-
hje
hej právě přemylsim jak jeste zvednout navstevnost na blogu chtěla bych mít denne 200 ale to nepůjde *15* -
-
Re: hje
buď ráda za to co mááš.. návštěvniost není všechno!!!!! já newím ael mě stačí denně mejch 40 lidí.. víc si ani nepřeju !!!! -
-
Re: Re: hje
jo to máte holky obrý já se snažím a na blogu mám jen 33 lidí vic my jich tam ještě nepřišlo a ado jaký máš blog nechceš být mým SB?? *4* -
-
Re: Re: Re: hje
no to je pravda krááásnejch 60 co me navstevuje ale chtela bych toho dosáhnout:-D -
-
Re: Re: Re: Re: hje
ale to je prostě až ten blog budeš mít dýl tak ho bude každej znát a pokud se ostatním zalíbí tak na něj budou chodit každej den -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hje
dík *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: hje
jo dobře muj blog je www.best-star.hollywood.blog.cz a taky si tě přidám!
-
-
-
Re: Re: Re: hje
můj blog je www.star-ashtisdale.blog.cz
prrosíímtě pošli mi taky tvou adresu blogu... já stebou klidně spřátelím.. tak mi sem na osůbky napiš přezdívku název blogu a já si tě hned přidám do seznamu SB okey?
-
-
-
-
promiňte
holky promiňte ale já už musím. rodiče mmě volají že pořád nemám sedět u PC. tak zdarek -
-
Re: promiňte
papa to znám *15* *15*
-
-
holky
holky ty paparazzi jsou krááásné to ame upa dobře sladěné fakt uní to není novinka *14* -
-
Re: holky
ne to není.. jako vždy byla prostě beeest
i love ashleynka *14* *14* *14* -
-
Re: Re: holky
jasnéééééééééééé *14* *14* -
-
Re: Re: Re: holky
*15* *15* *15* *15* *14* *14* ashley
-
-
-
-
hele
hele kolik si myslíš, že ash dostane na vánoce dárkůůů?? *15* -
-
Re: hele
No podle toho jestli byla hodná:-D
A určitě moooooooooc a drahý jako prase!
Ona je totiž nejlepší človíček takže jim bude mít milion ! -
-
Re: Re: hele
jj..já si taky myslíím........ to budou dárky drahýýýýýý................... .a bude jich moc..ale ona si to zasloužííí
-
-
-
Ash
Ashleynka je nejííšek osobnost na světě stejně jako mileynka.....*14* I LOVE ASH!!!!!!! *14* *14* *14* -
-
Re: Ash
jo I LOVE MILEY AND ASHLEYYYY *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
caw jak je??
Bestgirl cawte jak je??? *14* *15* -
-
Re: caw jak je??
Ahojky,jak pak se máte,Já docela dobře. -
-
Re: Re: caw jak je??
ja sa mám čo najhoršie *9* *8* -
-
Re: Re: Re: caw jak je??
ja se mam dobre:-D
-
-
-
Re: caw jak je??
fajnééé.....jak tobě?
-
-
puspuspusinka
ahoj pod kecat?? taky nevim proc tak najednou ale je rto její vec bno ach jo nessynka nema fanynku:( *9* *9* -
-
Re: puspuspusinka
jo už dúúúúúúúúúúúúúúú *1* *1* *1* mno mě je líto Nessynky ptže jestli myslí ty nahý fota tak to je už minulost a Nessynka se všem fanouškům omlouvala a mrzí jí to !!! *9* *14* -
-
Re: Re: puspuspusinka
já vím bno každej to jednou udela i miley to udelala ale uz je to dobrý ale je to pstě smutný *9* *9* a jak se máte?? BG ju tak sme si uz dlouho nerikali BG=Best girls:) *14* *14* musíme napravit*14* *14* -
-
Re: Re: Re: puspuspusinka
jn awe Miley nafotila polonahý !!!
Mno už to nebudeme řešit mne? *14* -
-
Re: Re: Re: Re: puspuspusinka
jj tak co děláě?
-
-
-
-
-
=O
Klaruš jak to prosimtě vydržíš bez mobilu takou dobu co bude v opravně?? *7* No mě by asi jeblo ... *15* *9* -
-
Re: =O
Já nevím...jako ale za to může ten blb kdyby mně neshodil a nespadl mně twe tak ti ho dám ale stejnak já s mobilu nepíšu když jsem na netu tak s netu.. *1* *14* -
-
Re: Re: =O
To já taky ale ve škole u netu zase furt nejsem ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: =O
To já taky.. *1* ..my moc nechodí na PC.. *9* jen někdy a když jdu sem tak učitel mazej s těch osobností nebo co to je já na něho tlemím všici se mně smějí.. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: =O
U nás to neřeší ... *15* Tam sou všichni na FB *9* A já chodím raději na osobnosti ... *14* *3*
-
-
-
-
-
Oops
WOW ... Ashley is singer?? Yeah ... I don't know ... *7* *15* *14* -
-
Re: Oops
Yes Ashley is Singer.. *14* -
-
Re: Re: Oops