-
stejnak
stejnak by mě zajimalo co se tady vubec dělo a proč ste se zase začali hádat -
-
Re: stejnak
Jo mně taky škoda že už je smazaný !! -
-
Re: Re: stejnak
njn ale je super že máme zase správce -
-
Re: Re: Re: stejnak
jo a vis koho?? tu nej holku ktera tu je kazdej den *14*
-
-
-
Re: stejnak
my jsme si tu povídali a vananneh zniceho nic na me zacala nadavt že opakuju a ja jsem nevedela o co se jedná! *10* -
-
Re: Re: stejnak
njn ona byla v tzv afektu:-D božže ta je ale blbááá -
-
Re: Re: Re: stejnak
je to pí..
-
-
-
-
we love Ashley
We Love Ashley *14* Ashley is best girl *14* Ashley is our sweetheart *14* *14* -
18:45
hoolky já jsem zjistila že mám udělat ještě jednu ulohu,. takže tu budu až v 18:45 takže za čtvrt hodinky........
takže vydržte a počkejte tu na mě.. zatim papap
ashley je neeeeeeeeeeeeeeeeeej -
15 000 ...
Tak tohletooo je komentář číslo 15 000. .... WOOOW ... *15* *15* *15* -
-
Re: 15 000 ...
supér *14*
-
-
Tak jooo xDD
Hey asi tu ještě chvilinku budu ... dívám se na Příšerky z pdokroví konečně ... *15* Áááá .. Ashleynka je tak kwásná ... *14* *3* *15* -
-
Re: Tak jooo xDD
Ááá..přesně já jsem to už taky viděla..sestřenka to má vypálený na Dvd...boží *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Tak jooo xDD
Kuwa já to ještě neviděla.. *9* (Mééé *9* ) -
-
Re: Re: Re: Tak jooo xDD
A proč si to nestáhneš??? *15*
http://www.ulozto.cz/6551217/priserky-z-podkrovi-cz-dabing-2009-by-stivinek-avi -
-
Re: Re: Re: Re: Tak jooo xDD
Tak j *15* díky *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tak jooo xDD
Podle fotek určo *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Tak jooo xDD
Je to pěkná prdel ... *14* *15* *15*
-
-
-
-
Re: Re: Tak jooo xDD
Já to mám taky na DVD ... a až na ty příšerky, který mi lezou na mozek je to absolutně nejlepší ... *15* *15* *15*
-
-
-
sakwa
On se schoval na wecko a já že:A teď kdo tm bydlí hehe a on:Kdo?A já :TY *15* *15* -
-
Re: sakwa
*15* *1* -
-
Re: Re: sakwa
Pravda ano jsme děti *15* ale dnes mám z něho takové záchvaty to nená ani možné *15* -
-
Re: Re: Re: sakwa
*15* *15*
-
-
-
Re: sakwa
jžš vy ste jak 10 letý cvoci ... *15* *15* *15* vy nejste normální ... *15*
-
-
To mě chybělo...
Takle jsme si už dlouho nepokecaly... *14* Moc mě chybí ty časy kdy sme daly denně 300 komentů ... to bylo hustý ... doufám, že s příchodem nového roku, se vše vrátí do starých nejlepších kolejí ... *15* *15* *15* -
-
Re: To mě chybělo...
Ano musí *14* *15* *1* -
-
Re: Re: To mě chybělo...
Bože, já tu furt slintám nad těmi foty z té akce, Ash je tam prostě dokonalá ... mě se líbí ty fotky nejvíc jak tam dostává záchvat smíchu s Aly a Amy *15* -
-
Re: Re: Re: To mě chybělo...
to jo *15* *14*
-
-
-
-
xD
Tak jak ses dneska proletěla? *15* A jakejpak byl gulášek??? *14* *3* -
-
Re: xD
Dneska jsem total letěla a já si dala kuře s hranolkama to je mojéé.. *15* *15* a jaký byl vás oběd? *15* -
-
Re: Re: xD
*15* *15* *15*
No já sem dneska vařila s mamkou ... kuřecí plátky s bramborovou kaší a mrkvičkou k tomu ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: xD
*15* *1*
-
-
-
-
Happy B-Day Ash!!! :D :D :D
-
Ashley 4ever!!
Jak višchni víte Ashley je nej!!Nedokážu si představit kdyby nebyla!!Nidko takowej skvělej jako ona neegzistuje!!