-
♥
Ahoj jsem Kateřina mohu se přidat *14* -
-
Re: ♥
Čauky..ano to je jasný.. *14* .. *14* .. -
-
Re: Re: ♥
děkuji ale teď musím jít a jedeme k babi a dědovi tak jsme zvaní na oběd paa *14* *14* -
-
Re: Re: Re: ♥
Pááá *4* *14*
-
-
-
-
:'((
Proč už na diskuzi Ashley nechodí Klaruška...??? *7* Dlouho sem si s ní nepovídala... *9* *9* *9* Ona je na mě naštvaná?? Nebo už nemá ráda Ash?? *7* *9* -
-
Re: :'((
Má ráda Ashley a i tebe akorát kecá spíš u Ness víš? *14* -
-
Re: Re: :'((
Čauky vím srry za to akorát já jsem ráda že jsem na jedné dizkusi *14* -
-
Re: Re: Re: :'((
Jo v pohodě já nic neříkám ... mě je to jedno ... buď klidně tam ... *4* -
-
Re: Re: Re: Re: :'((
né kvůli vám tu budu *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :'((
*4* *4* *4*
-
-
-
-
Re: Re: :'((
Acha... *9*
-
-
-
Kajuško
Kajuško chybíš mi děsně moc :-((( miluju tě ani nevíš jak sem happy že tě mám -
-
Re: Kajuško
Mně taky moja moc chybíš:( a já jsem taky happ že tě mám,co bych beztebe na světě dělala to bych radši nežila:-*♥ -
-
Re: Re: Kajuško
PŘESNĚ !!! *14* *14* *9* -
-
Re: Re: Re: Kajuško
I love you..:-*
-
-
-
-
Ahojík
Ahojík milášku, jsem na minutu u sestry na kompu ... *14* Jak se máš?? *14* -
-
Re: Ahojík
Jé moja došla..mám se skvěle a ty? *14* -
-
Re: Re: Ahojík
Ano jsem tvoje ... jenom tvoje ... ale musím jít ... musím se naučit zítra píšeme z němčiny ... ale nechce se mě ... chci tu být s tebou ... *9* Ale ve čtvrtek k včeru se asi uvidíme snad ... jinak možná bych tu byla už zítra ale jdu ke kámošce a budu u ní spát ... dívčí video večer ... a už se děsně těším na ty naše video večery a noci ... a až pudeme do toho lesa ... *15* *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Ahojík
Já se taky těším a však v poho chápu,teď všici mají kvůli škole..miluji tě papaaa *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojík
Ano ... *9* A mě vychází špatné známky musím se učit ... pááá ... Miluji Tě ... *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojík
To dáš věřím..papaaaa *14*
-
-
-
-
-
-
negace
modelka, herečka, zpěvačka
tři povolání,ale ani jedno z toho neumí dělat pořádně...něco na způsob Paeris Hilton a dalších podobných barbie rozmazlenců *13* -
-
Re: negace
jdi nikam...ashlinka je nejlepší!!!...samodřejmě se Zacem Efronem je nejlepší....i love Zac Erfon adn Ashlinka...... *14* -
-
Ashleynka : *
no hele Ashley je upa boooooooooooooooooooooooozzzzzzzzzz zzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
a ja se chci stat zpevackou jako Ashley *14* *14* *14* coze ty mas jeji icq??????? jako ashley tisdale icq???????? *7* *7*
-
-
Re: negace
Njn. *9* něco na způsob Paris Hilton a dalších podobných peroxidních barbie rozmazlenců. -
-
Re: Re: negace
Jenže ona neí jako Paris. Kdyby byla jako ona, tak by nemusela pracovat. Ona pracuje - a to pořádně. A navíc je skvělá herečka a zpěvačka takže co to tady melete...? Asi jí závidíte, ale bojíte se to přiznat. *13* -
-
Re: Re: Re: negace
JO VEKÁ PRAVDA *1* *1* *1* *1* *1* VY JÍ ZÁVYDÍTE *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: negace
oooooo anoooo závidim jí ,chci bejt blondatá a umnět se tvářit abych vipadala jako přejetá gumová kachnička oooooooooooo anoooooo prostě žeru ta holka je : netolentovaná , prachatá , od disneyho a ooouuupe jak ta přejetá kachnička !!!!! ty seš holka dobrá ! *1* *1* *9* *15* *15* *15* *7* *1* *1* *1* *9* -
Jááá jí nezávidím...nechci být slavná, lidi...tak to pochopte :D -
Já jí rozhodně nezávidím, není totiž co závidět.
