-
no taaaaaaaaak
no ttaaaaaaaaaak treba o novym videoklipu crank it up! *14* -
ahojik
ahojik je tu nekdo????jak se mate???
Ashley is best *14* *14* *14* *14*
(jo a ty chlape nebo kdo neloz sem jasny???????????diky)a jestli tady budes lozit tak ses vyhlasen za velkeho trapaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *8* blba, ktery nic neumi!!!!!!!!!!!!) -
pls
pls muzu te o neco pozadat??? -
nej
ty jsi proste nnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej jjjjjjjjjjjjjjj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* -
paaaaaaa
já už musím jít .. tak pááá.. ještě dnes tady určitě budu tak zatím páá
MASHLEY IS BEST FOREVER FOREVER -
-
Re: paaaaaaa
papa -
jooo *14* pa -
papa *14*
-
-
asi jo
vdela jsi ty nove paparazi??? *14* -
-
Re: asi jo
jako z toho letiště? -
-
Re: Re: asi jo
JO TY MYSLÍM *14* JSOU KRÁÁSNÉÉÉ *14* *14* -
-
Re: Re: Re: asi jo
JAK TAM ČEKALI *14* ASH TAM SEDĚLA HEJ ALE nejlepší bylo to triko no vlastně všechno!!!! *14* *14* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: asi jo
j...tam se mě uplně strašně líbila.. a hlavně měla super náladu -
-
Re: Re: Re: Re: Re: asi jo
ash měla hrozně dost dobrou naldu *14* *14* *15*
-
-
-
-
-
-
neeeeeee
jacob je neeeeeeeeeeej!! a nehádej se.. na Jacoba NIKDO nemáá... -
-
Re: neeeeeee
na EDWATRDA NIKDO NEMÁ *1* *1* *15* *15* *15* JA TO BERU JAKO SRANDU ALE EDWARD BYL TAKY DOST STATEČNÝ JAK HO TAM TŘÍSKALI O ZEM CHUDÁK A NEBO JAK JACOB ZAS BYL NA NI HROZNĚ HODNEJ ALE MUSÍM ŘÍCT BUDU SI STĚŽOVAT!"!!!! *15* *8* *14* *14* -
-
Re: Re: neeeeeee
já to taky beru ze srandy ale JACOB je nej!! NEJ NEJ NEJ jako ASHLEy -
-
Re: Re: Re: neeeeeee
NE EDWARD JE NEEEEEEEEEEEJ JAKO ASHLEY ALE VGIS CO?? STEZUJU SI: FAKT BYL NEMOŽNÝ KONEC *16* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: neeeeeee
néé JACOB je nej -
-
Re: Re: Re: Re: Re: neeeeeee
edward *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
jsem tady
jj nicky máš pravdu... už to tady není jako dřív.....aleco není muže byt :-D a téma: já newim :-D ashley na akci byla supeeeer *14* *14* *14* -
Blogy !!!
Lidi ruším si svoje blogy a všecky novinky a tak budu odtedka dávat semka *14*
Možná ste už tyhle fotky viděly newim, ale musim vám říct že sou jako fakt úžasný je to z filmový scény z Hellcats a Ashleynka tam jako fakt úžasně tancuje ... já se do těch fotek zamilowala ... *1* *1* *14*
http://photos.oh-tizzy.org/thumbnails.php?album=966&page=1 -
-
Re: Blogy !!!
Nemám totiž čas si svoje blogy udržovat ... a semka chodim denně tak to bude pro mě jednodušíí *14* -
-
Re: Re: Blogy !!!
krásné fotečky té Ash *3* -
-
Re: Re: Re: Blogy !!!
Jasný *4* *14* a Ash to slušelo *14*
-
-
-
-
My Life is Vashley ... !!!
Mým životem je prostě Vashleynka ... a chci všecko jako ony,... *14* *4* *3* Ale jelikož mám rači Ashleynku tak budu mít pokoj podle Ashleynky ... ale plakáty a všecko i s Nessynkou i oblečení podle Nessynky ... jenom pokoj budu mít víc jako Ashleynka ... *14* *3* -
-
Re: My Life is Vashley ... !!!
Já mám radši Nessynku a mám zase celý pokoj Nessy ale i Ash jsou tu plakáty..mám to tu rozmixovaný Vashleynkou...
Miluji Vashleynku *14* -
-
Re: Re: My Life is Vashley ... !!!
JOOO !!! *14*
Kdybych si měla vybrat kým budu na celý den zvolila bych Ashleynku !!! *14* *3* -
-
Re: Re: Re: My Life is Vashley ... !!!
Já Nessynku *14* .... -
-
Re: Re: Re: Re: My Life is Vashley ... !!!
tj mi jasný *15* *15*
-
-
-
-