-
madousssku
Poznáš ten vianočný photoshoot? Je kráásny moc *14* *14* *14* -
papap
no nic já zase nachvilku jdu od PC, dneyska tu ještě určo budu. pááá -
-
Re: papap
papa *4* n no ja u jeste chvilku budu *4*
-
-
...
Kajuško, nebudeme už řešit tu Taylor :-! a Zanessku ... a neskazíme si večer ...
Zítra je překrásný a kouzelný Štědrý Večer ... a my se na něj musíme skvěle naladit a skvěle vyspinkat ... protože ... zítra to bude dokonalý den ... *3* Akorát se nejspíš moc neuvidíme ... v 11 jdu k babičce pomáhat jí s pečením vánoček ... a to se vrátím tak ve 3 ... No a v sobotu jedu k prababičce ... a v neděli jedeme k babičce na husu ... no a od pondělí už snad budu OK ... doma a koenčně tu ... *15* *14* *14* Mám pěknou Vánoční honičku ... *15* *15* *15* -
-
Re: ...
Jsem tady..
mno my taky zítra ráno jedeme k babičce protože tam je sestřenka a pak domů a oni dojedou pro dárky a pak budu doma s mamku slavit vánoce to bych tu mohla už bejt.. *1* -
-
Re: Re: ...
Dobře ... *3* No já počítám že od 5 tu budu tak do 6 potom máme rodinnou večeři a poté se už asi nevrátím takže tu budu jen ránoa poté asi hodinku ... *9* -
-
Re: Re: Re: ...
Ano přesně já taky ale budu online ale nebudu odepisovat.. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Nooo... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
*1* *14*
-
-
-
-
-
-
Sem tu ... :)
Jsem tu ... *14* -
-
Re: Sem tu ... :)
dobře *4* -
-
Re: Re: Sem tu ... :)
Jééé on se té holce líbí ... *14*
Ona ho chce hrozně mooc ... že prej ej hezkej ... wow ...
promiň už zase melu ... *15* *9* -
-
Re: Re: Re: Sem tu ... :)
Má pravdu.. *14*
A ne to je dobrý však jsem ti řekla že je to v poho.. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Sem tu ... :)
OK *14*
Už sem jí ho nastavila ... *14*
Teďka jdu připravit ten pro Klaruš, aby ho mohla odsouhlasit, to mi zabere 10 minut maximálně ... *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Sem tu ... :)
yes *14*
-
-
-
-
-
-
...
*8* Už zase mě nešly načíst osobky. ... *9* -
-
Aha *9* mně taky ne před dvouma hoďkama..asi něco upravují..nebo schvaluji fotky.. *3* jak jsme dopsali dizkusi taky to nešlo a pak to šlo a načetlo se to..takže asi něco zkouší *14* -
-
Re: Re: ...
No snad máš pravdu ... mě to pořád píše vyskytla se chyba na serveru, někdy bych to kopla *15* -
-
Re: Re: Re: ...
Taky a nebo že nejde mně to píše někdo vám odpojil net no twe *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
*15* *15* Boožee... já sem asi vožralá nebo co, ale jak si to napsala už vidim vole zloděje jak de do bytu odpojí net ... bože já sem mimoo *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
*15* *15* *15* lol..ty osobky jsou teď nějaké zvláštní..píše to samé kravinky *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Jinak já zasejc jdu...
Musím se ještě naučit na fyziku sem si teď vzpoměla že píšeme ... takže páá ... *14* *14* Jenom doufám, že se Vás nijak nenaštvala ... a jinak Kajuš překrásná foteška... fakt slintám ... Nessie je tam sladkááá *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Jinak já zasejc jdu...
Ano Nessynka je tam nádherná *14* dobrou noc měj se *14* držím palce ať dostaneš dobrou známku pa *14*
-
-
:-*
Tak Kajuško, já už půjdu spinkat, takže dobrou noc, miluji Tě moc moc moc ... jsi jedna z mých úplně nejlepších kámošek na světě ... nikdy tě nechci ztratit ... znamenáš pro mě šíleně mooc ... I love You so so so much ... Bye-Bye ... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
A zítra, co to melu dneska už se uvidíme ... za několik hodin ... tak ahoooj ... I LOVE YOU ... *14* *14* *14* -
-
Re: :-*
Ty jsi jedna taky z mých nejlepších kamarádek *14* Miluji tě mocká zlatko a těším se na ráno dobrou zlatíí *14* *14* -
-
Re: Re: :-*
No já sem dojdu nejdřív odpoledne... zase až si něco odpracuju ... tak pááá *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: :-*
Ok dobře....paaa... *14* .. *14* .. *14* . *14*
-
-
-
-
...
I Hate School ... *9* -
-
yes *9*
-
-
emailing:D
To je pravdáá__Vždyť Ashley možná ani netuší že ňáká ČR vůbec existůje..A chtělo by to sehnat na ní e-mail..ale to by mohlo trvat měsíce než by odepsala:p -
anulko123
to je fuuk, hlavně že se ty fotky vubec objeví :-Djsem zvědavá, kdo všechno na její párty bude .-)