-
-
mezi nama,Paeris taky pracuje :) a vidíš jak se jí mooc daří :D:D:D:D -
-
Ano, pracuje, ale moc to neumí... Ale o tom se tady nebavím, je mi úplně jedno, co si myslíte o Paris, ale tady řešíme AShley
-
-
zavídět jí? a co prosím tě? *9* *1* ,neumí ani hrát ani zpívat,pokud jsi z věkové skupiny 15 a míň,tak tě celkem chápu,pro tebe je to hvězda,ale pro trochu znalejší lidi,je ona jenom veliké nic a ani zpěvačkou se nedá nazývat...pojem zpěvák,zpěvačka tím se mohou chlubit jenom opravdoví zpěváci a zpěvačky *5* -
-
MÁ ORIGINÁLNÍ HLAS, JEDINEČNEJ..... A TO JE HLAVNÍ.... JESTLI SEŠ TEN TYP, CO SI MYSLÍ, ŽE KAŽDEJ MUSÍ MÍT STEJNOU TONINU.... TŘEBA U VAN NEBO HILARY NEPOZNÁŠ KDO JE KDO. ASHLEY SI S NIKYM NESPLETEŠ. ŘEKNI MI JEDNU OPRAVDU SLAVNOU OSOBNOST S TYPICKYM HLASEM... NE...KAŽDEJ VÝZNAMNEJ ČLOVĚK MÁ OROGINÁLNÍ A NESPLETITELNEJ HLAS,.... *4* -
A kdyby, tak co se jako v tom věku změní? Hov*! Takže běžte do pr* vy sr* a nechte nás na pokoji, jasan? *13* *16* *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: negace
Omg,ty se dobře ubohá jak mluvíš sprostě,to tady člověk nemůže oi ashley říct že je pipka aby ses neutazila? dej si banán a kontroluj slovník,chováš se jak pětiletej fracek...asi jako ashley -
Tobě je předpokládám tak 12? Měla si za těch pár let na základní škole alespoň jednu hodinu češtiny? Jestli ano, váš učitel se snaží docela marně... *9*
-
-
ty píčo tobě musí být nejmín 50 protože tomu nerozumíš krávo *10* *10* *10* *16* *16* *16* -
-
jinak tvůj slovník je opravdu obohý,zamysli se nad sebou -
za jedno jsem chlap a 50 mi fakt není *1*
-
-
-
Závidět??? Jí??? *1* *1* *1* -
-
Jo jí ty pako!
-
-
-
-
-
www.hsmvz.blog.cz
Ashley je nej nej nej nesladší nejlepší nejlíp zpívá a vypadá nejlíp ...Koukně te na blog kde je o Ashley Tisdale Uplně vše
www.hsmvz.blog.cz
*4* *4* -
Navrhuju:D
Holky já navrhuju to takhle..sežeňte každá podpis od toho kdo má Ashley rád..třeba běž za kámoškou jesi má Ashley ráda a ať se ti podepíše na papír..potom si dáme mezi sebou emaily řeknem si kolik má kdo podpisů...a pak je jedna z nás sepíše na papír a pošle je přímo Ashley..ju??Takže sbírejte podpisy..ok?? -
prodám nebo vymění plákáty
Ahojky mám spoustu plakátů Ashley, ale nechci je je možné že vy by jste je chtěly vyměním za plakáty hilary duff, nebo miley cyrus a nebo za peníze vše pište na můj e-mail: kakuska121212@seznam.cz Těch plakátů je 5 *3* -
A+Z
Jo tak já si taky myslím,že spolu chodili,ale jestli by byly ted spolu to nwm vanessa by asi nebyla nadšená,ale podle měby to ashley taky slušelo se zacem -
Jo
Jo zítra by to bylo mco dobrý protože v neděli nemůžu a myslím si že zítra tady tady bude hodně lidí.Je Víkend sice ale tady může bít hodně lidí.Ale jak to oznámíme !!A na jaký téma třeby na Ashleyno nové CD? *4*