-
jj
pamatu bylo to vlednu o tych hovnách! -
-
Re: jj
jj... chudáci, prej tam bylo smradu jako v několika pokakaných prdelíích.. opravdu je lituju.. a to způsobila pouze ta jedna osoba..... joo už sem si vzpoměla na to její jméno.. byla to Vanessa Anne Pokakaná:-D -
-
Re: Re: jj
A vite jak se jmenuje vase picovskaaaaa skurvena debilni Ashleyna tak reknu vam to hnedka:Ashleyna Mimozemstanska Pizdale tady to mate vy kurwy!!! *10* *10* -
-
Re: Re: Re: jj
HAHA PŘENĚĚĚĚĚĚ!:D
-
-
-
-
simca2
já se ji zeptám *4* -
ahoj
ahoj jak se mas?a rikej mi markéta ja ani nevim proc jsem si tam dala simca!!! *1* a ani to nejde zmenit *1* *1* -
no
no super ja mam taky miley rada ale ashley je lepsi kazdy mame radi nekoho jineho tak to napis na miley a hillary nez na ashley kdyz ji nesnasi jo???? -
Ahoj
Ahoj já jsem se taky rozhodla že sem budu častějš chodit !!
Protože Vanessa je pěkná ubožačka a ty fans Vanessi taky !!
No jo no to se nezapře!!
Medoussek to cos psala na té vanessiné dizkuzi je fakt dost dobrý !! -
-
Re: Ahoj
*15* *15* Jo...oni sou ubohý... -
-
Re: Re: Ahoj
Sakra teď jsem si všimla že je Ash pod Vanessou, Van nemám moc v lásce! Na Vanin profil nepůjdu ani jednou a sem budu chodit co nejčastějc, a neví jak se to (ta návštěvnost)vůbec počítá?
-
-
-
....
ahoj já jsem tu!!tak holky už víme i jak vypadáme noto je super! -
jako
jao ze tys delala ze mas radavanesus? podle mě ne protože s tam byla hodně dlouho ale asis uvedomila ze ma vanessa tolik průserů ale ja nevím nebo jak to je? -
-
Re: jako
ne ja sem to jenom delala to se zeptej klido vsech mich kamosek treba sesekaroliny ja sem se ji sverila ale pak sem vydela tech skandalu a prestela sem to delat jinak ja mam celej zivot rada shley to se ji klido zeptej a taky mi to vadilo o ashleynce psat takove veci hnusne
-
-
jj
jj docela to ujde !!!takže suuuuuper a txy *4* -
ste
ste tu *7* -
hrad k šipkove ružence
určitě tam nějakej je, ale já žádnej neznám. tak třeba to bude jak hotel tipton - přes počítač a nebo se to bude točit ve studiu a nebo to bude něco jako moderni popelka ta taky nebyla ve staré chtrči a na zámku přece