Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anulka123

medoussku

Jj taky super..jee to tu BEST!!
  • simca2

no

no dase to tak rict sice v pokoji mame jeden počák ale mame este notebook treba je jedna na notebooku a jedna na pocitaci
  • ...

Ahojky
  • kamickar

holky nevíte jaktože se tady ještě neoběvily ty přidaní vydeoklipy já sem dneska přidávala videoklipy a je jich tam asi 200 ale zobrazují se akorát 100 toje fakt divní
  • medousssek

VOTE FOR ASHLEY PLEASE

prosímvás-hlasujte po 20 minutách pokaždé pro Ashley Tisdale..je to opravdu velmi důležitéé
    tady:

http://twee terwall.mallplace.com/tw/worldwide/ best-female-solo-artist
  • nicky0012

jj

jj nebo mě se ještě lábí jako hvězda jak mí bill kaoulitz na břiše jo a ještě k vannesse ashley je na osobnostech v žebříčku 4 a vanessa 7 předběhla ji megan a lindsay mrkni na to jo a já už musím jít pá!!! *4* *4* *4*
  • nicky0012

2700

tak a už máme 2700 příspěvku ´jsme dobrý!
  • kamickar

prosím

prosím koukni se natuhle adresu jestli ti to jde mě totiž to nejde víš? www.ashleytisdale.org
  • anda352

Ashley

Ashley je hezká naproti vanessi *13* vanessa je divná fakt
  • simca2

jo???

jo tak t ja do HSM moc UZ nejsem zblaznena protoze uz sou jine filmy a uz se mi moc nelibi zac a van sorry fanousci van ja sem to tak nemyslela ale je divny ze sharpey mam furt rada i kdyz vipada jak barbie a ja barbie nenavidim proste me v tom filmu se hodila nejvic a ty jeji pisne TO JE BOMBA a ot te doby mam rada Ashley *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit