Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • us5-forever

Ahoj jsem Kateřina mohu se přidat *14*
    • kajuska4

Re: ♥

Čauky..ano to je jasný.. *14* .. *14* ..
      • us5-forever

Re: Re: ♥

děkuji ale teď musím jít a jedeme k babi a dědovi tak jsme zvaní na oběd paa *14* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ♥

Pááá *4* *14*
  • puspuspusinka

:'((

Proč už na diskuzi Ashley nechodí Klaruška...??? *7* Dlouho sem si s ní nepovídala... *9* *9* *9* Ona je na mě naštvaná?? Nebo už nemá ráda Ash?? *7* *9*
    • kajuska4

Re: :'((

Má ráda Ashley a i tebe akorát kecá spíš u Ness víš? *14*
      • klaruska44

Re: Re: :'((

Čauky vím srry za to akorát já jsem ráda že jsem na jedné dizkusi *14*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :'((

Jo v pohodě já nic neříkám ... mě je to jedno ... buď klidně tam ... *4*
          • klaruska44

Re: Re: Re: Re: :'((

né kvůli vám tu budu *14* *14*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: :'((

*4* *4* *4*
      • puspuspusinka

Re: Re: :'((

Acha... *9*
  • Kajuško

Kajuško chybíš mi děsně moc :-((( miluju tě ani nevíš jak sem happy že tě mám
    • kajuska4

Re: Kajuško

Mně taky moja moc chybíš:( a já jsem taky happ že tě mám,co bych beztebe na světě dělala to bych radši nežila:-*♥
      • puspuspusinka

Re: Re: Kajuško

PŘESNĚ !!! *14* *14* *9*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Kajuško

I love you..:-*
  • puspuspusinka

Ahojík

Ahojík milášku, jsem na minutu u sestry na kompu ... *14* Jak se máš?? *14*
    • kajuska4

Re: Ahojík

Jé moja došla..mám se skvěle a ty? *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Ahojík

Ano jsem tvoje ... jenom tvoje ... ale musím jít ... musím se naučit zítra píšeme z němčiny ... ale nechce se mě ... chci tu být s tebou ... *9* Ale ve čtvrtek k včeru se asi uvidíme snad ... jinak možná bych tu byla už zítra ale jdu ke kámošce a budu u ní spát ... dívčí video večer ... a už se děsně těším na ty naše video večery a noci ... a až pudeme do toho lesa ... *15* *14* *3*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Ahojík

Já se taky těším a však v poho chápu,teď všici mají kvůli škole..miluji tě papaaa *14* *14* *14* *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Ahojík

Ano ... *9* A mě vychází špatné známky musím se učit ... pááá ... Miluji Tě ... *14* *14* *14*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojík

To dáš věřím..papaaaa *14*
  • negace

modelka, herečka, zpěvačka

tři povolání,ale ani jedno z toho neumí dělat pořádně...něco na způsob Paeris Hilton a dalších podobných barbie rozmazlenců *13*
    • hsmzashley

Re: negace

jdi nikam...ashlinka je nejlepší!!!...samodřejmě se Zacem Efronem je nejlepší....i love Zac Erfon adn Ashlinka...... *14*
      • Ashleynka : *

no hele Ashley je upa boooooooooooooooooooooooozzzzzzzzzz zzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
        a ja se chci stat zpevackou jako Ashley *14* *14* *14* coze ty mas jeji icq??????? jako ashley tisdale icq???????? *7* *7*
    • Re: negace

Njn. *9* něco na způsob Paris Hilton a dalších podobných peroxidních barbie rozmazlenců.
      • misisek

Re: Re: negace

Jenže ona neí jako Paris. Kdyby byla jako ona, tak by nemusela pracovat. Ona pracuje - a to pořádně. A navíc je skvělá herečka a zpěvačka takže co to tady melete...? Asi jí závidíte, ale bojíte se to přiznat. *13*
        • lola-dog

Re: Re: Re: negace

JO VEKÁ PRAVDA *1* *1* *1* *1* *1* VY JÍ ZÁVYDÍTE *9* *9* *9*
          • janetqa

Re: Re: Re: Re: negace

oooooo anoooo závidim jí ,chci bejt blondatá a umnět se tvářit abych vipadala jako přejetá gumová kachnička oooooooooooo anoooooo prostě žeru ta holka je : netolentovaná , prachatá , od disneyho a ooouuupe jak ta přejetá kachnička !!!!! ty seš holka dobrá ! *1* *1* *9* *15* *15* *15* *7* *1* *1* *1* *9*
          • Re: Re: Re: Re: negace

