Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • na 18....

Pardon na 18.
  • nicky0012

jj

jo vanessa se všude vetře snad je jako podplácí bo co já newm ale je to teda hoodně divný!
    • medousssek

Re: jj

vždy%t říkám, že je to vtěrka'''
  • kamickar

ahoj

ahoj jetu někdo??
  • nicky0012

ajo

jako v telce byla hannah a ty tu zase nejsi na jetix že?mno tak já jdu taky pryč!
  • omajda

jj

na te strance co semm ti dala je to asi druhy clanek to je video ale musis nejprtv dat read more a tam je video kde ash hraje a to je jeji oblibena skupina
  • anulka123

Nej..nej..nej..

Holky Ashley je pro nás nejlepší na světě..tak proč se zabývat, pomlouvat a vyzvídat od druhých..jestli má někdo rádVan i Ashley tak by měl mít rád obě..a neroznášet drby o jedné z nich..Pro mě je prostě nejlepší na světě Ashley..a těma druhýma se nezabývám..myslíte si že Ashley taky říká o Vanesse VTRAPKA..??Vanessa je její nejlepší kámoška..a s tím se musíme smířit.. i když třeba Van moc v lásce nemáme..já si myslím že kdyby viděla tady tu diskuzy tak by byla asi hodně zklamaná..že pomlouváme jjejí kámoškou..koneckonců máme se zabývat jenom Ashley a nekomentovat její kamarády..já bych tu diskuzy tady o Vanesse ukončila..a začala se zabývat jenom Ashley..je to nejlepí Stars co znám..a měli bysme sem k ní psát hezkýý věci..:-*
    • nicky0012

Re: Nej..nej..nej..

jj to mš pravdu až na jednu věc oni dvě jsou sice kámošky ale už né tak velký jak když se natáelo hsm ashleynka ted kamarádí s miley cyrus a to sou dvě nejlepší hvězdy co jsem kdy viděla a pravdu máš tím že tuhle dizkuzi o van ukončíme a anulko co ty víš třeba si tak říkaj! *15* *7* *10* *1* *1* ale ne ukončíme tuhle dizkuzi a jdeme se bavit normálně a hezky o ashley!
  • simca2

jo no ja se na neho stras

jo no ja se na neho strasne tesiom jak ho uvidim a taky mam rada picture this *4* ale taky mam rada jine filmy npř:ted prominte nesouvis i to s ash ale mam rada stmivani a takove filmy ale picture this NEJVIC!!!!!!!!!!!!!! *14* *14*
  • simca2

o cem

o cem si budem povídat? *4*
  • omajda

ashley

ASHLEY JE NEJ A JE NA 1 MISTE PRO ME
  • vananneh

FUUJ ASHLEYNA - MUCK VANESSKA

ASHLEYNA VZDECHLINA FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ
    VANESSKA LOVEEEEEEEEEEEEEEE
    ASHLEYNA VZDECHLINA FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ
    VANESSKA LOVEEEEEEEEEEEEEEE