *1* *9* -
-
Re: Re: Re: ?
Přesně.. *14* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ?
Promiň ...
že tě zanedbávám a odepisuju tak pomalu ... dělám ten blog ...
PROMIN ... *14* *9* *14*
-
-
-
-
-
:'((((
Holky já musím jít ... nezlobte see ... pááá ... ILU ... *14* *9* -
-
Re: :'((((
Škoda tak se měj a paaaaa *14* -
-
Re: Re: :'((((
pááááááááááááááá *14*
-
-
-
jj
Jak se směje s Aly tak ta mamka Ash se na ně dívá bože ona tak Ash sleduje to je špatné. *9* *1* -
-
Re: jj
Jáá jí nemám ráda Ash matku, ona je mi nesimpatická ... furt jí slídí za zadkem ... se divim že nepožaduje aby se nastěhovala se Scottem k nim ... *8*
Příde mě že je prostě hrozně vlezlá ... *9* -
-
Re: Re: jj
Taky jí nemám ráda.. *13* *9* -
-
Re: Re: Re: jj
Jenny udala dobře že se vdala a odstěhovala *15* -
-
Re: Re: Re: Re: jj
jj *15*
-
-
-
-
-
Beautiful Photo <3
Máš překrásnou fotešku *14* A mě se víc líbí když má Nessie dlouhé vlasy ale tyhle kratší jí též sluší *14* -
-
Re: Beautiful Photo <3
Ano to je s dnešní akce *14* *14*
A mně se zase líbí víc s kratšíma už jsem si totiž zvykla hihi *14* *1* -
-
Re: Re: Beautiful Photo <3
JO MOOC JÍ TO SLUŠÍ, ALE TY DELŠÍ SOU PRO MĚ PROSTĚ LEPŠÍ ALE ZMĚNA JE ŽIVOT A TAKLE JÍ TO TAKY ŠÍLENĚ SLUŠÍ ... *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Beautiful Photo <3
Ano ano *14*
-
-
-
-
20 428 komentářů
Jako dcl dobrý ... tady těch komentářů ... a to jsem začaly na 14 000 a jenom my 3 plus občas někdo jsme to ze začátku Prosince dotáhly na tuhle úroveň ... *14* *14* *14* *14* -
-
Re: 20 428 komentářů
To je suprový... *14* *14* -
-
Re: Re: 20 428 komentářů
Jí si taky myslím ... že je to hoodně suprový ... *14* Byla bych moc ráda, kdyby sem ale začaly o rpázdninách chodit i jiní ... to už se nebudou moc vymlouvat na školu ... *16* A tak by mě zajímalo na co se budou vymlouvat, protože většina ... se jenom vymlouvá nikdo toho nemá ve škole tolik aby sem nemohl občas zajít se podívat ... -
-
Re: Re: Re: 20 428 komentářů
Přesně *9* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: 20 428 komentářů
*3* *3* *3*
-
-
-
-
-
Yeahhh... xD
Tohle byly vážně perfektní prázdniny ... a štve mě že zítra už du o5 do školy ... *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Yeahhh... xD
*9* *9*
Míšulko my jedeme k prababičce už jsme tam nebyly pěkně dlouho tak za hoďku paaaaa *14* *14* -
-
Re: Re: Yeahhh... xD
Aha, dobře, ok ... *9* *14* Za hodinku *14*
-
-
-
...
Kajuško, myslíš si že ty motýlky na Nessie ty její tetování znamenají fakt lásku v jejím životě??? Protože jestli ano, tak to pak s Joshem myslí fakt vážně... *14* *3* -
-
Re: ...
Přesně já nevím možná ano.. *14* -
-
Re: Re: ...
Yeahh... taky budu mít nějaké svoje tetování které budu mít por lásku ... ale ne motýlka nechci to mýt stejnéé ... asi budu mít něco jiného *15*
-
-
-
Happy B-Day
-
Ešlii...nej..forever!
Ježííši tak když nemáš Ashley ráda tak sem nelez a neurážej ji..Já taky nemám Vanessu v lásce a neurážím ji u ní na diskuzy..asi taky teda začnu..jak chcete.. -
-
Re: Ešlii...nej..forever!
tak neurazis jo??..hmm dobry vtip.. -
Re: Ešlii...nej..forever!
máš pravdu
-
-
Jj:D
Mohli bysme třeba sehnat upaaa hodně podpisů od všch kdo lowíkujou Ashley a nějak aby se podepsali a posali zen papír s podpisama Ashley..ona by to viděla...a třeba by přijela..oan jo!!Ona by to pro fanoušky udělala:-*