Jááá jí nezávidím...nechci být slavná, lidi...tak to pochopte :D
          • Re: Re: Re: Re: negace

Já jí rozhodně nezávidím, není totiž co závidět.
        • Re: Re: Re: negace

mezi nama,Paeris taky pracuje :) a vidíš jak se jí mooc daří :D:D:D:D
          • misisek

Ano, pracuje, ale moc to neumí... Ale o tom se tady nebavím, je mi úplně jedno, co si myslíte o Paris, ale tady řešíme AShley

zavídět jí? a co prosím tě? *9* *1* ,neumí ani hrát ani zpívat,pokud jsi z věkové skupiny 15 a míň,tak tě celkem chápu,pro tebe je to hvězda,ale pro trochu znalejší lidi,je ona jenom veliké nic a ani zpěvačkou se nedá nazývat...pojem zpěvák,zpěvačka tím se mohou chlubit jenom opravdoví zpěváci a zpěvačky *5*
          • sweet_terule

MÁ ORIGINÁLNÍ HLAS, JEDINEČNEJ..... A TO JE HLAVNÍ.... JESTLI SEŠ TEN TYP, CO SI MYSLÍ, ŽE KAŽDEJ MUSÍ MÍT STEJNOU TONINU.... TŘEBA U VAN NEBO HILARY NEPOZNÁŠ KDO JE KDO. ASHLEY SI S NIKYM NESPLETEŠ. ŘEKNI MI JEDNU OPRAVDU SLAVNOU OSOBNOST S TYPICKYM HLASEM... NE...KAŽDEJ VÝZNAMNEJ ČLOVĚK MÁ OROGINÁLNÍ A NESPLETITELNEJ HLAS,.... *4*
          • misisek

A kdyby, tak co se jako v tom věku změní? Hov*! Takže běžte do pr* vy sr* a nechte nás na pokoji, jasan? *13* *16* *5*
            • Re: Re: Re: Re: Re: negace

Omg,ty se dobře ubohá jak mluvíš sprostě,to tady člověk nemůže oi ashley říct že je pipka aby ses neutazila? dej si banán a kontroluj slovník,chováš se jak pětiletej fracek...asi jako ashley

Tobě je předpokládám tak 12? Měla si za těch pár let na základní škole alespoň jednu hodinu češtiny? Jestli ano, váš učitel se snaží docela marně... *9*
          • zashleytisdale

ty píčo tobě musí být nejmín 50 protože tomu nerozumíš krávo *10* *10* *10* *16* *16* *16*

jinak tvůj slovník je opravdu obohý,zamysli se nad sebou

za jedno jsem chlap a 50 mi fakt není *1*

Závidět??? Jí??? *1* *1* *1*
          • misisek

Jo jí ty pako!
  • caz

www.hsmvz.blog.cz

Ashley je nej nej nej nesladší nejlepší nejlíp zpívá a vypadá nejlíp ...Koukně te na blog kde je o Ashley Tisdale Uplně vše

www.hsmvz.blog.cz

*4* *4*
  • anulka123

Navrhuju:D

Holky já navrhuju to takhle..sežeňte každá podpis od toho kdo má Ashley rád..třeba běž za kámoškou jesi má Ashley ráda a ať se ti podepíše na papír..potom si dáme mezi sebou emaily řeknem si kolik má kdo podpisů...a pak je jedna z nás sepíše na papír a pošle je přímo Ashley..ju??Takže sbírejte podpisy..ok??
  • manou

prodám nebo vymění plákáty

Ahojky mám spoustu plakátů Ashley, ale nechci je je možné že vy by jste je chtěly vyměním za plakáty hilary duff, nebo miley cyrus a nebo za peníze vše pište na můj e-mail: kakuska121212@seznam.cz Těch plakátů je 5 *3*
  • A+Z

Jo tak já si taky myslím,že spolu chodili,ale jestli by byly ted spolu to nwm vanessa by asi nebyla nadšená,ale podle měby to ashley taky slušelo se zacem
  • jessinka666

Jo

Jo zítra by to bylo mco dobrý protože v neděli nemůžu a myslím si že zítra tady tady bude hodně lidí.Je Víkend sice ale tady může bít hodně lidí.Ale jak to oznámíme !!A na jaký téma třeby na Ashleyno nové CD? *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit