Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kamickar

nevím

tak to teda nevím škoda že Ash nepřijede do česka v týhle tý době a Vanessa už vůbec nepřijede protože si dává pauzu od spívání
  • vananneh

...

Tak já se vás zastávam zrovna teď sem k Van napsala docela dlouhej komentář že Ashley nemaj řikat Ashleyno a vy to zrušíte tu dohodu!No skvělý!
  • jessinka666

Přesně

Já fakt je nechápu !!
    • medousssek

Re: Přesně

to asi nikde, oni si myslí, že jsou normální, ale tomuhle normální rozum nesvědčí.. Oni si zase myslí, že za všechno mužem my, ale jako......:-D
      opět z nich mám vytlem!
      ASHLEY IS BEST FOREVER
  • nespesna

tady

já jsem tady
  • simca2

ne

ne ja ne a nicky souhlasis s tím že by to měli říct t neí normal!!! *10*
  • simca2

ano

ano ja sem tu a je modelka!!!!!!!!
  • nicky0012

..

jo a kami jo jak máš na nástence ash s blond vlasy a s blondie a s tema barevnýma kolečkama tak takovej mám plagát přes celouzed...ashley ist best..
  • simca2

jj

jo jenže proc?sto delala to uz zrovna smohla jit k nám?
    • aakristina

Re: jj

ja vim no ja taky mela slepici mozek ale kajuska4(hnusna) ona me proste jakoby ovlivnila na vanessu vis to sesekarolina sice ma rada vanessu ale nezneuzivame tak jeste rikala kristi spis mej rada toho koho mas opravdu a ne toho koho si nutis no tak sem mela rada popravde ashleynku *4*
  • simca2

videla

videla jsi ten videoklip jestli ne tak se podivej na ashleytisdale.org tam je a me se mocinky libi *14* *14* *14*
  • syndynka

jj

j jasně že jo páč co je vjiných zemích to musí byt tady a mě by to baviloo ploč *15* *5* *4* *14* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit