Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

ahoj

ahjky *14*
  • omajda

ja sem

ja sem tak zvedava
  • nespesna

no jo

no jo ta jejich hlava neumí uvažovat oni maji totiž 3x menší mozek viš?no tak že my ho máme větší a logicky!
    • medousssek

Re: no jo

no jasnýý..... mě je to jasnýý.. musíme je jenom politovat chudinky, že se nemohli narodit jako normální lidi.. budeme za ně držet minutu ticha ju??:-D
  • medousssek

A kdo teď porušil mír???

no kdo teď porušil míír?? běžte na jejich hnusnou diskuzi a přeštěte si všichni ty komenty.. zase ashleyna.. tak na co byl ten mír? anulko já ti to řikala, sněma se nedá nic dělat oni už sou zakompleksované, to není normální...
    a pro vananeh: ashleynka24 nemohla o tom míru vidět a navíc za mír sme se podepsali jenom my: anluka já jessinka omajda simca a ještě páár...
    takže ashleynka24 o tom nemohla vědět ale vy o tom víte a stejnak jí zase nadáváte???
    • medousssek

Re: A kdo teď porušil mír???

a taky nespesná souhlasila s mírem
      • vananneh

Re: Re: A kdo teď porušil mír???

ježiši já ani kajush sme nesouhlasili tak sklapni!!!!!!!!
  • nicky0012

nespesna

no to je super a nevíš kam šla markéta říkala že tu ještě bude?
  • nespesna

jj

jj já jsem tu simco2
  • simca2

jo

jo www.fanpop.cz tam je to hned ty prvni je tam spolecna fotka a potom dalsi dyztak ti to poslu zitra
  • medousssek

??

Jinak co te´d děláte? já koukám na disney channel. zachvilku tam budou dávat the suite life a teď tam dávají Hannuh Montana, takže super
    • the_sweetinka

Re: ??

*9* Jo pohoda souhlasím stebou. *14* Ashley forewer
  • vanessavk

simco2

ahoj marketo pls poslala by si mi tvoju fotku plis plis vevericka.k@gmail.com
  • simca2

ja

jaaaaaaaaaaaaaaaa jak se mas????

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit