Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • medousssek

!!!!

Vanessa se vždycky vetře všude.. vtěrka jedna :-D
  • marsa12

kraska

jo to jo..a ona musi mit strasne moc obleceni...vsimla sis ze kdysi nebo jeste tedka nekdy ale uz strasne malo..no tak driv nosila skoro porad jeden privesek?
    • medousssek

Re: kraska

néé to jsem si nevšimla... a máš pravdu s tím oblečením.. jednou v rozhovoru prozradila že má doma až 100 ryflí"roury"
      • marsa12

Re: Re: kraska

heeeeej *1* kam to jako dava?...bych taky ale chtela..asi porad chodi nakupovat..ale kdyz na to nekdo ma *15*
        • medousssek

Re: Re: Re: kraska

no...ta musí mít šastník jak někdo má třeba celej dům :-DF:-D..ale tam co by stěma penězma měla dělat než jenom utrácet a utrácet :-)
          • marsa12

Re: Re: Re: Re: kraska

jn..to mas pravdu ja bych taky asi hooodne utracela..a ten privesek..ze by si toho nikdo nevsiml? *1* ona ho nosila doosti casto jen stridala retizky na kterych to mela a je taky hodne mozny ze ho posledni dobou nenosi kuli tomu ze ho treba dostala od Jareda a tak ho teda prestala nosit
  • simca2

jj

jj to je fakt supr a megan nas asi neůprebehne ale nevim to jiste ze vcerejska na densek klesla a ash stoupla ja si to totiz zapisuju nevim proc asi abych vedela jestli klesla nebo stoupla *1* *1*
  • vashley

Ash

Ashley je úžasná zpěvačka mám jí radši než Vanessu,Vanessa není můj typ *9* a nejlepší písnička od ash je IA,IO a nejhorší ai Not Like That *9* *3* *3* *3*
  • kamickar

jo

jo já vím ty dvě fotky su fakt hezký hlavně ta jak se Ash fotila sama ale jaktože nejde ta sránka toje fakt divný já na tu stránku chodím furt sou tam fakt hezký obrázky a hlavně nový
  • omajda

ppodle

podle me je ash stokrat hezci nez avril lidsay ale neresto *4*
    si ady kamilo??
  • kamickar

sory

já se taky omlouvám mě to taky nebaví a myslím si že by sme jí neměli říkat furt VTRAPKA ale Vanessa oni jí taky říkají Ashley
    • nicky0012

Re: sory

však kami to já už ale dávno navrhla ještě před tebou!
  • kamickar

hsm!!!

no já taky nemusím moc hsm já spíš takový ti jiný filmy jako třeba přátelé nebo picture this jo a ten film vetřelci na půdě toje dobrej film já vyděla ukázky toje fakt dobrý
  • simca2

caw

ahjik vsichni ja zboznuji ash *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    Ashley is best!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kamickar

zvědavá

no to sem teda zvědavá jakej bude ten viodeoklip už se moc teším

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit