-
Ahooj
Nazdár je tu někdo ?? Jen oznamuji že se semka na hodinku dostavím asi tak od 7 do 8 ... možná i na dýl než na hodinku uvidím *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Ahooj
Kajuškoo?? Budeš tu aj Klaruška večer??? *7* *14* Prosím buďte... *14* -
-
Re: Re: Ahooj
Ahojík jasný budu tu *14* *4* -
-
Re: Re: Re: Ahooj
Čauky mno doufám že budu mít čas ale musím tak zatím *14*
-
-
-
-
Verůů
Mě se víc líbí v blonďatých vlasech..Je v nich prostě podle mě hezčí, ale hnědý ji vytvořej pěkný křivky..Ale blond vítězí sama jsme blondie:p*14* -
jooo přesně tak
máte pravdu jo jo kdyby tak přijela do Čech *14* krása.... *3* -
Víte co by mě zajímalo?
Víte co by mě nejvíc zajímalo- jestli Ash někdy chodila se Zacem. já bych tomu i docela věřila protože mají spolu hodně shootu a taky prostě se tak k sobě krásně dřív chovali.. ale myslím si, že by se k tmu možná vyjádřili ale newím-strašně bych to chtěla vědět *3* -
anulko123
jj to je, ale mohlo by nás tady být víc... -
simca2
Tak se oboje připojete na internet mi máte taky 2 notase -
ne
Co by ste delaly kdyby mela ash koncert v ceske republice??? -
-
Re: ne
šla bych na něj asi le nevim kdo by my ho zaplatil chci bát v 1 řadě!!
-
-
nicky
toje teda velký rozdíl ale pořád Vanessa vede -
jj
já mám zaca taky ráda ale vanessu přímo nesnášim ona je divná jak postižená fuuuuj hnus je slavná jen kvuli zacovi ona nic nedokázala!!! -
-
Re: jj
mám na to stejnej názor jako Ty :-D
-
-
c
me hroznelibi ashleyiny styl obleceni,hrozne dobre ho ma vzdycky sladeny ja sem na jednom blogu videla jeden outfit ktery mela na sobe a hrozne se me libil mela na sobe krasny kratasky, bili tricko s raminkam,a boty mela kozacky akorat nechapu jak se jichtelo v takovych vedrech chodit v kozackach *4*