-
nicky
jo to máš teda moc velkou pravdu já jí mám stejně ráda i kdyby byla na bůch ví na jakým čísle promě bude stejně skvělá než je ta blbá Vanessa -
-
Re: nicky
jo přesně vanessa je slavná jen kvuli zacovi ona by jinka nic nebyla protože se proslavila jen u HSM!!!(a pár písniček)! *13*
-
-
Nesnášim jí a vim proč...
Nemám ji ráda, páč jako herečka se mi vůbec nelíbí, podle mě neumí hrát, její písničky se mi nelíběj (teda asi krom 2 který ujdou) všechny písničky má hrozně jednotvárný a pak ty její nahý fotky, když jsem je viděla bez cenzury, tak se mi zvedal kýbl :(, jako normální člověk by se nahej nefotil... -
-
Re: Nesnášim jí a vim proč...
jj normální člověk by tohle neudělal..a její písničky se mi taky nelíbí, taky to jeji 2 CD v Hitparádách dopadlo dost blbě...
-
-
čusky
Čauky -
NO
JJ JE NEJ ALE NOT LIKE THAT JE DOCELA DOBRE ALE KAZDY MA SVUJ NAZOR -
jj
jj a das si ju tu fotku nebo ne?nebo si ji dam klidne ja ale me je to jedno a zkus se podivat na ashleytisdale.com je to skorem stejna stranka -
nic
ashley je podobná kuchařové myslim že ashley by mohla bejt miss world *1* -
marsa12
jo a holky ještě jsem vám jen chtela říct že ta marsa12 bo kdo není ash fanynka je to fanynka van a jen si hraje na to že je její fanynka aby sem mohla chodit a vyzvídat a přitom se zastává van a ash se nikdy nezastala a na van dizkuzi píše že se zastává ven a ne ash takže to není taková fanynka jak píše jen si na ní hraje je to potvora(ale samozřejmě nemám ted už nic proti ostatvím vaniným fanynkám)!
Ale to je ted už jedno protože ted spolu všichni kámošíme! *15* *1* -
tak
tak je to rada 14 a 4.obrazek *4* -
ahoj
ahoj je tu nekdo? *4* -
moc
jo ja se taky moc tesim