-
King and Queen xDD
Král a královna Ameriky ... *15* *15* *15* *15* *15*
http://ash-and-ve.org/Gallery/displayimage.php?album=666&pid=17555#top_display_media
Ty korunky jsou jistě pravý ... *15* *15* -
-
Re: King and Queen xDD
Hehe ale užasné chci taky *15* *15* -
-
Re: Re: King and Queen xDD
To asi každej.. *1*
-
-
-
ááá
http://ashleytisdale.org/photos/dis playimage.php?album=1716&pos=173 panebože nádherná ♥ moooooooooooc ♥ -
-
Re: ááá
nádherná :)) ty vlásky měla udělané jak princezna ♥
-
-
...
Pište taky něco vy :D :D Já už nevím co :D -
-
Že by tvůj mozek přestal vyzařovat radioaktivně retardované věci? Pochybuju že tohle se někdy stane.
-
Re: ...
Hehe já už právě taky né =D -
-
Re: Re: ...
Juuj... :D :D
No tak to je blbé... :D :D
Chtělo by to novinky no :D
A taky bych chtěla sraz :D
Škoda, že to nevyjde :( :D -
-
Re: Re: Re: ...
Sakriš...já včera si říkala:Kdybych už měla řidičák jela bych pro Káju a jely by jsme za tebu Míši ale já ho dostanu za dva měsíce nějak tak :/ jsem říkala proč já blbec jsem si ho neudělala hned po mých narozkách :( -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Ju, to byste mohly?:)) Jets za mnou? :))
No tak mohly bysme udělat sraz, až budeš mít, třeba o Vánocích... uděláme Vánoční nákup :D :D :D Tady u nás v Písku třeba :D :D :)) Páání to by bylo dokonalé :)) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
dobře =) -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Yeah...:)
-
-
-
-
-
-
Vanessa
ASHLEY je pica hnusna vanessa je lepsiiii!!!!blondata chciplina hnusna fuuuj hnedovlasa posrana *8* *8* *16* *16* -
no ale vážně
no ale vážně to by chtělo něco sepsat a poslat to Ashley *14* *14*
tyjo a hale teď sem byla na jednom blogu a ta holka co to tam vede psala,že nestíhá psát,že u Ash je teď takovejch novinek a je to pravda nové cédéčko novej kluk je toho hodně... *14*
Ashley Tisdale je nej *14* -
jo to jo
jo to máš pravdu londe jak by jinak vzniklo Zashley to jo no. jo a mysli si že si ty vlay nechá hnědý ale to vážně nwm. *3* jo a ten dopis se bude posílat až ho přeložim já sem teďka byla tři dny prič na výletě se kolou tak snad to přeložim. *14* -
anulko123
já už se moooc těším na fotky z její oslavy - teda pokud se vubec objeví :-) -
blonde
to promě taky vždycky bude nejlepšííí:-) a taky Ashley and Zashley FOREVER -
jj
este 6 diskuzi a ashley bude mit 900. komentiku jj mysme fakt dobry -
co
co byste delaly kdyby ste byly ash nebo van *7*