-
!!!!
Vanessa se vždycky vetře všude.. vtěrka jedna :-D -
kraska
jo to jo..a ona musi mit strasne moc obleceni...vsimla sis ze kdysi nebo jeste tedka nekdy ale uz strasne malo..no tak driv nosila skoro porad jeden privesek? -
-
Re: kraska
néé to jsem si nevšimla... a máš pravdu s tím oblečením.. jednou v rozhovoru prozradila že má doma až 100 ryflí"roury" -
-
Re: Re: kraska
heeeeej *1* kam to jako dava?...bych taky ale chtela..asi porad chodi nakupovat..ale kdyz na to nekdo ma *15* -
-
Re: Re: Re: kraska
no...ta musí mít šastník jak někdo má třeba celej dům :-DF:-D..ale tam co by stěma penězma měla dělat než jenom utrácet a utrácet :-) -
-
Re: Re: Re: Re: kraska
jn..to mas pravdu ja bych taky asi hooodne utracela..a ten privesek..ze by si toho nikdo nevsiml? *1* ona ho nosila doosti casto jen stridala retizky na kterych to mela a je taky hodne mozny ze ho posledni dobou nenosi kuli tomu ze ho treba dostala od Jareda a tak ho teda prestala nosit
-
-
-
-
-
jj
jj to je fakt supr a megan nas asi neůprebehne ale nevim to jiste ze vcerejska na densek klesla a ash stoupla ja si to totiz zapisuju nevim proc asi abych vedela jestli klesla nebo stoupla *1* *1* -
Ash
Ashley je úžasná zpěvačka mám jí radši než Vanessu,Vanessa není můj typ *9* a nejlepší písnička od ash je IA,IO a nejhorší ai Not Like That *9* *3* *3* *3* -
jo
jo já vím ty dvě fotky su fakt hezký hlavně ta jak se Ash fotila sama ale jaktože nejde ta sránka toje fakt divný já na tu stránku chodím furt sou tam fakt hezký obrázky a hlavně nový -
ppodle
podle me je ash stokrat hezci nez avril lidsay ale neresto *4*
si ady kamilo?? -
sory
já se taky omlouvám mě to taky nebaví a myslím si že by sme jí neměli říkat furt VTRAPKA ale Vanessa oni jí taky říkají Ashley -
-
Re: sory
však kami to já už ale dávno navrhla ještě před tebou!
-
-
hsm!!!
no já taky nemusím moc hsm já spíš takový ti jiný filmy jako třeba přátelé nebo picture this jo a ten film vetřelci na půdě toje dobrej film já vyděla ukázky toje fakt dobrý -
caw
ahjik vsichni ja zboznuji ash *14* *14* *14* *14* *14* *14*
Ashley is best!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
zvědavá
no to sem teda zvědavá jakej bude ten viodeoklip už se moc teším