Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Caroline <3

Karolísku můj milášku ... ty mi taáááák chybíš ... yeahh ... chvilka s tebou je úplně to nejlepší v tomhle zkurwáckým dnu ... A týden bez tebe je jako rok bez Slunce ... *9* Hrozně mi chybíš ... *14* *14* Kdybych aspoň měla kredit ... *9* *9*
    • kajuska4

Re: Caroline <3

No vidíš to..já zapomněla ti jí napsat..
      Ale mám tě tu teď a to je hlavní.. *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Caroline <3

Yeahh ... to zní tááák hezky ... mám tě tu u sebe a to je hlavní ... *14* *14* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Caroline <3

joo *14*
  • klaruska44

..

Hele nechceš dojed zas do Mikulova?
    • tizzinka

Re: ..

jj :) ale nevím kdy.. :)
      • klaruska44

Re: Re: ..

nevadí :)
  • Leníí

hele podle čeho se určuje ten žebříček hodnocení? podle toho jak má hodnocený fotky?nebo jak?jak pořád říkáte že ashley je až na třetím místě tak právě nevim o čem vbc mluvíte*13*
  • blonde

nejlepsejsí ze svech

Jojo, Taky si to už ani nedovedu představit kdyby nebyla!__Já teď díky ní jen přežívám!..jen díky ní na všechno vždycky zapomenůů a prostě jen si užíívám toho že na ní můůžu koukát:),,Ashley je rpostě nejlepší..a chtělo by to něják domluvit aby přijela do ČR ale to není jen tak lehkýý:p
  • blonde

medousssek

No já to nevím jistě,,ale řekla bych, že spolu chodili....Kdyby ne, tak by přece nikdy nemohlo vzniknout "Zashley" ... *7*
    • luida

Re: medousssek

zashley je drsny! A Vannessa a Ashley se nemají rády, ikdyž předvádějí jaký jsou kámošky! Zaca to dost prudí, ale je to určo jenom kvůli němu!!
      • simca2

Re: Re: medousssek

nee ashley v casaku rikala ze je jedina holka kterou zac nepritahuje *10*
  • anulka123

...........medoussku

Už si přeju aby měla Ashley zase nějaký nový fotky:)
  • blonde

medousssku

Jo to máš pravdů i kdyby zase byla na 5.místě tak pro mě to bude ta nejlepší modelka,herečka,zpěvačka a prostě nejlepší osobnost!*14* ,,nikdo mě nikdy nepřesvědčí o opaku!..prostě Ashley forever together....
  • simca2

aha

jj sak to dobry ja mam same ale ted du do 6. vís?
  • omajda

jo

jo to je divny protoze tapety pisou 350 ale jejich tam tak 60
    • kamickar

Re: jo

když sjedeš úplně dolú tak tam máš nasáno následující nato klikni a objeví se ti další tapety víš?
  • nicky0012

kami

to jo ale doufám že se dostane aspon místo před ni!!!! *4* vanessa nesmí být první ale co my stejně víme že u nás bude vždy na 1 místě a žádnou soutěž nepotřebujem!! *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit