-
nevím
tak to teda nevím škoda že Ash nepřijede do česka v týhle tý době a Vanessa už vůbec nepřijede protože si dává pauzu od spívání -
...
Tak já se vás zastávam zrovna teď sem k Van napsala docela dlouhej komentář že Ashley nemaj řikat Ashleyno a vy to zrušíte tu dohodu!No skvělý! -
Přesně
Já fakt je nechápu !! -
-
Re: Přesně
to asi nikde, oni si myslí, že jsou normální, ale tomuhle normální rozum nesvědčí.. Oni si zase myslí, že za všechno mužem my, ale jako......:-D
opět z nich mám vytlem!
ASHLEY IS BEST FOREVER
-
-
tady
já jsem tady -
ne
ne ja ne a nicky souhlasis s tím že by to měli říct t neí normal!!! *10* -
ano
ano ja sem tu a je modelka!!!!!!!! -
..
jo a kami jo jak máš na nástence ash s blond vlasy a s blondie a s tema barevnýma kolečkama tak takovej mám plagát přes celouzed...ashley ist best.. -
jj
jo jenže proc?sto delala to uz zrovna smohla jit k nám? -
-
Re: jj
ja vim no ja taky mela slepici mozek ale kajuska4(hnusna) ona me proste jakoby ovlivnila na vanessu vis to sesekarolina sice ma rada vanessu ale nezneuzivame tak jeste rikala kristi spis mej rada toho koho mas opravdu a ne toho koho si nutis no tak sem mela rada popravde ashleynku *4*
-
-
videla
videla jsi ten videoklip jestli ne tak se podivej na ashleytisdale.org tam je a me se mocinky libi *14* *14* *14* -
jj
j jasně že jo páč co je vjiných zemích to musí byt tady a mě by to baviloo ploč *15* *5* *4* *14* *9*