-
čauky
čauky holkym je tu někdo? -
-
Re: čauky
jááááá -
-
Re: Re: čauky
supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer *4* *4* *4*
-
-
-
tjn
tjn, Blondie má skvělou postavu, taky to už i psali, že má jednu z nejhezčích vypracovaných postav... je prosět užasná. mám od ní staršně ráda písničku masquarade -
-
Re: tjn
JO ONA SI DÁVA ZALEŽET JAK NA SVÉ POSTAVĚ TAK I NA PÍSNIČKÁCH TA PISEN JE FAKT JEDNA Z NEJLEPSÍCH V GP *14* -
Re: tjn
já mám od ní ráááda všecky píísničky. ona je skvělá zpěvačka *14* *14* *14* *14*
-
-
jake
jake byly poslední paparazzi??? ja už si to nepamatuju ale nejmin tri jsme neprobraly *15* -
fotky
na tých fotkách kde je Ash s Vanessou tak jim to tam moc sluší Ashley má nádhernou čepici -
-
Re: fotky
Ashley má vždycky nádherný oblečení a ta mikina I Love You New York -
-
Re: Re: fotky
už se mooooooc těším na tu Šípkovou Růženku -
-
Re: Re: Re: fotky
to by bylo tak nádherný kdyby prince hrál Scott. -
-
Re: Re: Re: Re: fotky
JO!!!! MOC SE TĚŠÍM NA RŮŽENKU!!!! *14* MUSÍ TO BÝT SUPER ALE NEJVÍC SE TESIM NA ALLIENS IN THE ATTIC PROTOŽE TO NATACEL REZISER, KTERÝ VYMYSLEL I ,,ALVIN A CHIPMUNKOVÉ"
TO JE NEJ KOMEDIE MUSÍ TO BYT TAKY SUPER !!! *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: fotky
4ever *14* 4ever *14* 4ever *14*4ever *14* 4ever *14* 4ever *14* 4ever *14* 4ever *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: fotky
Ash is best girl forever *14* *14* Ash is best girl forever *14* *14* Ash is best girl forever *14* *14*
-
-
-
-
-
-
Škoda
Mno Ado vydím tu spoutu nových tváří ale ty staré už ne!!Jen my dvě!Vhybí mi tu Markéta,Magda,Anulka,Kamča...kter é tu byvali hodně často...mno škoda...mrzí mě že už sem moc nechodíme...a to jsme tu tu pěkně rozjeli"!!Mmo tak jaký je téma??(stará známmá věta) *15* -
Van
Já jsem se podívala včera na diskuzi Vanessy a viděla jsem tam ty jejich témata, pořád píšou buď jenom smajlíky a nebo pořád dokola že nessa je nej apod:D A málo kdo tam napíše něco rozumného:D Pro mě je nej diskuze tady u Ash a i u Hilary a u Jonas Brothers. Ale u Ash je to nej.JAk se jinak máte všichni??? Já teď budu mít jarní prázky takže se mám skvěle:-) kdo je má taky a jak se jinak máte???:-) *7* *3* -
-
Re: Van
ODPUSTÍŠ MI? -
-
Re: Re: Van
to mluvíš se mnou??? Nevím totiž jak to myslís:-)
-
-
-
pomoct!!!!!
je neljepší....je strašně moc hezká a hele kdo od vás tady co si o ní píšete máte rádi Justina Biebra ???já sem do něj blázen tak chci vědět kdo ještě!!!! *3* *3* *3* *7* -
-
Re: pomoct!!!!!
Ashleynku miluju totálně moooc !!! *14*
Ale bobra teda fakt nemusím,... sorry... *1* *9* *3*
Ale má asi 3 hezký písničky to zase jooo *14* *4* -
Re: pomoct!!!!!
jj Ashleynka je boží *4* *14* já ho nemám ráda *3* *1* srry *9* -
-
Re: Re: pomoct!!!!!
já ho žerrrrrrruuu
-
-
-
Teda jakoo asi zase usnu... xDD
Tedaaa jestly nenajdu ten film tak tu s vámi zase asi usnu ... *15* *15* *15* -
-
Re: Teda jakoo asi zase usnu... xDD
No dovol.. *15* -
-
Re: Re: Teda jakoo asi zase usnu... xDD
Jaký dovol ... co ti mam zase dovolovat ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Teda jakoo asi zase usnu... xDD
Já to myslím tak že nejsme nudné...ne v poho.. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Teda jakoo asi zase usnu... xDD
No nudný nejste spíš líný ... psár a psát a psát ... na co mam pak odpovídat ... *1* *1* *1* A neboj já to pochopila to byl jenom můj trapný pokus o vtip ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Teda jakoo asi zase usnu... xDD
ok *15*
-
-
-
-
-
-
Hi
Hi, Ashley is very beautiful girl, i lowe you Ashley, and Aliens in the Attic is the best movie !!! *14* -
-
Re: Hi
Hey..
Yeah.. *14* *14* I love ya Ash *14* -
-
Re: Re: Hi
Áliens in the Attic is the beautiful movie *14*
-
-
-
:O
Ty ho umíš nastavit ale nevedeš ho? *15*